Minek örülnének a jegyek szülöttei karácsonyra?

Kezdőlap » Blog » Vicces » Minek örülnének a jegyek szülöttei karácsonyra?

Nem tudod mivel lepd meg kedvesed?

Segítünk, jegyek szerint egy kis útmutató..

KosTüzes, energikus, állandóan mozgó ember lévén, sportoláshoz, túrázáshoz felszerelés. Ruhaneműben inkább praktikusság, sál, sapka, kesztyű (ha egy mód van rá piros színben), de egy közös program is megfelelő lehet. El ne vidd a tengerpartra süttetni a hasát! Síelni vagy helyet mászni..
BikaKényelmes, szereti a földi örömöket. Egy szép tárgyat, ha kap, 30 év múlva is becsben fogja tartani. Egy különleges karácsonyi vacsora otthon vagy étteremben is megfelelő választás lehet. Fizesd be egy masszázsra, kezelésre ezekkel nem lősz mellé.
IkrekOlvas, informálódik mindenből és mindenről! Könyv, vagy múzeum bérlet. Standup előadás esetleg színház, lényeg, hogy beszélhessen, vagy hallhathassa mások beszédét. Műveltségi játék ugyancsak jó ötlet neki.
RákJajj, a romantikus Rákok, nekik lehetőleg kézzel készített ajándékkal kedveskedj. Fess, hímezz, rajzolj stb. Legalább karácsonykor ne kérdezgesd, mikor költözik már el otthonról. (Ja, fontos! Anyukájának is kell valami apróságot venned!) 🙂
OroszlánSzép (és feltűnő) ruhadarab, lehetőleg arany színben. De konkrét arany is megteszi. Bármi, ami luxuscikk örömet fog neki okozni, lényeg, hogy egyedinek érezze a törődést. Főzd te a karácsonyi vacsorát, ha teheted, érezze, hogy sokra tartod.
SzűzPraktikus ajándék legyen! Semmi felesleges giccs. Naptár, könyv, múzeum belépő. Ruha csak abban az esetben, ha lyukas, ami van 🙂 El ne vidd vacsorázni, mert az otthon fele annyiból is kihozható! Bárminek fog örülni, csak az árcimkét dugd el előle. 🙂
MérlegSzépítkezéshez bármi jól jön, de egy szép ruhadarab ugyanúgy örömet okoz (viszont az izlését illik eltalálni). Lényegében rajong az ajándékokért.. a legfontosabb, hogy érezze szeretettel adod neki.
SkorpióSzabadulószoba, rémségek háza belépő, de ez túl szeteotip lenne 🙂 Művészet vagy szép ruha el tudja kápráztatni. Ha utazásben gondolkodsz, inkább városnézős legyen, mint hátizsákos túrázós. 
NyilasKalandos, utazós, természetjárós dolgok és ezekhez szükséges kiegészítők, tökéletes választás. Nagyon fontos az esztétika számára, a választott tárgy is szép legyen, de a csomagolás is! Őt viheted túrázós és meghitt randizós helyre, szállodába is, telitalálat lesz mindkettő.
BakMunkához határidőnapló, aktatáska, toll, bármi. Lényeg, hogy a hivatásához legyen köze, ez az egyik legfontosabb számára. Sok romantikát ne akarj a karácsonyba csempészni, nem fogja érteni. Legyen pontban 2 kor ebéd és 8 kor vacsora, egy üveg bor és ezzel tökéletessé varácsoltad számára az ünnepet.
VízöntőGyakorlatilag mindegy mi az, de különleges, meghökkentő, egyedi legyen. Egy könyv (üres lapokkal), parfűm (méz vagy dió illattal), ruhadarab (de legalább sárkányok legyenek rajta). Nem szükséges túltolni, “neki” szóló ajándék legyen.
HalakSpirituális tárgy, eszköz (de vigyázz, valószínűleg már van olyanja!) Fizesd be egy jóga tanfolyamra, vidd el egy elvonulásos 3 napra. Valami olyat keress, amiben kiélheti álmait, vagy álmodozhat közben. Szeresd! Ezt tudasd is vele, ennél fontosabb nincs számára.
 
 
Ha ruhadarabban gondolkodsz, vedd figyelembe milyen stílust szeret: Jegyek és stílusok

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!