Kezdőlap » Miben tudunk segíteni? » Kronobiológia

Kronobiológiai Elemzés az Életed Megértéséért

Fedezd fel a személyiséged mélyebb rétegeit és az időzítés erejét a Kronobiológiai Elemzés segítségével!

A személyiség elemzése, a közös vonások megismerésének vágya már az ókorban jelen volt. Az első olyan részletesen kidolgozott típustan, amelynek fogalmait ma is használjuk – szangvinikus, kolerikus, melankolikus, flegmatikus – Hippokratész nevéhez fűződik és 2500 évvel korábbról származik. Később a temperamentum egységes energetikai-információs elméletének létrehozására több tudós is kísérletet tett.

A hippokratészi vérmérsékleti típusokat felhasználva dolgozta ki dr. Artur Vlagyimirovics Zsazskov a kronobiológiai pszichogenetikát az 1980-as években. Zsazskov az idegrendszer és képességeinek struktúráját vizsgálta. Az embert fizikai (temperamentum, az idegrendszer ereje), érzelmi (érzelem és érzések, adaptáció és integráció) és intellektuális (intuíció és logika, teljesség és felosztottság) biológiai ritmusok alapján tipizálta születési dátumának alapján.

A kronobiológiai pszichogenetika módszertana a bioritmus elméletre épül, mely szerint a természetben minden periodikusan ismétlődik. A születésünk pillanatában a saját bioritmusunk is elindul. Fizikailag a bioritmusunk hossza 23 napos, érzelmileg 28 napos, intellektuálisan pedig 33 napos ciklusról beszélünk.

Mire jó a kronobiológia?

A születés dátumából (év, hónap, nap) kiszámíthatóak egy személy fizikai, érzelmi és szellemi tulajdonságai. A kronobiológiában a csakra párok működése mutatja meg, hogy milyenek vagyunk fizikailag, érzelmileg és intellektuálisan. Fizikailag a szakrális és a napfonat csakrát, érzelmileg a szív és a torok csakrát, intellektuálisan pedig a harmadik szem és a korona csakrát veszi figyelembe. Ezek a tulajdonságok változhatnak a neveltetés, kulturális, szociális környezet, tanulás és tapasztalás hatására 15-50% mértékben. 

Kronobiológia számoló program (elemzés részlet)

A módszer alkalmazásának célja:

1. Gyermekek esetében segítségével könnyen meghatározható a gyermek adottságainak, képességeinek szintje és irányvonala, segít a gyereknevelésben.

2. Meghatározza az egészség, a szervezet teljes egységének gyenge pontjait.
3. A tehetség és a képességek diagnosztikája lehetővé teszi helyesen meghatározni a pályaválasztást, a foglalkozás és a tevékenység irányát.
4. Segít harmonizálni a partnerkapcsolatokat, megoldani a családi problémákat.
5. Megmutatja, hogy a munkában mennyire vagyunk terhelhetőek, hogyan tudjuk oldani a feszültséget, kezelni a stressz, hogyan fáradunk ki kevésbé.
6. Megmutatja az irányítási stílus és a konfliktusok konstruktív megoldásának összeférhetőségi problémáit.
7. Megmutatja a személyiség erősségeit, gyenge pontjait.

A kronobiológiai pszichogenetika módszerével olyan elemző eszközt kínálunk, amely az egyéni tulajdonságokat és bioritmusokat vizsgálja, hogy árnyaltabb képet kapj a saját személyiségedről és önismeretedről. Ez a módszer segít felfedezni a fizikai, érzelmi és intellektuális tulajdonságaidat, valamint az ezeket meghatározó csakra párokat.

Több lehetőséget kínálunk számodra:

Tanultad már, alkalmazod? Ingyen elérhető a számoló, születési adatokból táblázatbn mutatja a markereket, csakrákat, megkönnyítve a számolgatást. centralnet.hu/krono oldalon találod. (Legyél regisztrálva hozzá.)

Személyes Elemzés: Letölthető, PDF formátumban, kb 30-35 oldalnyi részletes elemzés, amely a születési dátumod alapján készül. Ez a személyre szabott elemzés betekintést nyújt az egyéni jellemzőkbe, erősségekbe és kihívásokba, segítve az önismereted elmélyítését és az életedben való tudatosabb navigálást.

Fél éves Előfizetés: Korlátlan számú elemzést készíthetsz online! Az előfizetéses modell lehetővé teszi, hogy bármikor, bárkinek elkészítsd az elemzését. Családtagok számára, de akár ajándékba is tudod adni, hasonló jellegű önismereti szolgáltatásod mellé. (Nincsen korlátozva az értékesítése sem.)

Ne hagyd, hogy az életed rejtett dimenziói továbbra is megválaszolatlanok maradjanak! Válaszd az egyéni Kronobiológiai Elemzést vagy az éves előfizetést, és indulj el a tudatosabb életút felé!

Tanuld meg az elemzést: Saját ütemedben.. olvasd el az árak alatt.

Kronobiológiai elemzés

Megrendelem
Ft 4.900
 • PDF-ben (kb 30-35 oldal)
 • Születési adatokból elemzés
 • Önmagad, párod, gyermeked részére
 • Miért olyan és miért úgy reagál dolgokra
 • Mik az erősségei
 • Mire kell odafigyelnie

Kronobiológiai elemzés

Készíts korlátlan elemzést
Ft 14.900 6 hónapig
 • PDF-ben (kb 30-35 oldal)
 • Születési adatokból elemzés
 • Korlátlan számú elemzés készíthető
 • Plusz szolgáltatásként is nyújthatod
Népszerű

Kronobiológia Tudásbázis

Könyv
Ft 9.900
 • Alapismeretek
 • Csakrák jelentősége
 • Hogyan számoljuk ki
 • Elemzés menete
 • Értelmezése
 • Könyvben
újdonság

Tanuld meg a Kronobiológiai Elemzést!

Fedezd fel a benned rejlő erőt és a Kronobiológiai Elemzés világát saját tempódban és kényelmedben! Tanulj meg elemzéseket végezni, hogy magad is feltérképezhesd személyiséged mélyebb rétegeit.

Szeretnéd önállóan, anélkül, hogy drága tanfolyamokra kellene járnod, megtanulni a Kronobiológiai Elemzést? A részletesen kidolgozott könyvünk mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy elsajátítsd és alkalmazd ezt az izgalmas módszert. Több mint 200 oldalba sűrítve -egyszerűen és érthetően- mi is a módszer alapja, hogyan kell számolni és mit jelentenek az egyes személyiségtípusok. Felesleges sallang nélkül, csak a lényeg.

Ez a könyv lehetővé teszi, hogy megtanuld értelmezni, az egyéni tulajdonságokat megérteni és saját magadnak elemzéseket készíteni. Az érthető és lépésről lépésre haladó módszerekkel felszerelkezve magabiztosan és pontosan felfedezheted a személyiségedet a saját tempódban. Mikor ez megvan, egyszerűen alkalmazhatod ügyfeleid részére is, akár ajándékba adod nekik, akár mint szolgáltatás értékesíted. Átlagos piaci ára 4.900-15.000 ft.

Ne legyél másokra utalva! Szerezd be a “Kronobiológiai Tudásbázis” könyvet, és legyél mestere magad is! Végezz elemzéseket saját magadnak, ismerőseidnek, ügyfeleidnek, értsd meg a benned, bennük rejlő erőket és segítsd az önismeret útján a tőled tanácsot kérőket.

Minta elemzés: Töltsd le Mel Gibson (filmszínész) elemzését.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »