Szülői minta szerepe az asztrológiában és a személyiségfejlődésben: Az apa – Pálmai Éva II. rész: Az apa-gyermek viszony

Ebben a jegyzetben röviden bemutatom az apával való kapcsolat fontosságát és hatását, valamint megjelenését a születési képletben, a Nap értelmezéséhez szükséges irányelveket (jegyek, házak, fényszögek) kiemelten a Nap fényszögeit, mint az önkibontakoztatás üteméről, ritmusáról vagy természetéről informáló összetevőjét a születési képletnek.

2990 Ft3990 Ft

Szerző

Pálmai Éva

Terjedelme

35 oldal

Szállítási idő: 1-2 munkanap

Leírás

Mindenki másképp élte meg és másképp emlékszik vissza gyermekkorára. Van, akinek nem volt túl örömteli, sőt traumatikus tapasztalásokkal teli, míg mások boldog gyermekkorról számolnak be, és aztán közülük is akad, akinek csak azért vannak szép emlékei, mert elfojtotta negatív érzéseit.

Az, hogy rendbe tegyük belső gyermekünket, kulcsfontosságú feladat, mivel a gyermekkori negatív beidegződések nagyban befolyásolják későbbi kapcsolatainkat. Ebben a jegyzetben röviden bemutatom az apával való kapcsolat fontosságát és hatását, valamint megjelenését a születési képletben, a Nap értelmezéséhez szükséges irányelveket (jegyek, házak, fényszögek) kiemelten a Nap fényszögeit, mint az önkibontakoztatás üteméről, ritmusáról vagy természetéről informáló összetevőjét a születési képletnek.

Megnézzük a Nap és az egyes bolygók fényszögkapcsolatát abban a tekintetben is, hogy milyen tulajdonságokkal találkozik az egyén az apán keresztül, valamint áttekintjük az apa, a gyermek és az apa minta jellemzőit az egyek jegyek szerint.

“Ne hidd, hogy van egyéb sors, mint ami a gyerekkorodba belefér.” – Rilke

Szerző: Pálmai Éva
Kiadó: Centralnet
Megjelenés: 2024
ISBN: 978-615-02-1073-5

Méret: 152x105mm (A5) formátumra tördelve

 

Választható formátumok

  • Pdf – Fizetést követően azonnal letölthető, Acrobat Reader szükséges a megnyitásához.
  • Nyomtatott – Nyomtatott, fűzött kiadás, ha kézbe fogva és lapozhathatóan szeretnéd.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

További információk

Szerző

Pálmai Éva

Méret

35 oldal, A5 méretben (152 x 105mm)