Jogi tájékoztatás

Kezdőlap » Információk » Jogi tájékoztatás

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy egészségügyi tevékenységet nem végzünk. Képzéseink és szolgáltatásaink a szellemi jóllétet segítik elő. Bármilyen más jellegű (pl. pozitív irányú lelki vagy egészségügyi) változást sem kizárni, sem ígérni nem áll módunkban.

Az 1997. évi CLIV. törvény (egészségügyi törvény) értelmében Magyarországon pszichiátriai diagnózis felállítására, illetve pszichoterápia végzésére kizárólag klinikai szakpszichológus, illetve szakorvos jogosult. Az általunk végzett tevékenység nem minősül pszichoterápiának, és nem rendelkezünk pszichológus, pszichoterapeuta végzettséggel. Célunk az egészséges, azaz pszichés zavarokkal nem rendelkező személyek lelki egészségének megőrzése, fejlesztése, illetve életminőségének javítása.

Szolgáltatásainkat mindenki saját felelősségére veszi igénybe, saját mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével.

Tájékoztatjuk szolgáltatásaink igénybe vevőit, hogy az általunk folytatott egyéni, páros és csoportos foglalkozások nem minősülnek a 2/2004. (XI. 17.) EüM rendelet szerinti 80-as szakmakód alá tartozó, kiegészítő gyógyászati tevékenységnek. Nem minősülnek továbbá a 40/1997. (III. 5.) Korm. rendelet és a 11/1997. 11/1997. (V. 28.) NM rendelet hatálya alá tartozó természetgyógyászati tevékenységnek, továbbá nem minősülnek a 2/2004. (XI. 17.) EüM rendelet szerinti 18-as szakmakód alá tartozó pszichiátriai kezelésnek vagy pszichoterápiának sem.

A szolgáltatásaink a

TEÁOR 8559 Mns. egyéb oktatás,
TEÁOR 8560 Oktatást kiegészítő tevékenység,
TEÁOR 7022 Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás,
TEÁOR 9609 M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás
tevékenységi körökbe tartoznak.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.