Pálmai Éva - Bánffy Szabolcs

Párkapcsolatok a jegyek tükrében

Hamarosan megjelenő könyvünk munkacíme…

Centralnet logo
Várható megjelenése 2024

Kérj értesítést a könyv megjelenéséről

Miről fog szólni...

Párkapcsolatról

...természetesen, mi másról 🙂

Ezeket már biztosan tudod:

  • A tűz jegyek (Kos, Oroszlán, Nyilas):

A tűz jegyek általában energikusak, szenvedélyesek és spontánok. Kompatibilisek egymással, mivel mindhárom jegy ugyanolyan elemhez tartozik. Ez azt jelenti, hogy közös érdeklődési területeik és azonos lendületük van. Egy Kos-Oroszlán vagy Oroszlán-Nyilas párosban az intenzitás és a tűz lobbanása garantált!

  • A föld jegyek (Bika, Szűz, Bak):

A föld jegyek praktikusak, megbízhatóak és céltudatosak. Az egymással kompatibilis föld jegyek szilárd alapot teremtenek egy kapcsolatban, és segítenek egymásnak a céljaik elérésében. A Bika-Szűz vagy Szűz-Bak párosban a stabilitás és az együttműködés kulcsszerepet játszik.

  • A levegő jegyek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő):

A levegő jegyek kommunikatívak, társaságkedvelők és intellektuálisak. Az egymással kompatibilis levegő jegyek könnyen találnak közös hangot és élvezik az intellektuális és szellemi stimulációt. Egy Ikrek-Mérleg vagy Mérleg-Vízöntő párosban a szellemi kapcsolat és a társalgás mélyülhet.

  • A víz jegyek (Rák, Skorpió, Halak):

A víz jegyek érzékenyek, intuitívak és mély érzelmekkel rendelkeznek. Az egymással kompatibilis víz jegyek erős érzelmi kötést alakíthatnak ki, és egy mély, megértő kapcsolatot építhetnek. Egy Rák-Skorpió vagy Skorpió-Halak párosban az érzelmek és az intimitás magas szinten van jelen.

Ezek csak néhány példa az asztrológiai jegyek kompatibilitására. Az asztrológiai térkép sokkal összetettebb, és számos más tényezőt is figyelembe kell venni. Fontos megérteni, hogy a kompatibilitás csak egy iránymutató lehet, és a kapcsolatok egyedi dinamikája személyenként változik.

A könyv, amiben az elemzéseken keresztül mélyebb betekintést nyerhetsz a saját és a potenciális partnered asztrológiai jegyeibe, és segítünk abban, hogy megértsd a kapcsolatotok dinamikáját. Segít megérteni a másik fél nézőpontját, megmutatja miben tudtok jól együttműködni és hol vannak kihívások a kapcsolatban.

Kiegészítve

Történetekkel

Könnyebb megérteni egy egy történeten keresztül, saját vagy párod gondolkodását. 

Valós és kitalált, kicsit humoros megfogalmazásban megnézzük, mit tud ugyanazzal a helyzettel kezdeni egy Kos és egy Bika például. 

Teljesen ellentétesek, gondolod. Nos igen, és nem is feltétlenül! Tanácsot, ötletet kapsz arra, hogyan tudjátok együtt jól megélni a kapcsolatotokat, méghozzá úgy, hogy egyikőtök se érezze háttérbe szorítva önmagát.

Jegyek vizsgálata

Hogyan működsz, mint társ? A párod, hogyan működik?

Előnyök

Milyen előnyös tulajdonságad vannak?

Kihívások

Melyek azok a területek ahol ellentétek merülhetnek fel? Megoldhatók?

Hobbi, szabadidő

Mi lehet a közös bennetek?

Család, gyerekek

Ugyanúgy gondolkodtok róla?

Összeillünk?

Mind a 144 lehetséges párosítást kielemezzük.

Jól teszed!

Univerzális, mindenki számára megfelelő, valóban nem létezik. De létezik a Te számodra és Te létezel az Ő számára. Csak egymásra kell találni. Ugye milyen egyszerű?
Persze nem igazán. Sőt!

Igazából, csak akkor kezdődik a játék. Jönnek a játszmák. Ugye, hogy szebbnek mutatod Te is magad az első randin? Fodrász, smink, új ruha, persze, hogy házias is vagy, de érdeklődő is és nem túl nyomulós, stb.

Ebből mennyi marad meg 1-2 vagy 5 év múlva? Nem lesz mindig friss a sminked, néha a házimunkához sem lesz kedved, vagy épp a “hagyjbékén” pillanatod lesz.

Átverted? Nem! Egyszerűen a szebbik oldalad mutattad. (Ő is, ne izgulj!) Ez teljesen természetes.

Mennyiben segítene, ha már az elején tudnád, hogy nagyjából milyen dinamika várható, hogyan reagál dolgokra, mi a fontos számára?

Ugyanúgy a jelenlegi partneredről is, ha ismered a motivációját, félig már kezelni is tudod azt!

Univerzális álompasi vagy álomnő nem létezik

Te mégis azt keresed?

Örökkön, örökké?

Tegyél érte!

Egy kapcsolat annyit ér és olyan tartós lesz, amennyit beletesztek! – Régi és elcsépelt szavaknak tűnik.

Nem az! Ha ismeritek egymás erősségeit és gyenge pontjait, nem utolsó sorban elfogadjátok azt! Akkor megvan az esélye, hogy boldogan, örökön, örökké…

Megváltoztatni nem tudod

Ahogy ő sem téged. Felvehetsz egy szerepet, szebbnek és jobbnak mutatod magad, de ez is csak játszma. Állandóan nem tartható fenn. 

Változni lehet, sőt fogtok is mindketten! De nem azért, mert azt mondta változz meg, hanem amikor önmagad úgy döntesz, bármi miatt is, akkor tudsz Te is és Ő is változni. Sokszor észre sem vehető, ez nem olyan, mint egy kapcsoló, hogy mostantól más vagyok.

Gondolj vissza, 10-20 évvel ezelőtt, ilyen voltál? Dehogy..
De nem is xy miatt változtál, hanem önmagadtól.

Kezeld úgy, mint egy lexikont

Ami segít jobban és hamarabb megismerni a másikat, mint amúgy észrevehető lenne.