A Pillanat Varázsa DIY – Egyedi ajándék | Csillagok alatt Intuitív horoszkóp ábra

Készítsd el a saját születési képletedet, vagy egy számodra fontos időpillanat képletét egyszerűen!

 

A “Csillagos égbolt” hátterű kép választása, bármilyen meghitt alkalomra, évfordulós vagy romantikus emlékekkel teli örömteli pillanathoz megfelelő választás.

5490 Ft19990 Ft

Szállítási idő: 1-2 munkanap

Leírás

Pillanat Varázsa DIY
Intuitív horoszkóp ábra

Készítsd el a saját születési képletedet, vagy egy számodra fontos időpillanat képletét egyszerűen!

Ezzel a különleges a “Pillanat Varázsa DIY” csomaggal saját magad alkothatsz meg egy intuítív horoszkóp ábrát, és élvezheted az alkotás örömét. A mi segítségünkkel te magad varázsolhatod elő azt a pillanatot, amely örökké megmarad a faladon.

 

Ez nem csak egy egyszerű termék, hanem egy élmény, ami átöleli az egyedi pillanatok és a kreatív kifejezés örömét. Miközben létrehozod saját horoszkóp ábrádat, valójában egy életre szóló emléket hozol létre, ami mindennapi otthonod legszebb dísze lesz.

 

Mi teszi egyedivé a “Pillanat Varázsa DIY”-t?

  • Egyedi szimbólumok: Minden horoszkóp ábra személyre szabott és egyedi, pont olyan, mint te vagy, vagy az az időpillanat, amelyet meg szeretnél örökíteni.
  • Minden segítség a tiéd: A csomag minden eszközt tartalmaz, amire csak szükséged lehet a tökéletes horoszkóp ábra elkészítéséhez. Nincs szükség asztrológiai szaktudásra, csak rád és az egyedi pillanatra!
  • Magas minőségű nyomtatás: A nyomtatások prémium minőségűek, hogy az elkészült alkotás hosszú éveken át ragyoghasson a faladon.


Miért fontos a születési képlet, vagy egy esemény képlete?

Ahogy egy embernek a születésére felállítható a horoszkóp, úgy egy kapcsolatnak (megismerkedés, eljegyzés, házasságkötés), egy eseménynek (cégalapítás, lakásvásárlás, költözés) is van egy kezdeti időpontja. A kezdetek nagyon fontosak, ugyanis minden kezdetben benne van az egész, azaz a kezdeti időpont energetikája kihat az egészre.

Minden ember egyedi és megismételhetetlen, így a születési képlet is, mely annak a tér-idő minőségnek a térképe, amikor és ahol megszülettél. Egy olyan útiterv, amely megmutatja milyen feladatra születtél és milyen adottságokat hoztál ennek megvalósítására. Csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki a rendelkezésedre álló energiákból, abból a potenciálból, ami a születési képletedben jelen van. Égi terved életed során sosem változik, csak a bolygók és jegyek által képviselt analógiák, melyek időről időre igyekeznek arra az útra terelni, melyet eredetileg elterveztél magadnak. Lehet, hogy már nem emlékszel, de gyermekkorodban még erősen tudatában voltál ennek a tervnek, viszont az idők során feledésbe merülhetett.


Mit erősít, ha otthonod egy központi helyére kiteszed?

A horoszkóp tulajdonképpen szimbólumok összessége, a jegyek, a bolygók, a köztük levő kapcsolatok életed vagy az adott esemény energiaminázatának lenyomatai. A szimbólumok minden ember tudattalanjában élnek, és hatalmas erejükkel hatnak. Az asztrológia az önismeret egyik kiváló eszköze, segít felhozni azt a tudást és képességet, ami benned rejlik és szükséges a valódi kiteljesedéshez. Ha te magad készíted el születési képletedet azzal még inkább hozzájárulsz a tudatodba emelni azokat az energiákat, melyeket a képletedben sajátos módon elhelyezkedő bolygók jelképeznek. Amikor pedig kiteszed valahova, és ahányszor ránézel, annyiszor tudatosulnak az általuk képviselt szimbólumok.

De nem csak a saját születési képletedet készítheted el, hanem bármilyen számodra fontos esemény égi lenyomatát. Így tökéletes és egyedi ajándék lehet bármilyen évfordulóra, születésnapra.

A “DIY” rövidítés az angol “Do It Yourself” kifejezésből származik, ami magyarul azt jelenti, “KÉSZÍTSD EL MAGAD”. Ez a kifejezés azt takarja, hogy valaki saját maga végez valamilyen tevékenységet, vagy készít valamit anélkül, hogy szakember segítségét kérné. A DIY kifejezést gyakran alkalmazzák olyan helyzetekre, amikor valaki dekorálást, vagy kreatív tevékenységet végez.

 

Nem kell, hogy asztrológus legyél!

13 oldalas útmutatóval szállítjuk, és megígérjük, ha azt lépésről lépésre követed, olyan horoszkóp ábrát fogsz tudni rajzolni ami pontos, precíz sőt képzett asztrológusok is megirigyelnék. De nem utolsó sorban a lakás ékes dísze lesz akár magadnak vagy ajándékba adod!

Az útmutatóval példákon és ábrákon keresztül segítünk a saját (megfelelő hely és időpont) szerinti pillanat varázsát megörökíteni! Ez nem egy csillagtérkép, mert a csillagképek egy másik rendszert képviselnek, mint az asztrológia, amely a planétákkal és a jegyekkel foglalkozik.

A “Pillanat Varázsa DIY” csomaggal egy 13 oldalas, lépésről lépésre vezető útmutató is jár, amely segít megérteni és kifejezni az égi tervedet. Minden szükséges eszköz és anyag a dobozban megtalálható, így te csak élvezheted a kreatív folyamatot és a végeredményt.


Mit tartalmaz a csomag?

Röviden mindent amire szükséged lesz!
– A kiválasztott méretben a képet.
(Különös figyelmet fordítottunk a minőségre, 240mg-os papírt és prémium nyomtatókat alkalmazunk.)
– Vonalzót és rajzeszközöket amire szükséged lesz.
– 13 oldalas használati leírást a pontos megrajzoláshoz és mintasablonokat.
(Nem olyan egyszerű egy Bak szimbólumot sem rajzolni, de a sablonnal úgy tudod begyakorolni, mint akár az első osztályosok az ABC betűit.)

 

Mit nem tartalmaz a csomag?

A csomag nem tartalmaz képkeretet, így te döntheted el, hogy a végeredményt keretezve vagy keret nélkül szeretnéd-e kitenni a falra.
/Saját véleményünk szerint keret nélkül is jól mutat, de ezt majd a Mérlegek, Oroszlánok eldöntik maguk :)/


Milyen méretekben rendelhető?

Mindig azok a méretek rendelhetők, amikből készlettel is rendelkezünk.
Fontos! A feltüntetett méret nem pontos, az összehasonlítást szolgálja! 1-2 cm-rel nagyobb a valóságban, ha paszpartuval szeretnéd felhasználni így lesz tökéletes, ha önmagában akkor pedig nincs jelentősége.

 


Nézd meg videón, hogyan készül el:

Ne feledd, minden szükséges eszközt és leírást tartalmaz a csomag amire csak szükséged lesz.

 

Lepd meg magad, vagy azokat, akiknek igazán számít a szívükben a különleges pillanatok értéke. A “Pillanat Varázsa DIY” nem csak egy ajándék, hanem egy kapu az égi tudatosság és az önmegismerés felé.

Rendeld meg most és tapasztald meg a kreatív varázslatot!

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet még: