Gyermekek ellen elkövetett karmikus bűn

Kezdőlap » Blog » Reinkarnációs utazás » Gyermekek ellen elkövetett karmikus bűn

Előzmény, ami fontos a megértéshez

Ezen életem szereplője jelen életemben is nagyon fontos szerepet tölt be. Életét (bár még fiatal) a gyermekeknek szentelte, kora gyermekkor óta tudta, hogy ezt szeretné csinálni. Jómagam, 4 gyermek apjaként ugyancsak igyekszem jóvá tenni a történteket.

Utazás…

Kor1900 körül (valószínűleg I. világháború) 1870-1917 (?? kb)
Hely: Valahol Franciaország vidéki részén.

Bentlakásos iskola gondnoka, vagy olyan mindenese vagyok, 40 éves körüli átlagos ember. (Nem igazán vagyok jó történelemből, szándékosan nem is néztem utána, de Franciaország ami érzésre a helyszín) Kisebb város, vagy falú. Pontos évszám nélkül, de valamiért az I. világháború időszaka. (Ha utaztál már, tudod, ha nem majd megtapasztalod :D) Sok esetben a pontos idő, vagy helyszín nem derül ki. Érzés alapján tudod belőni. Ennek okát nem tudom, talán csak egyszerűen nincs jelentősége.

Forrás: pixabay.com

TörténetVan egy tanárnő az iskolában (nem nevezem nevén, itt sem, legyen itt most „Z”) tipikus vénlány, de a szó jó értelmében. Minden idejét feláldozza a gyerekekért, az iskoláért, a tanításért. Cserébe nincsen magánélete. Bánja is meg nem is. Vágyna saját családra, de tudja, hogy az a hivatása rovására menne.

A gyerekek kicsik, olyan 6-10 évesek. (Gondolom, alsó tagozatsok) szeretem a gyerekeket magam is, de elköteleződni nem akarok. Saját családra nem vágyom.

A tanárnővel van is kapcsolatom és nincs is, manapság „laza kapcsolat” lenne a megfelelő kifejezése. Nem kizárt, hogy idővel komolyabbá alakulhatott volna, de úgy érzem egyelőre mindkettőnknek megfelel így.

Összejárunk, szórakozunk, viccelődünk, jól érezzük magunkat.

Mire észbe kapunk, a folyosó is romban áll, 6-8 tanterem nyílhatott belőle, de végig menni sem lehet rajta, eltűnt egyszerűen. Gyerekek jajjgatása hallatszik mindenhonnan, por és törmelék vesz körül. Egyik terembe belátok, vér, sebesültek, borzalom.

(Ennél a résznél kezdett elszakadni a cérna a való életben. Tudtam, hogy nem élem át valójában, egy szobában a matracon vagyok és követem az instrukciókat, eseményeket.. de kitört belőlem a zokogás.) 

Egyik nap, a kazánházban találjuk magunkat, pinceszerű rész, valamiért lemegyünk ketten, elbeszélgetjük az időt és nem vesszük észre, hogy támadás (bombázás?) éri az iskolát. Nekem lett volna a feladatom, a gyerekeket levinni a pincébe..

A fél iskola megsemmisül, sok gyermek meghal, miattam, miattunk..

Elhatározom, hogy háborúból kiveszem magam is a részem, talán megnyugvást lelek ettől. Ígéretet teszek „Z”-nek, hogy visszajövök amint vége (de valójában sejtem, sőt tudom, hogy nem fogok hazatérni).

Látom ahogy kikísér a vonatállomásra, sok katona búcsúzik szeretteitől. Próbálom rövidre és viccesre fogni az elválást. Még egyszer megígérem, hogy amint vége ennek a borzalomnak, hazatérek. Ő megesküszik, hogy várni fog.

A frontonról több levelet írok (nem tudom, hogy célba érnek e?) amolyan lazán, minden jó, hamarosan vége a háborúnak és megyek haza.. Megnyugtatásképp írom őket, de, hogy őt szeretném megnyugtatni, vagy magamat, nem tudnám megmondani, talán mindkettőnket. Egyedül a levélírások idejére tudom jól érezni magam. Az átélt borzalmak és önmagam hibáztatása elviselhetetlenné teszi az életet. Az idő legnagyobb részében a halált várom. Nem vágyom hősi halálra, csak annyira, hogy minél több „ellenséget” tudjak magammal vinni. A gyerekek járnak a fejemben folyamatosan.

Egy necces helyzetben, találom magam. 2 bajtársammal tűz alá kerülünk (inkább szuronyos és egy lövetű puskák által) de nem tudunk visszajutni a többiekhez, elvágták az utunkat. Egy pillanat alatt születik meg a döntés, hogy a többieket megmentsem kirohanok az ellenség irányában. Csak annyit szólok hátra, hogy vigyázzatok magatokra és rohanjatok vissza a táborba.

Gondoltam valamennyit (lehetőleg minél többet) magammal viszek a halálba. Nem sikerült. Kaptam egy lövést a bal vállam alatt, amitől elestem. Majd odajött egy ellenséges katona és a puska végén lévő szuronnyal, szíven szúrt. Rögtön meghaltam…

Nem éreztem megkönnyebbülést, sőt elvesztegetett időnek, életnek éreztem az egészet. A felelőtlenségem miatti szenvedést, fájdalmat éreztem csak szinte.

Halálom után, “megnézhetem” mi történik “Z” életében. Bárcsak ne tettem volna! Vár és vár.. Már régen vége a háborúnak, aki tudott hazatért a frontról, ő csak vár engem. Belesavanyodik a várakozásba, ezzel telik el az élete.

Jelen életbeli helyzet

“Z” -vel ez az első megélt életem, de feltehetőleg van még amiről nem tudok. Szinte véletlenül kerültünk egymás életébe – aha, véletlen ám.. 😉 mintegy 20 éve. Az aszcendense és az én MC-m együttáll, a Marsom a Plútójával együttáll, de ami a bizonyosságot jelenti, a kettőnk Szaturnusza is együttáll (mint karmikus jelölő bolygó), hol máshol, mint az 5-ös házban ami a gyermekek háza, Ikrek jegyben.  

Egyszerűre fordítva, felelőtlenség (Ikrek) – legyen inkább, levegős, ahogy esik úgy puffan, mielőtt a jegy szülötteit magamra haragítom 🙂 miatti gyermek, gyermekek ellen elkövetett (5-ös ház) karmikus feladat (Szaturnusz). MC-Aszc fejlődési út, megtapasztalás nekem Bakként felelősségvállalás, neki Skorpióban inkább a gyógyítás, segítségnyújtás (legmagasabb szinten ezt hozza a Skorpió energia).  Látom és tudom, hogy jó felé halad, pontosan ezt az utat járja. Magam pedig csak remélem, hogy a megfelelő úton vagyok, leszek…. (Igen, magamat se győztem meg ezzel) 😀

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!