Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Bika Aszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Uralkodó bolygó: Vénusz

Fizikai tested jellemzői a robosztus, lassabb mozgás, esetleg nagyobb termet, a kerekebb arc, áll. Szereted az anyag biztonságát, nehezen adod fel a dolgokat, és féltékeny, birtokló lehetsz. Ugyanakkor hűséges, kitartó és megbízható vagy. Jól értesz a pénzhez, művészeti hajlamod is lehet.

Erősségeid közé tartozik a megbízhatóság, hűség, kitartás, szívósság, háziasság, stabilitás, pénzügyi érzék, esztétikai érzék, családközpontúság. Művészeti téren jeleskedhetsz.

A Bika aszcendens olyan, mint egy lefolyó nélküli medence. Felszívja, összegyűjti, megköti és megőrzi az életenergiát. Megakadályozza a világgal történő energiacserét és az energiaáramlás megtörik. Ezáltal külső és belső fogságban élsz. Elnehezít, megbénít, lefog mindaz, amit az idők folyamán összegyűjtött a lelked. Erődet nem tudod kiaknázni, a soha el nem múló idő áldozata vagy. Fogva tart a múltad, nem tudsz szabadulni a már régen befejeződött történetektől és az elhalványodott érzelmektől. Csak ülsz és vársz és fogod mindazt, amit összegyűjtöttél, amitől nem tudsz szabadulni. Éppen ez a problémád, nem tudsz elengedni. A régi dolgok tartanak fogságban, az idejét múlt elképzelések. De ne akarj kiszabadulni, nézz meg mindent, ami esetleg börtön lenne, minden vagyontárgyat és minden elméletet. Csak, ha belenéztél minden sarokba, minden rejtett szegletbe, akkor a börtön esetleg templommá változik. Az a legnagyobb problémád, hogy értéktelennek érzed magad és mindent megteszel, hogy ezzel ne kelljen szembenézned.

Feladatod felfedezni a szellemi-érzelmi szférákat, bátran lépni az új dolgok irányába és értékelni önmagad. Így enyhülhet a birtoklási vágy is. Elfogadni, hogy az életben semmi sem biztos, csak a változás maga. Anyagi javak halmozásáról lemondani és a szellemi tudást gyarapítani.

Ideális társ egy Skorpió érdekeltségű társ, kolléga, barát, akitől megtanulhatod az érzelmi mélységet, a bátorságot és a dolgok elengedését, a túlélés fortélyait.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!