Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az Ikrekben (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az Ikrekben (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző életedben a változatosság, a kíváncsiság, az ismeretszerzés vezérelt. Nem a szellemi mélységek, hanem inkább a minél szélesebb körű információk vonzottak. Minden érdekelt, amivel még nem találkoztál, de egyetlen témánál sem időztél hosszabb ideig, mert már újabb dolog felé irányult figyelmed.

Ez a fajta nyitottság sokoldalúvá tett, növelte ismereteidet, intellektuális képességeidet. Gyors észjárás, jó kommunikációs készség, könnyed kapcsolatteremtés segített a körülményekhez való alkalmazkodásban, képessé tett arra, hogy egyszerre többfelé tudj koncentrálni. Ugyanakkor ennek az volt a hátrányos oldala, hogy nem tudtál elmélyülni és ezáltal nem alakultak ki saját meggyőződéseid. A belűről fakadó bizonytalanság kételkedővé, befolyásolhatóvá, ingataggá tett. Nem voltál képes határozott állásfoglalásra, igyekeztél a döntések felelőssége alól kibújni. Ezáltal kapkodóvá és szétszorttá váltál, gyakran abbahagytad a megkezdett dolgokat. A kitartás hiánya miatt megbízhatatlanná váltál és komoly dolgokban hosszabb távon nem lehetett rád számítani.

Többször is kettősségekbe keveredtél, rendkívül határozatlan voltál, és mindig igyekeztél mindenkinek megfelelni, így egészen felületessé váltál. Most fel kell ismerned, hogy elővigyázatos lavírozással csak arra lehet esélyed, hogy kínos helyzetekbe kerülj. Félelmeid megakadályoznak abban, hogy egyértelműen az egyik oldalra állj, mert úgy látod, hogy minkét oldal igaz és helyes. Még mindig azt hiszed, ha az egyik oldalra állsz, a másik oldalon előnyös lehetőségeket halasztasz el. Nem akartál elköteleződni, csak a pillanatnyi szükségleteidhez alkalmazkodtál, úgy, mint a kaméleon, ami változtatja színét a mindenkori környezete szerint.

Akikkel kapcsolatban álltál, mind formálták bensődet, kialakult benned az alakoskodásra való hajlam. Beszéded közben megváltozik az arckifejezésed és felveszed annak a személynek a kinézetét, akinek a szavait sajátodként próbálod interpretálni. Ha pedig világos kijelentést teszel, mindig vizsgálódsz, hogy vajon elfogadják-e mondanivalódat. Ha nem, az sem baj, mert végtelen beszédbe kezdesz, és azt reméled, hogy az információáradatért dícséretet kapsz.

Párkapcsolati kérdésekben szintén a változatosság igénye, az elkötelezettség kerülése volt mérvadó. Ezen a téren is inkább az intellektuális tapasztalatokat kerested, az érzelmi kötöttségek lehetősége, a másik fél túlzott ragaszkodása, netán féltékenysége riasztott.

Ebben az inkarnációban stabilabb jellemvonásokat kell kialakítanod, határozott keretbe kell foglalni személyiségedet. Nem a széleskörű ismeretszerzés, hanem azok elmélyítése a feladat. Legnagyobb feladatod a magasabb szintű tudás után kutatni. Az átfogó igazságok megtalálásához előbb saját igazságodat, lényed valódi mivoltát kell tisztáznod.

Az érdeklődés koncentrálása lehetővé teszi a tudás magasabb szintre emelését, a sajátos értékrendszer és az ebbe vetett hit erősödését. Az önbizalom erősödése lelkes, optimista beállítottsággal ruház fel és elősegíti a kreatív energiák kibontakozását és a határozott célok kialakítását. Ezáltal képes leszel az önálló véleményalkotásra, ki tudsz alakítani saját meggyőződéseket, ki tudod nyilvánítani saját igazságodat, kevésbé leszel befolyásolható és belső erőd által növekedni fog biztonságérzeted. De ne ess át a ló túloldalára, azzal, hogy nem tudsz illeszkedni harmonikusan másokhoz, mert annyira meg akarod óvni saját igazságodat.

A leszálló holdcsomópont házhelyzete mutatja azt a területet, ahol korábbi inkarnációk személyiségkonfliktusai az alantasabb gondolkodásmód felé tereltek. A felszálló holdcsomópont házhelyzete pedig azt mutatja, hogyan fejleszthető a magasabb tudat, hogy a konfliktusok fölé emelkedhess.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük Nyilas-Ikrek

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!