Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Bak Deszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Ha a sikerek megszállottja vagy, Bak a deszcendensed. Olyan társra van szükséged, aki érett, okos, erős, magabiztos és képes gondoskodni a kapcsolatról. Lehet, hogy anyagilag sikeresek, vagy tudják, hogyan tartsák formában otthonukat. Valószínűleg az ambiciózus emberekhez vonzódsz, akik céljaikért dolgoznak. Társként valószínűleg van egy listád azokról a romantikus mérföldkövekről, amelyekkel szeretnél találkozni.

A szeretet a hagyományos elvek szerint működik számodra: a szerkezet, a következetesség és a hűség elengedhetetlen. Kénytelen vagy gondoskodni arról, akit szeretsz, és időnként túlzásba is viheted. A kapcsolatokban kulcsfontosságú tanulság lehet számodra, hogy megtanuld visszafogni magadat. Attól, hogy mindent elbírsz, még jelenti azt, hogy kell is. A szerelemben a hosszútávú kapcsolatot preferálod, és inkább egy életre szóló párkapcsolatot választasz, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy ki kell állnod a nehéz időkben magad mellett. A kapcsolat elhagyása különösen nehéz számodra, ezért bölcs dolog időt rászánni az elején, mielőtt belekezdesz.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!