Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Oroszlán Deszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

A maszk, amit viselsz, bonyolult, tele ellentmondásokkal. Egy forradalmár, egy lázadó, egy egyéniség és egy félreértett magányos ember vagy, aki úgy érzi, hogy senki sem lát olyannak, amilyen valójában vagy. De te extrovertált is vagy, aki szeret emberek között lenni, akinek szüksége van barátokra, kapcsolatokra és egy csoportra, amelyhez tartozhat. Mindezek révén egy nagy perspektívát tartasz fenn arról, hogy a társadalom, amelyben élsz, hibás és változtatásra szorul, de azt is, hogy a csoport, a közösség vagy a társadalom szükségletei mennyire fontosabbak, mint a az egyén igényeit.

Kapcsolataid színesek és drámaiak lehetnek, időnként bulvárhoz méltó terepre kanyarodhatnak. De nem csinálnád másképp, ez a deszcendens szomjazik a dráma iránt. Szeretsz elegáns randevúkra, eseményekre járni, élvezi a koncerteket, színdarabokat és egyéb kulturális tevékenységeket. Nagyon szereted megszervezni a grillezést és a partykat a barátaidnak és a rokonaidnak.

Olyan partnert keresel, aki magabiztos, kreatív, vidám és barátságos. Sok dicséretre, figyelemre és szóbeli megnyugtatásra van szükséged a párodtól. Az Oroszlán a termékenység jele, és vágyhatsz gyerekekre, vagy arra, hogy alkoss valami művészi alkotást. Partnerként nemes, nagylelkű és védelmező vagy.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.