Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Oroszlán Deszcendens

A maszk, amit viselsz, bonyolult, tele ellentmondásokkal. Egy forradalmár, egy lázadó, egy egyéniség és egy félreértett magányos ember vagy, aki úgy érzi, hogy senki sem lát olyannak, amilyen valójában vagy. De te extrovertált is vagy, aki szeret emberek között lenni, akinek szüksége van barátokra, kapcsolatokra és egy csoportra, amelyhez tartozhat. Mindezek révén egy nagy perspektívát tartasz fenn arról, hogy a társadalom, amelyben élsz, hibás és változtatásra szorul, de azt is, hogy a csoport, a közösség vagy a társadalom szükségletei mennyire fontosabbak, mint a az egyén igényeit.

Kapcsolataid színesek és drámaiak lehetnek, időnként bulvárhoz méltó terepre kanyarodhatnak. De nem csinálnád másképp, ez a deszcendens szomjazik a dráma iránt. Szeretsz elegáns randevúkra, eseményekre járni, élvezi a koncerteket, színdarabokat és egyéb kulturális tevékenységeket. Nagyon szereted megszervezni a grillezést és a partykat a barátaidnak és a rokonaidnak.

Olyan partnert keresel, aki magabiztos, kreatív, vidám és barátságos. Sok dicséretre, figyelemre és szóbeli megnyugtatásra van szükséged a párodtól. Az Oroszlán a termékenység jele, és vágyhatsz gyerekekre, vagy arra, hogy alkoss valami művészi alkotást. Partnerként nemes, nagylelkű és védelmező vagy.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Barit
Eredeti neve, a súlypát a „súlyt” jelentő görög barüszból vezethető le. A barit mindenfajta sugárzás…

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.