Felszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Korábbi inkarnációidban azzal foglalkoztál, hogy másoknak segítettél, túlzottan mások befolyása alatt álltál, mások elvárásainak akartál megfelelni. A kényelmet, békét, harmóniát kerested, így saját véleményed és akaratod gyakran háttérbe szorult. Mivel jórészt a külvilágra orientálódtál, nehéz volt magadat megismerned. Identitásodat mások ügyein keresztül találtad meg, mások szemével nézted magadat, tehát a külvilág tükre erősen befolyásolta személyiségérzetedet.

Ebben az életedben meg kell magadat szabadítanod attól, hogy mindenkinek meg akarj felelni. Olyan tapasztalatokat kell szerezned, amikkel megtalálhatod saját identitásodat. Egyéniséged kiteljesítése, személyiséged előtérbe helyezése a feladat. Meg kell találnod a módját, hogy bátran és határozottan képviseld önmagad, egészséges egyensúlyt kialakítva a saját nézeteid és a külvilághoz való viszonyulás között.

Ügyelned kell arra, hogy kényelemszereteted ne a lazaságban, lustaságban és a dolgok elódázásában nyilvánuljon meg. A jó kapcsolatteremtő és diplomáciai készségedet ne a feladatok áthárítására használd.

A párkapcsolat, a társhoz való viszonyulás kiemelkedő szerepet játszik ebben az inkarnácóban, lehetőséget adva a korábbi minta szerinti önállótlanságra, így ezen a téren nagy valószínűséggel problémákra kell számítani. Ez többféleképpen nyilvánulhat meg. Lehet, hogy olyan párt választasz, akinek zsarnokoskodó viselkedése olyan mértéket ölt, hogy már nem tudod elviselni, és inkább választod az önállóságot. De az is előfordulhat, hogy a párod hagy egyedül, és ezáltal szembesülsz az önálló élet felelősségével.

Tudatára fogsz ébredni, hogy abbéli törekvéseid közepette, hogy másoknak tetszél, elvesztetted személyiségedet, olyan dolgok miatt, amelyek alaptermészeteddel ellentétesek. Emiatt sokszor szenvedsz, mert ki akarsz bújni ebből a szerepből, de a hozzád közelállókat nem akarod megbántani.

Azt kell megtanulnod, hogy átvedd a vezető szerepet. Ez nehéz is lehet, mert korábbi életeidből az alárendeltségről vannak tapasztalataid. Mindig magadat áldozod fel, hogy elérd a céljaidat. Tetteid fő mozgatórugója az alkalmazkodás és az odaadás volt. Most itt a lehetőség, hogy megkeresd és megtaláld magadat, anélkül, hogy kizárnád a partnerkapcsolat előnyeit.

Ha el akarod kerülni az önállóság felvállalását, a sors gondoskodik róla, hogy amikor a legjobban szükséged lesz mások segítségére, akkor hagynak magadra. Lehet, hogy akiben a legjobban bíztál, abban kell csalódnod. Ezek a kemény leckék arra igyekeznek rászorítani, hogy külső segítség nélkül oldd meg a problémáidat, mert csak így tudod megtapasztalni, hogy egyedül is képes vagy rá.

A leszálló holdcsomópont jegye megmutatja, hogyan húzódtál háttérbe előző életedben. A felszálló holdcsomópont jegye pedig azt mutatja meg, miképpen teremtheted meg saját személyiségedet.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük I-VII ház

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!