Szakmai életedben fontos a stabilitás és kiszámíthatóság. A nyilvános vagy szakmai helyzeteket óvatosan, ésszerűen, magabiztosan és türelmesen közelíted meg. Az élet ezen területei általában lassan bontakoznak ki vagy fejlődnek, de állandóak és erősek. Keményen dolgozol, és gyakran szívesebben haladsz folyamatosan, mint hogy szembenézz a kihívásokkal vagy az innovációval. Inkább alaposan és körültekintően tanulod meg szakmádat. Te vagy az, akire mások számíthatnak. Nem lehet könnyen elriasztani, természetes, kreatív erődbe fektetsz be.

Teremtsd meg a harmóniát, biztonságot, békét és stabilitást magad köré. Ne sürgesd a változást, ha a dolgok megfelelően működnek. Élvezd az élet finomabb dolgait, és értékeld az érzéki örömöket!

A legjobb Bika MC karrierek lehetnek: művészet és a tervezés, a mérnöki munka, a pénzügyi menedzsment és minden, ami a földdel foglalkozik, mint például a borászat vagy az építészet, vagy ami szilárd alapokat és lehetőségeket kínál valami felépítésére a kiszámítható jövőre.

Mivel a Bika MC-t a Vénusz uralja, nézd meg azt a házat, ahol a Vénusz áll a születési képletedben, hogy meglásd az életed azon területét, ahol hivatásod erőteljesen kifejezésre juthat. 

Bika MC-vel az életcélod, hogy fogadd el magadat és másokat is olyannak, amilyenek, anélkül, hogy merev, idealisztikus elképzelések alapján ítélnéd meg őket! Az ideákat és a valóságot összhangba kell hozni. Tanulj meg ellazulni, jól érezni magadat, minden érzékszerveddel az élet felé fordulni és ne vegyél mindent halálosan komolyan!

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!