Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Szakmai életedben fontos a stabilitás és kiszámíthatóság. A nyilvános vagy szakmai helyzeteket óvatosan, ésszerűen, magabiztosan és türelmesen közelíted meg. Az élet ezen területei általában lassan bontakoznak ki vagy fejlődnek, de állandóak és erősek. Keményen dolgozol, és gyakran szívesebben haladsz folyamatosan, mint hogy szembenézz a kihívásokkal vagy az innovációval. Inkább alaposan és körültekintően tanulod meg szakmádat. Te vagy az, akire mások számíthatnak. Nem lehet könnyen elriasztani, természetes, kreatív erődbe fektetsz be.

Teremtsd meg a harmóniát, biztonságot, békét és stabilitást magad köré. Ne sürgesd a változást, ha a dolgok megfelelően működnek. Élvezd az élet finomabb dolgait, és értékeld az érzéki örömöket!

A legjobb Bika MC karrierek lehetnek: művészet és a tervezés, a mérnöki munka, a pénzügyi menedzsment és minden, ami a földdel foglalkozik, mint például a borászat vagy az építészet, vagy ami szilárd alapokat és lehetőségeket kínál valami felépítésére a kiszámítható jövőre.

Mivel a Bika MC-t a Vénusz uralja, nézd meg azt a házat, ahol a Vénusz áll a születési képletedben, hogy meglásd az életed azon területét, ahol hivatásod erőteljesen kifejezésre juthat. 

Bika MC-vel az életcélod, hogy fogadd el magadat és másokat is olyannak, amilyenek, anélkül, hogy merev, idealisztikus elképzelések alapján ítélnéd meg őket! Az ideákat és a valóságot összhangba kell hozni. Tanulj meg ellazulni, jól érezni magadat, minden érzékszerveddel az élet felé fordulni és ne vegyél mindent halálosan komolyan!

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.