Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a Vízöntőben (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a Vízöntőben (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző életedben a közösségtudat dominált, egy bizonyos csoporton belül tevékenykedtél, ahol közös volt az ideológia, az életfelfogás és ezek határozták meg céljaitokat. Ennek az volt a hátránya, hogy ez egyéni, önálló gondolatok, egyedi elképzelések háttérbe szorultak, az egyéniségből fakadó kreativitás nem juthatott érvényre.

Sorsod alakításának felelősségét átruháztad a közösségre. A meghatározott elvek, életszemlélet megszabta az utat, és ez képezte biztonságérzeted alapját, ebből merítettél erőt. Nem kellett folyamatosan döntéseket hozni. Ennek a kényelmes életmódnak az lett a következménye, hogy egyéniséged, önállóságod, önmagadba vetett hited és bizalmad a háttérbe szorult. Jelenlegi életedben ezeket a tulajdonságokat kell erősítened, kiteljesítened.

Eleinte ez sok nehézséget okoz, igyekszel olyan társaságot, közösséget, baráti kört találni, akikhez csatlakozva a korábbi minta szerint élhetnél. De idővel rájössz, hogy ezek csak felületes kapcsolatok lesznek, problémáddal egyedül maradsz, és neked kell megoldanod őket. Ennek az a célja, hogy válj önállóvá. Önbizalom hiányod miatt próbálsz kibújni a felelősség alól, de előbb-utóbb kénytelen leszel felvállalni, és saját sorsod irányítását kézbe venni.

Ebben az inkarnációdban megtanulsz a saját belső erődből fejlődni. A körülmények rákényszeríthetnek, hogy magányosan járd az utadat és ne tudj támaszkodni senkire. Feladatod, hogy fejleszd kreativitásod, erős, magbiztos, öntudatos és határozott személyiséggé válj, valamint szolgáld és vezesd a közösséget, lelkesen és érthetően mutass utat az embereknek.

Fel kell ismerned, hogy egyedül is képes vagy megállni a saját lábadon, és csak elfecsérelt energia a feladatok áthárítása vagy kikerülése, ugyan úgy meg tudod oldani te is, ha veszed hozzá a bátorságot. Erőteljes vezetői feladatot vagy képes ellátni, de előbb le kell győznöd minden bizonytalanságodat. Forradalmi változtatásokra vagy képes.

Ahogy egyre inkább sikerélményekben lesz részed, úgy nő az önmagadba vetett hit is. A tapasztalatok egyre több gyakorlatiasságot, határozottságot és kitartást generálhatnak, kialakulhat a jó helyzetfelismerő képességed, szervező készséged, vállalkozó kedved.

Ügyelj arra, hogy ne üres önzés, nagyravágyás, hiúság és hatalomvágy formájában emelkedj ki a többiek közül és ne várd el a környezetedtől, hogy kiszolgálják igényeidet.

Ha jelen sorsfeladatodat sikeresen ötvözöd az előző életből származó közösségi szellemmel és tapasztalattal, akkor képes leszel összhangot teremteni az egyéni és a közösségi érdekek között és sokat tenni az emberiségért. A változás akkor fog bekövetkezni, amikor hanyagságra való hajlamod felelősségteljes cselekvőképességre vált. Abban a pillanatban boldog leszel, amikor megtalálod azokat az elveket, amelyeknek életedet alávetheted. De ezeknek az elveknek rendíthetetleneknek kell lenniük, és azt az érzetet kell kelteniük, hogy valami tartósat alkotsz.

A Vízöntő a korrektség és egyenlőség meggyökeresedett elveit hozza magával, így ebben az életben adott a lehetőség, hogy önmagadra figyelj, és akadálytalanul kifejezd magad.

A leszálló holdcsomópont házhelyzete mutatja azt az életterületet, hol kell az eredetiség és szabadság régi kívánalmának kifejeződni. A felszálló holdcsomópont házhelyzete pedig azt az életterületet mutatja, melyik az a ragyogó, értékálló új mű, amelyre a horoszkóp energiája öszpontosulhat, és ami nagyszabású ajándék lehet a világ számára.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük Oroszlán-Vízöntő

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!