Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a Vízöntőben (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a Vízöntőben (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző életedben a közösségtudat dominált, egy bizonyos csoporton belül tevékenykedtél, ahol közös volt az ideológia, az életfelfogás és ezek határozták meg céljaitokat. Ennek az volt a hátránya, hogy ez egyéni, önálló gondolatok, egyedi elképzelések háttérbe szorultak, az egyéniségből fakadó kreativitás nem juthatott érvényre.

Sorsod alakításának felelősségét átruháztad a közösségre. A meghatározott elvek, életszemlélet megszabta az utat, és ez képezte biztonságérzeted alapját, ebből merítettél erőt. Nem kellett folyamatosan döntéseket hozni. Ennek a kényelmes életmódnak az lett a következménye, hogy egyéniséged, önállóságod, önmagadba vetett hited és bizalmad a háttérbe szorult. Jelenlegi életedben ezeket a tulajdonságokat kell erősítened, kiteljesítened.

Eleinte ez sok nehézséget okoz, igyekszel olyan társaságot, közösséget, baráti kört találni, akikhez csatlakozva a korábbi minta szerint élhetnél. De idővel rájössz, hogy ezek csak felületes kapcsolatok lesznek, problémáddal egyedül maradsz, és neked kell megoldanod őket. Ennek az a célja, hogy válj önállóvá. Önbizalom hiányod miatt próbálsz kibújni a felelősség alól, de előbb-utóbb kénytelen leszel felvállalni, és saját sorsod irányítását kézbe venni.

Ebben az inkarnációdban megtanulsz a saját belső erődből fejlődni. A körülmények rákényszeríthetnek, hogy magányosan járd az utadat és ne tudj támaszkodni senkire. Feladatod, hogy fejleszd kreativitásod, erős, magbiztos, öntudatos és határozott személyiséggé válj, valamint szolgáld és vezesd a közösséget, lelkesen és érthetően mutass utat az embereknek.

Fel kell ismerned, hogy egyedül is képes vagy megállni a saját lábadon, és csak elfecsérelt energia a feladatok áthárítása vagy kikerülése, ugyan úgy meg tudod oldani te is, ha veszed hozzá a bátorságot. Erőteljes vezetői feladatot vagy képes ellátni, de előbb le kell győznöd minden bizonytalanságodat. Forradalmi változtatásokra vagy képes.

Ahogy egyre inkább sikerélményekben lesz részed, úgy nő az önmagadba vetett hit is. A tapasztalatok egyre több gyakorlatiasságot, határozottságot és kitartást generálhatnak, kialakulhat a jó helyzetfelismerő képességed, szervező készséged, vállalkozó kedved.

Ügyelj arra, hogy ne üres önzés, nagyravágyás, hiúság és hatalomvágy formájában emelkedj ki a többiek közül és ne várd el a környezetedtől, hogy kiszolgálják igényeidet.

Ha jelen sorsfeladatodat sikeresen ötvözöd az előző életből származó közösségi szellemmel és tapasztalattal, akkor képes leszel összhangot teremteni az egyéni és a közösségi érdekek között és sokat tenni az emberiségért. A változás akkor fog bekövetkezni, amikor hanyagságra való hajlamod felelősségteljes cselekvőképességre vált. Abban a pillanatban boldog leszel, amikor megtalálod azokat az elveket, amelyeknek életedet alávetheted. De ezeknek az elveknek rendíthetetleneknek kell lenniük, és azt az érzetet kell kelteniük, hogy valami tartósat alkotsz.

A Vízöntő a korrektség és egyenlőség meggyökeresedett elveit hozza magával, így ebben az életben adott a lehetőség, hogy önmagadra figyelj, és akadálytalanul kifejezd magad.

A leszálló holdcsomópont házhelyzete mutatja azt az életterületet, hol kell az eredetiség és szabadság régi kívánalmának kifejeződni. A felszálló holdcsomópont házhelyzete pedig azt az életterületet mutatja, melyik az a ragyogó, értékálló új mű, amelyre a horoszkóp energiája öszpontosulhat, és ami nagyszabású ajándék lehet a világ számára.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük Oroszlán-Vízöntő

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.