Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Oroszlán IC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Jószívű, ragaszkodó és nagylelkű vagy. Olyan életről álmodsz, amelyben különleges személyként kiemelkedhetsz a többiek közül.

Gyerekkorod drámai lehetett, függetlenül attól, hogy természetednél fogva vonzott-e a fellépés, vagy érzelmi zavarokba keveredtek az életedben élő felnőttek (vagy mindkettő). Lehettél egyke, elkényeztetett gyerek, de olyan is, akire nem figyeltek egyáltalán. Képzelőerőd segítségével kimenekülhettél ebből a világból, viszont felnőttként az illúziók világába menekülés vágya hatalmas káoszt teremthet. Stabilitásod kulcsa, ha megtanulod kezelni természeted játékos részét. Néhány tevékenységet a legjobb egyszerűen kezelni, hogy elegendő idő maradjon a ténylegesen fontos projekteknek.

Gyerekként az érzelmeid hatalmasak voltak. Ahogy érsz, meg kell tanulnod megbirkózni az érzelmi hullámokkal és teret kell adni mások érzéseinek is. Ha a szüleid nem erősítették meg az érzéseidet, amikor felnősz, akkor előfordulhat, hogy másokhoz való kötődésed szorongásokkal teli lesz, vagy folyton dicséretre és megerősítésre lesz szükséged. De az érzékenységed egyben a szuperképességed is, amely hihetetlen empátiát ad a gyerekek iránt, és kiváló szülővé vagy tanárrá tesz.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.