Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Oroszlán IC

Jószívű, ragaszkodó és nagylelkű vagy. Olyan életről álmodsz, amelyben különleges személyként kiemelkedhetsz a többiek közül.

Gyerekkorod drámai lehetett, függetlenül attól, hogy természetednél fogva vonzott-e a fellépés, vagy érzelmi zavarokba keveredtek az életedben élő felnőttek (vagy mindkettő). Lehettél egyke, elkényeztetett gyerek, de olyan is, akire nem figyeltek egyáltalán. Képzelőerőd segítségével kimenekülhettél ebből a világból, viszont felnőttként az illúziók világába menekülés vágya hatalmas káoszt teremthet. Stabilitásod kulcsa, ha megtanulod kezelni természeted játékos részét. Néhány tevékenységet a legjobb egyszerűen kezelni, hogy elegendő idő maradjon a ténylegesen fontos projekteknek.

Gyerekként az érzelmeid hatalmasak voltak. Ahogy érsz, meg kell tanulnod megbirkózni az érzelmi hullámokkal és teret kell adni mások érzéseinek is. Ha a szüleid nem erősítették meg az érzéseidet, amikor felnősz, akkor előfordulhat, hogy másokhoz való kötődésed szorongásokkal teli lesz, vagy folyton dicséretre és megerősítésre lesz szükséged. De az érzékenységed egyben a szuperképességed is, amely hihetetlen empátiát ad a gyerekek iránt, és kiváló szülővé vagy tanárrá tesz.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!