Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Uránusz tranzitjai a házakban
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Ahol áthalad, azon életterületen megújulást, új impulzusokat, új lehetőségeket, ötleteket, zseniális lehetőségeket hoz. Az az életterület ébreszti fel benned a zsenit, amelyen az Uránusz áthalad. Az az életterület, amelyen áthalad, készet arra, hogy áttörd a merev korlátaidat. A túl merevvé vagy életképtelenné váló korlátokat üti szét. Ahol halad, ott arra figyelj, hogy tudatosan valami újat léptess be az életedbe, akkor kevésbé fog kellemetlenebb meglepetéseket okozni. Az Uránusz meg akarja nézni, mennyire vagy merev. Ha saját magadat megleped, akkor békén hagy.

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Uránusz az I. házban (tranzit)

Amikor az Uránusz az I. házadon keresztülhalad: – (Asc) Nagy megújulás, újjászületsz, megfiatalodsz.– (Asc) Felszínre jön a benned élő zseni.– (Asc) A zsenialitás időszaka az életedben. – Amíg végigvonul az I. házadon, addig az egész lényed újjászületik.– Új irányba segít elindulni.– Ismeretlen szellemi dimenziók felé nyitás.– Saját korlátaid áttörésének időszaka.

Uránusz a 2. házban (tranzit)

Amikor az Uránusz az 2. házadon keresztülhalad: – Anyagi téren, bőség a zsenialitás időszaka.– Figyelj a furcsa megérzéseidre, anyagilag támogathat.– Nem várt örökségről is hírt kaphatsz.

Uránusz a 3. házban (tranzit)

Amikor az Uránusz az 3. házadon keresztülhalad: – Zseniális ötletek, gondolatok, forradalmi írói művek megalkotásának időszaka.– Tisztázó beszélgetések időszaka.– Gondolkodásmódodban a korlátok átlépésének ideje, teljes gondolkodásbeli megújulás.

Uránusz a IV. házban (tranzit)

Amikor az Uránusz az IV. házadon keresztülhalad: – (IC) Az egész életedet alapvetően megújítja, de akár mindaz, amire alapozod az életedet, teljesen megújul.– (IC) Új alapokra kell építenem.– (IC) Ebben szerepet játszik a múltad. – Új családi helyzetek.– Előző életből hozott családi karmától való megszabadulás ideje.

Uránusz az 5. házban (tranzit)

Amikor az Uránusz az 5. házadon keresztülhalad: – Kreatív munkádban új ötletek, megoldások.– Vállalkozásod forradalmasítása.– Váratlan szerelem.– Gyerekkel kapcsolatos váratlan helyzetek.

Uránusz a 6. házban (tranzit)

Amikor az Uránusz az 6. házadon keresztülhalad: – Munkahely, amiben szabadnak érzed magad, ha nem olyan, kilépsz.– Lehet, hogy valami olyan, hogy a munkatársak, munkahelyi környezet váltja ki a megújulást.– Karmától való felszabadulás ideje.

Uránusz a VII. házban (tranzit)

Amikor az Uránusz az VII. házadon keresztülhalad: – (Dsc) A rejtett énednek, a személyiséged nem tudatosabb részének segít a felszabadulásban. – Lehet egy új társ, a jelenlegi kapcsolat megújítása.– De ugyanígy egy váratlan vagy hirtelen befejezése is lehet a kapcsolatnak (nem csak párkapcsolat)

Uránusz a 8. házban (tranzit)

Amikor az Uránusz az 8. házadon keresztülhalad: – Új dolgok felé nyílni spirituális téren.– Segít minden mély, rejtett lelki tehertől felszabadulni.

Uránusz a 9. házban (tranzit)

Amikor az Uránusz az 9. házadon keresztülhalad: – Egy nagy utazás segít, hogy áttörd a korlátozást.– Áttörni a korlátaidat az eddigi hitrendszered vagy istenhez való viszonyulás szempontjából.

Uránusz a X. házban (tranzit)

Amikor az Uránusz az X. házadon keresztülhalad: – (MC) Mindaz, ami uránuszi elv feladattá válik most számodra. – A hivatásban újszerű megoldások időszaka.– Új munkahely is lehetséges ezen időszakban.

Uránusz a 11. házban (tranzit)

Amikor az Uránusz az 11. házadon keresztülhalad: – Fokozottan a felszabadulás, teherletétel időszaka.– Alkotóerő és a zsenialitás tökéletes időszaka.– Baráti kapcsolatokban új letisztulás, új barátságok.

Uránusz a 12. házban (tranzit)

Amikor az Uránusz az 12. házadon keresztülhalad: – A tudatalatti felszabadításának, megtisztításának az ideje. Itt az ideje, hogy felszabadulj a tudatalatti blokkok alól.– Okkult, spirituális témában új utakat nyit meg.

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Uránusz

Uránusz tranzitjai a jegyekben

Az Uránusznak 84 évbe telik, hogy teljes kört leírjon. Ennek a lassan mozgó bolygónak a tranzitjai hosszan tartanak és minden fényszögnek időbe telik, amíg jelentkezik a hatása.  Az, hogy az Uránusz hogyan hat életünkre, nagyban függ attól, hogy ellenállunk-e a hatásainak, vagy a függetlenség, felszabadulás és megvilágosodás bolygójával próbálunk együttműködni. Míg a Szaturnusz lelassítja a belső óránkat, hogy […]

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!