Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Mérleg Aszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Uralkodó bolygó: Vénusz

A zodiákus kör legszebb, legharmonikusabb emberei közé tartozol a Vénusz miatt. Baba arc, görögös orr, szép száj, kerek áll, arányos, formás testalkat, könnyed járás, finom megjelenés. Gyakori a mandula vágású szem. Férfiak is vonzóak, általában közepes testalkatot ad. Haj és szemszín különböző is lehet.

Figyelmes vagy és sosem tolakodó. Sokszor tűnsz határozatlannak, bizonytalannak. Művészi tehetséggel bírsz. Mindenkit meghallgatsz, nehezen mondasz nemet és sokáig mérlegelsz. Sokat tűrsz, inkább nem mondod ki, ami bánt. Nem vagy kezdeményező típus, de más eszközökkel általában eléred, amit szeretnél. Szeretsz tetszeni, ezért hiú vagy. Egy-egy döntésed előtt kikéred mások véleményét, de aztán úgyis úgy döntesz, ahogy neked jó. Nem szívleled a konfliktust és a durvaságot.

Jó esztétikai érzéked, diplomáciai képességed van, kiváló hallgatóság és éles észjárású vagy. Tudod hogyan kell az emberekkel beszélni., jó stratéga. Igényesség és békeszeretet. Párkapcsolat központúság, romantikus és békeközpontú gondolkodás, kompromisszumra való képesség jellemez.

A Mérleg aszcendens árnyéka a gyávaság. Mindig a legkisebb ellenállás felé mentél és mindig mások kegyétől, értékítéletétől és boldogságától tetted függővé az életedet. Igyekeztél harmóniát teremteni minden oldalon, nehogy konfliktusra kerüljön sor. Félelemből akartad elkerülni a konfliktusokat. Azt gondolod, hogy te kívül állsz a jó és a rossz körén, pedig senki sem állhat a kívül a körön, aki átlépi a földi élet kapuját.

Feladatod az emberi kapcsolataidban az elmélyülésre és minőségre törekedni a mennyiség helyett. Döntéseid mellett határozottan kiállni, de mindezt nyugodtan tenni, nem robbanásszerűen. Megtanulni nemet mondani. Nem függeni a környezet véleményétől és a belső harmóniát is ugyanolyan fontosra tartani, mint a külső szépséget. Mutasd meg az igazi éned a külvilágnak, a hibáiddal együtt. Ideális társ egy Kos típusú társ, barát, kolléga, aki prezentálja neked, hogyan kell határozottan dönteni, harcolni, kiállni magadért és megadja neked a kellő löketet a dolgok elkezdéséhez. Akitől megtanulhatod a szenvedély minden fortélyát és hogy nem olyan fontos, mit gondolnak mások. A Kos típus megmutatja neked, hogy vannak dolgok, amiket csak erővel lehet elintézni.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 39. hét

2023. szeptember 25 – október 1. Hétfő 09.25. Nap-Szaturnusz kvinkunx Bizonyos dolgokban akadályoztatva lehetsz, nem

Tovább olvasom »
Asztrológia

2023. 38. hét

2023. szeptember 18-24. Hétfő 09.18. Hold-Plútó kvadrát Belső érzelmi változáson mehetsz keresztül. Lehet, hogy nehéznek

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.