Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a Rákban (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a Rákban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző inkarnációidat az érzelmek, hangulatok, a szeretetéhség és a gyöngédség határozta meg. A családi fészek kényelmében, védelmében, biztonságában éltél, és elvártad, hogy odafigyeljenek rád és gondoskodjanak rólad. Természetes módon bíztad magad másokra, és azt gondoltad, hogy hozzátartozód feladata a megélhetés és az egzisztencia megteremtése. Rózsaszín szemüvegen át nézted a világot, csak azt láttad meg, amit látni akartál, a többit nem létezőnek fogtad fel.

A sikerek, hivatás, külső célok nem érdekeltek, és el is hárítottad magadtól ezeket, így kialakult az önállótlanság, a másoktól való függés. Igyekeztél visszavonultan élni, csak a szűkebb környezetedben érezted jól magad. Otthonodban tudtál kiteljesedni, a szeretteidről való gondoskodásban találtál magadra.

Elvártad, hogy mindig törődjenek veled és figyeljenek a hangulatodra. Ha úgy érezted, hogy nem kapod meg a kellő figyelmet, érzelmi zsaroláshoz folyamodtál, mivel ennek nagy mestere vagy.

Egész életedet a hangulatok és érzelmek irányították. Ha nehézségbe ütköztél, tehetetlennek és elveszettnek érezted magad. A valóság elől gyakran az álmodozás és a képzelet világába menekültél.

Mivel hozzászoktál, hogy mindig támaszkodsz valakire, vagy valamire, mostani életed az ebből eredő gyerekes, a realitások elől menekülő szokások összevisszasága, ami akadályozza a kibontakozásodat. Minden körülmények között igyekszel fenntartani ezt az örök gyerek szerepet, ez pedig azt jelenti, hogy a szülői figyelem középpontjában állj. Emberi kapcsolataidban automatikusan a jelképes szülői szerepet várod, védjenek meg és szabadítsanak meg a boldogtalanságot okozó tényezőktől. Ugyanakkor görcsösen próbálsz felnőni, de sohasem érzed magad késznek erre.

Szívesen meghallgatod mások problémáit, a sajátodon azonban nem tudsz segíteni, így azok csak sokasodnak, mint egymásra rakodó rétegek. A legnagyobb karmikus feladatod megtanulni, hogyan ereszd el azokat a dolgokat, amikhez ragaszkodsz. Állandóan a múltadon gondolkodsz, hogy mit kellet volna tenni.

Nehezen szánod rá magad a búcsúzásra, szakításra. Mindig igyekszel a lehető leghosszabb ideig fenntartani a kapcsolatokat. A tárgyakhoz is, emlékeidhez is nosztalgikusan ragaszkodsz.

Ebben az életben az élet racionálisabb szemléletmódját kell megtanulnod. Az érzelmi befolyást háttérbe kell szorítanod annak érdekében, hogy az ésszerű, megfontolt, céltudatos törekvések kerülhessenek előtérbe. Bátorságot kell merítened, hogy képes legyél önállóvá válni, felelősséget vállalni önmagadért és környezetedért.

Meglehet, hogy olyan családba születtél, ami nem biztosítja azt a szeretetteljes védettséget és gondoskodást, amit előző életedben élveztél. Az esetleges zord körülmények, a kényelem és a szeretet hiánya, az egyik, vagy mindkét szülő általi elhagyatottság azt a célt szolgálja, hogy egyedül is megállj a lábadon. Rákényszerülhettél arra, hogy felvállald a felelősséget saját sorsodért, biztonságérzetedért, kénytelen legyél önállóan megteremteni egzisztenciádat.

Előbb-utóbb rá kell jönnöd, hogy csak magadra számíthasz. A mások általi meg nem értettség, az érzelmeiddel való visszaélések, az ezen keresztüli kihasználtság érzése erre próbál rávezetni. Párkapcsolati problémáid szintén abból erednek, hogy a korábbi minta szerint viszonyulsz a másikhoz.

A nehézségek megerősítik a lelkedet és a jellemedet. A kényszerűségből felvállalt feladatok rádöbbentenek, hogy képes vagy az önálló cselekvésre, a felelősségteljes életvitelre.

Ha nő vagy, akkor rendkívül erősen sóvárogsz az apa után. Ha férfi vagy, akkor pedig erős és tudatos igényed van az apai szerep betöltésére.

A leszálló holdcsomópont házhelyzete mutatja azt az életterületet, ahol az éretlenség karmikus maradványai a mostani életedben is érzékelhetőek.

A felszálló holdcsomópont házhelyzete mutatja azt az utat, amelyen felelősségteljes felnőttként járhatsz, amelyen életedet a becsület, tisztelet és a hagyományok elvei szerint irányíthatod. Ha megtanulod, hogyan tedd ezt, nagyszerű, kiteljesedett élet áll előtted.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük Bak-Rák

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!