Olyan családban nőhettél fel, ahol szoros és erős volt a kötődés, amely túlzottan védelmező volt. Nagyon közel állhattál szüleidhez, és talán a családi lojalitás volt a legfontosabb, megtanultad, hogy hűségesnek kell lenned a családhoz.

A Rák IC egy nagyon lágy, tápláló, gondoskodó, ragaszkodó és sebezhető belső ént jelöl. Érzelemvilágod gazdag és nagyon kreatív vagy. Egy természetes vágy él benned, hogy a saját érzéseid, ritmusod és hangulatodat kövesd. Hajlamos vagy érzékenyen reagálni, könnyen kialakul benned a megtámadottság érzése, azonban sérelmeidet elrejted a környezeted elől, és hosszú ideig őrzöd. Lelki meghittségre, gondoskodásra és érzelmi megerősítésre van szükséged, és könnyen tudsz azonosulni azokkal az emberekkel, akiket szeretsz.

A szüleidhez való közelség és függés késleltetheti érzelmi érettségedet. Lehet, hogy sokára költözöl el, vagy félsz attól, hogy képes leszel-e egyedül boldogulni. De ha egyszer sikerül meglépned, gyönyörű otthont tudsz teremteni és a legjobb házigazda lesz belőled.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!