Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Olyan családban nőhettél fel, ahol szoros és erős volt a kötődés, amely túlzottan védelmező volt. Nagyon közel állhattál szüleidhez, és talán a családi lojalitás volt a legfontosabb, megtanultad, hogy hűségesnek kell lenned a családhoz.

A Rák IC egy nagyon lágy, tápláló, gondoskodó, ragaszkodó és sebezhető belső ént jelöl. Érzelemvilágod gazdag és nagyon kreatív vagy. Egy természetes vágy él benned, hogy a saját érzéseid, ritmusod és hangulatodat kövesd. Hajlamos vagy érzékenyen reagálni, könnyen kialakul benned a megtámadottság érzése, azonban sérelmeidet elrejted a környezeted elől, és hosszú ideig őrzöd. Lelki meghittségre, gondoskodásra és érzelmi megerősítésre van szükséged, és könnyen tudsz azonosulni azokkal az emberekkel, akiket szeretsz.

A szüleidhez való közelség és függés késleltetheti érzelmi érettségedet. Lehet, hogy sokára költözöl el, vagy félsz attól, hogy képes leszel-e egyedül boldogulni. De ha egyszer sikerül meglépned, gyönyörű otthont tudsz teremteni és a legjobb házigazda lesz belőled.

Érdekelhet...

Angelit
Az Angelit a békét és a testvériességet jelképezi. A neve is azt sugallja, hogy lehetővé teszi a kap…

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 39. hét

2023. szeptember 25 – október 1. Hétfő 09.25. Nap-Szaturnusz kvinkunx Bizonyos dolgokban akadályoztatva lehetsz, nem

Tovább olvasom »
Asztrológia

2023. 38. hét

2023. szeptember 18-24. Hétfő 09.18. Hold-Plútó kvadrát Belső érzelmi változáson mehetsz keresztül. Lehet, hogy nehéznek

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.