Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Olyan családban nőhettél fel, ahol szoros és erős volt a kötődés, amely túlzottan védelmező volt. Nagyon közel állhattál szüleidhez, és talán a családi lojalitás volt a legfontosabb, megtanultad, hogy hűségesnek kell lenned a családhoz.

A Rák IC egy nagyon lágy, tápláló, gondoskodó, ragaszkodó és sebezhető belső ént jelöl. Érzelemvilágod gazdag és nagyon kreatív vagy. Egy természetes vágy él benned, hogy a saját érzéseid, ritmusod és hangulatodat kövesd. Hajlamos vagy érzékenyen reagálni, könnyen kialakul benned a megtámadottság érzése, azonban sérelmeidet elrejted a környezeted elől, és hosszú ideig őrzöd. Lelki meghittségre, gondoskodásra és érzelmi megerősítésre van szükséged, és könnyen tudsz azonosulni azokkal az emberekkel, akiket szeretsz.

A szüleidhez való közelség és függés késleltetheti érzelmi érettségedet. Lehet, hogy sokára költözöl el, vagy félsz attól, hogy képes leszel-e egyedül boldogulni. De ha egyszer sikerül meglépned, gyönyörű otthont tudsz teremteni és a legjobb házigazda lesz belőled.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.