Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Skorpió Aszcendens

Uralkodó bolygó: Plútó és Mars

Fizikai tested jellemzői a sűrű szemöldök, kontrasztos színek, szuggesztív tekintet és aura. Erotikus kisugárzásod, vesébe látó tekinteted, érzéki szád, mélyen ülő szemeid vannak. Testalkatod kevésbé arányos is lehet. Arcod széles, bőröd sápadt, csontozatod erős és ha meghízol sem mindig látszik rajtad.

Könnyen kifürkészed mások gondjait, ezért hatékony segítség vagy embertársaidnak. Odaadó, hűséges és nagyon szívós vagy rengeteg érzelmi energiával és kitartással. Nyomozói, kutatói hajlammal bírsz és gyógyítói képességeid is lehetnek. Gondolataidat, lelki állapotodat sokszor elrejted mások elől. Féltékenykedésre, birtoklásra hajlamos vagy. Lelki erőd felülmúlhatatlan. Könnyen regenerálódsz bármiből. Rád mindig lehet számítani, nem fordítasz hátat és nem a könnyebbik utat keresed.

A Skorpió aszcendens árnyéka, hogy behatolsz a lelkekbe, rájuk kényszeríted az akaratodat, és függésbe taszítod őket. Sok életen keresztül számtalan sebet ütöttél a fullánkoddal és ez az érzés még mindig benne bujkál a csontjaidban. Az akaratod elsődleges hajtóereje, hogy szőröstül-bőröstül birtokold a másikat. Ennek eléréséhez a segédeszközöd a szexualitás, mégpedig az extrém formái, ami oda vezet, hogy a másik függőségbe kerül. A másik véglet az, hogy ahol ennyi akarat és hatalom sűrűsödött össze, ott ugyanolyan mértékben növekszik a tehetetlenség is. Ezért állandóan olyan helyzetekbe hozod magad, ahol függésbe kerülsz és szenvedsz. És mivel szeretsz szenvedni, a legszívesebben saját magadat semmisítenéd meg, hogy megszabadulj a bűneidtől. De tudnod kell, semmit sem veszíthetsz az egodon kívül.

Feladatod letelepedni, gyökereket ereszteni és megállapodni, elmélyülni az emberi kapcsolatokban. Féltékenységet, birtoklást elengedni és bízni embertársaiban. Lefojtott lelki energiáidat kioldani és kifele konstruktív, segítői küldetésben megélni.

Ideális társ egy Bika jellegű társ, barát, kollega, akitől elsajátíthatod a letelepedést, megnyugvást és az anyagban létezés fortélyait. Nyugalmat és egyenletességet, türelmet is tanulhatsz társadtól.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!