Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Skorpió Aszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Uralkodó bolygó: Plútó és Mars

Fizikai tested jellemzői a sűrű szemöldök, kontrasztos színek, szuggesztív tekintet és aura. Erotikus kisugárzásod, vesébe látó tekinteted, érzéki szád, mélyen ülő szemeid vannak. Testalkatod kevésbé arányos is lehet. Arcod széles, bőröd sápadt, csontozatod erős és ha meghízol sem mindig látszik rajtad.

Könnyen kifürkészed mások gondjait, ezért hatékony segítség vagy embertársaidnak. Odaadó, hűséges és nagyon szívós vagy rengeteg érzelmi energiával és kitartással. Nyomozói, kutatói hajlammal bírsz és gyógyítói képességeid is lehetnek. Gondolataidat, lelki állapotodat sokszor elrejted mások elől. Féltékenykedésre, birtoklásra hajlamos vagy. Lelki erőd felülmúlhatatlan. Könnyen regenerálódsz bármiből. Rád mindig lehet számítani, nem fordítasz hátat és nem a könnyebbik utat keresed.

A Skorpió aszcendens árnyéka, hogy behatolsz a lelkekbe, rájuk kényszeríted az akaratodat, és függésbe taszítod őket. Sok életen keresztül számtalan sebet ütöttél a fullánkoddal és ez az érzés még mindig benne bujkál a csontjaidban. Az akaratod elsődleges hajtóereje, hogy szőröstül-bőröstül birtokold a másikat. Ennek eléréséhez a segédeszközöd a szexualitás, mégpedig az extrém formái, ami oda vezet, hogy a másik függőségbe kerül. A másik véglet az, hogy ahol ennyi akarat és hatalom sűrűsödött össze, ott ugyanolyan mértékben növekszik a tehetetlenség is. Ezért állandóan olyan helyzetekbe hozod magad, ahol függésbe kerülsz és szenvedsz. És mivel szeretsz szenvedni, a legszívesebben saját magadat semmisítenéd meg, hogy megszabadulj a bűneidtől. De tudnod kell, semmit sem veszíthetsz az egodon kívül.

Feladatod letelepedni, gyökereket ereszteni és megállapodni, elmélyülni az emberi kapcsolatokban. Féltékenységet, birtoklást elengedni és bízni embertársaiban. Lefojtott lelki energiáidat kioldani és kifele konstruktív, segítői küldetésben megélni.

Ideális társ egy Bika jellegű társ, barát, kollega, akitől elsajátíthatod a letelepedést, megnyugvást és az anyagban létezés fortélyait. Nyugalmat és egyenletességet, türelmet is tanulhatsz társadtól.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.