Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Vízöntő MC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Dinamikus, kreatív vagy, és a jelenbe hozod a jövőt. A nyilvános vagy szakmai helyzeteket elszakadással, önállóan, barátságosan, tisztességesen, egyedien, szabálytalanul vagy találékonyan közelíted meg.

Az Uránusz uralja a Vízöntő MC-t, ezért nézd meg azt a házat, ahol az Uránusz van a születési képletedben a hivatásod innovációja miatt. Alapvetően barátságos vagy és kiegyensúlyozottságod miatt mindenkivel egyenlően bánsz. A vezetésed különc és egyedi. Ahogy folyamatosan fejleszted az elméd, gyarapodsz.

A X. ház témái az instabil és stabil keverékei lehetnek, vagy ezen állapotok között ingadoznak. Például előfordulhat, hogy évekig tovább dolgozol egy helyen, mint mások, de aztán hirtelen megszűnik a munkahelyed vagy az iparág. Értékes munkavállaló vagy, aki kiemelkedik a csapatból.

A saját utadat kell járnod, és a magad módján kell csinálni a dolgokat! Az innováció a te szakterületed. Mivel inspirációval és kreatív módon dolgozol, szükséged van némi szabadságra és térre a munkához.

A legjobb Vízöntő MC karrierek lehetnek: az aktivizmus, a közösségi szervezés, a gyártásmenedzsment vagy az élő események, informatika, asztrológia, pszichológia, filmrendezés, szociális munkás. Minden olyan foglalkozás, amely lehetővé teszi az elkülönülést és helyet ad az individualizmusnak, ahol szükség van a jövő tendenciáit megérző képességre, eredetiségre, szervezőkészségre és intellektusra, amelyek csoportmunkát követelnek meg, de bizonyos mértékig szabadságot és függetlenséget is biztosítanak.

Vízöntő MC-vel az életcélod, hogy alakíts ki új és egyéni elképzeléseket, célokat, tanuld meg provokálni környezetedet. Legyen bátorságod magad mögött hagyni, ami idejétmúlt. Ússz az árral szemben! Az eseményekre tekints objektíven és határolódj el tőlük egy kicsit, azért, hogy egy felsőbb perspekítvából tudj rájuk nézni. Majd ebből a szemszögből térj vissza a cselekvés világába.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 39. hét

2023. szeptember 25 – október 1. Hétfő 09.25. Nap-Szaturnusz kvinkunx Bizonyos dolgokban akadályoztatva lehetsz, nem

Tovább olvasom »
Asztrológia

2023. 38. hét

2023. szeptember 18-24. Hétfő 09.18. Hold-Plútó kvadrát Belső érzelmi változáson mehetsz keresztül. Lehet, hogy nehéznek

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.