Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Kos Aszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Uralkodó bolygó: Mars

Fizikai tested jellemzői a szúrós tekintet, feszes, izmos test, általában nem olyan magas, ék alakú fej és a nőknél is férfias kinézetet eredményezhet. Gyakran viselsz piros színt. Arcod határozott, olyan érzésünk lehet, hogy bármelyik pillanatban robbanhat. Ritkán hízol el.

Nem vagy az a kedveskedős, dícsérgetős típus. Határozott, harcias, szeretsz versenyezni, jönni-menni, könnyen lelkesedsz, de könnyen fel is adod a dolgokat.

Erősségeid közé tartozik a fizikai munka, nagy tűrőképesség, határozottság, férfiasság, bátorság, döntésképesség és a mások mellett való kiállás. Sportban jeleskedhetsz.

Az a hatalmas, romboló energia, amelyet megpróbálsz elrejteni, hírtelen betör az életedbe, és egyszer csak egy csatatéren találod magad. Anélkül, hogy észrevennéd, szétrombolt, összeomlott helyzetekben találhatod magad. A harmonikus élethelyzetben egyszer csak megfordul az energiaáramlás iránya és minden másképp alakul, mint ahogyan szeretnéd. A rombolás itt a Kos energiájából adódik. Nem ő rombol, hanem ő maga a rombolás. Olyan energia rejlik benne, amely kiárad a megszabott keretek közül és minden mást kiszorít. Ennek a diszharmónia és az egyensúlyi helyzet felbomlása az eredménye. Csak akkor tudod magad megérteni, ha megérted a benned levő energia jellegét, ha magadra vállalod tetteid következményét és elfogadod, hogy az, ami történt, a saját cselekedeted eredménye volt. Amíg a kitaszított árnyékrészedet teljes tudatossággal vissza nem fogadod.

Ne akard az akaratodat mindig rákényszeríteni az életre, állandóan harcolni a sikerért, előre törni. Hanem hagyj időt magadnak és gondolkodj, nézz vissza tetteid következményére. Nem kell mindent megtenni, kimondani vagy megérinteni. Hallgasd meg a másik embert is, mélyülj el emberi kapcsolataidban, kapcsolódj a külvilághoz. Tarts ki az elkezdett feladatok mellett. Állapodj meg egy ember mellett. Gondolkodnod kell, mielőtt cselekszel. Erődet, energiádat kontroll alatt kell tartanod.

Párkapcsolatodban a toleranciát, kompromisszumokat elsajátítani. Ehhez ideális társ egy Mérleg érdekeltségű ember. Tőle tanulhatod a legtöbbet kompromisszumról, párkapcsolatról és odaadásról, valamint arról, hogy a dolgokat ésszel is meg lehet oldani, nem csak erővel.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 39. hét

2023. szeptember 25 – október 1. Hétfő 09.25. Nap-Szaturnusz kvinkunx Bizonyos dolgokban akadályoztatva lehetsz, nem

Tovább olvasom »
Asztrológia

2023. 38. hét

2023. szeptember 18-24. Hétfő 09.18. Hold-Plútó kvadrát Belső érzelmi változáson mehetsz keresztül. Lehet, hogy nehéznek

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.