Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Kos Aszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Uralkodó bolygó: Mars

Fizikai tested jellemzői a szúrós tekintet, feszes, izmos test, általában nem olyan magas, ék alakú fej és a nőknél is férfias kinézetet eredményezhet. Gyakran viselsz piros színt. Arcod határozott, olyan érzésünk lehet, hogy bármelyik pillanatban robbanhat. Ritkán hízol el.

Nem vagy az a kedveskedős, dícsérgetős típus. Határozott, harcias, szeretsz versenyezni, jönni-menni, könnyen lelkesedsz, de könnyen fel is adod a dolgokat.

Erősségeid közé tartozik a fizikai munka, nagy tűrőképesség, határozottság, férfiasság, bátorság, döntésképesség és a mások mellett való kiállás. Sportban jeleskedhetsz.

Az a hatalmas, romboló energia, amelyet megpróbálsz elrejteni, hírtelen betör az életedbe, és egyszer csak egy csatatéren találod magad. Anélkül, hogy észrevennéd, szétrombolt, összeomlott helyzetekben találhatod magad. A harmonikus élethelyzetben egyszer csak megfordul az energiaáramlás iránya és minden másképp alakul, mint ahogyan szeretnéd. A rombolás itt a Kos energiájából adódik. Nem ő rombol, hanem ő maga a rombolás. Olyan energia rejlik benne, amely kiárad a megszabott keretek közül és minden mást kiszorít. Ennek a diszharmónia és az egyensúlyi helyzet felbomlása az eredménye. Csak akkor tudod magad megérteni, ha megérted a benned levő energia jellegét, ha magadra vállalod tetteid következményét és elfogadod, hogy az, ami történt, a saját cselekedeted eredménye volt. Amíg a kitaszított árnyékrészedet teljes tudatossággal vissza nem fogadod.

Ne akard az akaratodat mindig rákényszeríteni az életre, állandóan harcolni a sikerért, előre törni. Hanem hagyj időt magadnak és gondolkodj, nézz vissza tetteid következményére. Nem kell mindent megtenni, kimondani vagy megérinteni. Hallgasd meg a másik embert is, mélyülj el emberi kapcsolataidban, kapcsolódj a külvilághoz. Tarts ki az elkezdett feladatok mellett. Állapodj meg egy ember mellett. Gondolkodnod kell, mielőtt cselekszel. Erődet, energiádat kontroll alatt kell tartanod.

Párkapcsolatodban a toleranciát, kompromisszumokat elsajátítani. Ehhez ideális társ egy Mérleg érdekeltségű ember. Tőle tanulhatod a legtöbbet kompromisszumról, párkapcsolatról és odaadásról, valamint arról, hogy a dolgokat ésszel is meg lehet oldani, nem csak erővel.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.