Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Rák Aszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Uralkodó égitest: Hold

Fizikai tested jellemzői a csillogó tekintet, kerekebb arc, világosabb bőr, van benned valami angyali, gyermeki is. Szerény, bájos, passzívabb megjelenés. Hízásra vagy testsúlyingadozásra hajlamos lehetsz a Hold miatt.

Passzív, mindig nagyon kedves, előzékeny, visszahúzódó, kicsit titokzatos, gondoskodó vagy. Úgy kérsz, hogy mindig adsz is mellé. Megérzéseid igen jók. Erősségeid közé tartozik a gondoskodás, intuitív vagy, nagyon jól sütsz-főzöl, az otthoni teendőkben kiváló vagy. Érzelmes vagy, nagyon tudsz ragaszkodni, szeretni. Családközpontú vagy és kitartasz a szeretteid mellett.

A Rák aszcendens árnyéka a zsarnokság. Egész életedben vonakodsz attól, hogy felnőtté válj. Gyermek maradtál és visszavágysz az anyai öl melegségébe. Olyan lelkeket gyűjtesz magad köré, akik még kiszolgáltatottabbak, mint te. Totálisan uralkodsz rajtuk, függővé akarod tenni őket önmagadtól, aláveted őket az érzelmeidnek. Csak azért hízelegsz nekik és dicséred őket, hogy kezesebbé tedd őket. Ha rossz kedved van, úgy érzik, ők a felelősek érte. Nem vállalod zsarnokoskodásodért a felelősséget, a többiekre hárítod, azt mondod, te csak jót akarsz nekik.

Először is nézd meg ebből a szemszögből magadat. Meg kell ismerned önmagad és elfogadnod, hogy fel kell nőnöd érzelmileg, nem vágyódhatsz vissza a múltba, sohasem térhetsz vissza a biztonságos anyai ölbe. Neked kell megteremteni azt a légkört otthon, amit annyira hiányolsz. Érzelmileg nem szabad rátekeredned a másikra, hanem elfogadni, hogy mindenki a maga szintjén mutatja ki szeretetét.

Ideális társ számodra egy Bak jellegű társ, barát, kollega, aki megmutatja, hogyan kell felelősségteljesen, egyenletesen teljesíteni, építkezni, haladni az életben. Azt is megtanulhatod tőle, hogyan kontrolláld hullámzó érzelmeidet és nehéz helyzetekben mi a teendő.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.