Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Halak IC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Nagyon érzékeny, törékeny, intuitív és fantáziadús belső éned van. Fiatalabb korban hiányozhatnak a határok, sok a bizonytalanság, zűrzavar, manipuláció, illúziók, menekülés, vagy akár lelki vagy pszichés támadások. A határok és a stabilitás érzése érdekében nagyon óvatos, esetleg merev, körültekintő, szkeptikus, félénk vagy tartózkodó és logikus külső éned lehet. Jól leplezed a káosztól és a kiszámíthatatlanságtól való félelmedet. Tájékozódási pontokat keresel, meghittségre vágysz és hajlamos vagy az érzelmeket elfojtani. Belső gyermeked gördülékeny, belemerül a fantáziába, lehet álmodozó vagy szeszélyes, kedves és adakozó.

Gyerekként kedvenc megküzdési mechanizmusod lehetett a képzeletedbe való menekülés, mellyel saját világot teremthettél magadnak, különösen, ha a szülők érzelmi zavarokkal, egészségügyi problémákkal vagy függőségekkel küzdöttek, vagy valami miatt nem az életkorodnak megfelelő feladatokkal kellett megküzdened, mint pl. ha szüleid szülőjét játszottad.

Intuitív képességeid, pszichés érzékelőid már gyerekkorodban bekapcsolódtak. Még ha idilli gyerekkorod is volt, mindig együttérző voltál a szenvedőkkel, segíteni akartál minden kevésbé szerencsés osztálytársnak, és örökbe akartál fogadni minden kóbor háziállatot.

Felnőttként meg kell tanulnod határokat szabni magadnak, hogy otthonod ne váljon a szerencsétlenül járt barátok és rokonok folyamatos gyülekező helyévé. Természetesen lehet támogatni őket, de elfelejtheted, hogy a saját akkumulátoraid feltöltéséhez pihenésre és magányra van szükséged. Akivel együtt élsz, az befolyásolja a hangulatodat, hiszen a Halak IC pszichés szivaccsá tesz.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!