Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Halak IC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Nagyon érzékeny, törékeny, intuitív és fantáziadús belső éned van. Fiatalabb korban hiányozhatnak a határok, sok a bizonytalanság, zűrzavar, manipuláció, illúziók, menekülés, vagy akár lelki vagy pszichés támadások. A határok és a stabilitás érzése érdekében nagyon óvatos, esetleg merev, körültekintő, szkeptikus, félénk vagy tartózkodó és logikus külső éned lehet. Jól leplezed a káosztól és a kiszámíthatatlanságtól való félelmedet. Tájékozódási pontokat keresel, meghittségre vágysz és hajlamos vagy az érzelmeket elfojtani. Belső gyermeked gördülékeny, belemerül a fantáziába, lehet álmodozó vagy szeszélyes, kedves és adakozó.

Gyerekként kedvenc megküzdési mechanizmusod lehetett a képzeletedbe való menekülés, mellyel saját világot teremthettél magadnak, különösen, ha a szülők érzelmi zavarokkal, egészségügyi problémákkal vagy függőségekkel küzdöttek, vagy valami miatt nem az életkorodnak megfelelő feladatokkal kellett megküzdened, mint pl. ha szüleid szülőjét játszottad.

Intuitív képességeid, pszichés érzékelőid már gyerekkorodban bekapcsolódtak. Még ha idilli gyerekkorod is volt, mindig együttérző voltál a szenvedőkkel, segíteni akartál minden kevésbé szerencsés osztálytársnak, és örökbe akartál fogadni minden kóbor háziállatot.

Felnőttként meg kell tanulnod határokat szabni magadnak, hogy otthonod ne váljon a szerencsétlenül járt barátok és rokonok folyamatos gyülekező helyévé. Természetesen lehet támogatni őket, de elfelejtheted, hogy a saját akkumulátoraid feltöltéséhez pihenésre és magányra van szükséged. Akivel együtt élsz, az befolyásolja a hangulatodat, hiszen a Halak IC pszichés szivaccsá tesz.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

IC a kosban
Gyermekkorod valószínűleg nyugtalan és akciódús volt. Ha a családod gyakran költözött, megtanultál g…

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.