Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Plútó tranzitjai a jegyekben
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

A Plútónak körülbelül 248 évre van szüksége ahhoz, hogy teljes kört leírjon. Ennek az égitestnek a tranzitjai rendkívül hosszan tartóak, és szinte csak generációkra hat. 1-1 jegyben eltöltött ideje akár 20 év is lehet. Személyes tranzit esetén csak a Plútóra fényszöget vető égitestet vizsgáljuk.

Bármelyik részét érinti is a Plútó életünknek, az egy olyan terület, amelyet a Plútó arra kényszerít, hogy mélyebben merüljünk el benne. (A mély lélek bolygójának is nevezzük.) A felületesség nem elfogadható a Plútó számára. A Plútó tranzitjai ragaszkodnak ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljünk alapvető célunkkal és annak mély érzésével. Az intimitás új szintjeit fedezzük fel és tárjuk fel, nemcsak másokkal, hanem önmagunkkal is.

Az áthaladó Plútó intenzitást és fókuszt hoz életünkbe. A Plútó áttöri az illúziókat, keresve a teljes igazságot. Ezek nem Szaturnusz-igazságok, ahol a dolgokat olyannak látjuk, amilyenek hétköznapi vagy anyagi értelemben. A Plútó sokkal mélyebbre nyúlik és megvilágítja a dolgokat. Sokszor nagyon radikálisnak érezzük a Plútó általi történéseket. Az áthaladó Plútó lehetőséget kínál a fejlődésre és az újjászületésre. A Plútó úgy cselekszik, hogy megfosztja életünktől azt, ami szükségtelen vagy felszínes. A Plútó mély tapasztalatra vágyik, transzformációs jellegű. Azok a dolgok, amelyek nem működnek nekünk, legyen szó gondolkodási folyamatról vagy életmódról, átalakuláson mennek keresztül. A Plútó tranzitjai különféle újjászületéseket idéznek elő az élet érintett területein. A Plútó tranzitjai arról szólnak, hogy elengedjük el azokat a dolgokat, amelyek visszatartanak bennünket a mély és jelentőségteljes élményektől.

A félelem – olykor heves félelem – felfedheti magát a kihívásokkal teli Plútó tranzit elején. Szembesülünk a „sötét” oldalunkkal – azokkal a részeinkkel, amelyek nyersek, ősiek és ösztönösek. Ennek a folyamatnak az ellenállása arra késztethet bennünket, hogy kihelyezzük vagy kivetítjük önmagunk ezen részeit. Ha ezt tesszük, akkor a Plútó energiájának el kell jutnia valahova, így végül az események és emberek álarcában találkozunk a Plútóval. Ha féltékeny, manipulatív és irányító embereket vagy helyzeteket vonzunk magunkhoz, feltehetjük magunknak a kérdést, hogy miért történik ez. Van-e bennünk valami, ami kiváltja ezt a fajta viselkedést vagy körülményt? Bár a Plútó áthaladását gyakran összefüggésbe hozzák olyan dolgokkal, mint az elválás és a halál, fontos megjegyezni, hogy a Plútó tevékenysége önmagunk egyes részeit forradalmasítja, és az ebben az időben zajló események ugyanolyan könnyen lehetnek új kapcsolatok, születések és új kezdetek. általában.

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Plútó a Halakban (tranzit)

Amikor a Plútó a Halak jegyen halad keresztül:

Plútó a Vízöntőben (tranzit)

Amikor a Plútó a Vízöntő jegyen halad keresztül:

Plútó a Bakban (tranzit)

Amikor a Plútó a Bak jegyen halad keresztül:

Plútó a Nyilasban (tranzit)

Amikor a Plútó a Nyilas jegyen halad keresztül:

Plútó a Skorpióban (tranzit)

Amikor a Plútó a Skorpió jegyen halad keresztül:

Plútó a Mérlegben (tranzit)

Amikor a Plútó a Mérleg jegyen halad keresztül:

Plútó a Szűzben (tranzit)

Amikor a Plútó a Szűz jegyen halad keresztül:

Plútó az Oroszlánban (tranzit)

Amikor a Plútó az Oroszlán jegyen halad keresztül:

Plútó a Rákban (tranzit)

Amikor a Plútó a Rák jegyen halad keresztül:

Plútó az Ikrekben (tranzit)

Amikor a Plútó az Ikrek jegyen halad keresztül:

Plútó a Bikában (tranzit)

Amikor a Plútó a Bika jegyen halad keresztül:

Plútó a Kosban (tranzit)

Amikor a Plútó a Kos jegyen halad keresztül:

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Plútó

Plútó tranzitjai a házakban

Ahol áthalad, azt az életben nem fogod elfelejteni. Ott van egy plusz akkumulátorod. Dimenziót tudsz vele ugrani, ahol tranzitál. Ott tudod a dolgokat átfordítani feketéből fehérbe. Ott kompromisszum mentes, gyökeres változást tudsz véghez vinni. Csak a radikális megoldások segítenek. Minőségi változást tudsz végig vinni. Ami halott, elviszi!

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!