Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Plútó tranzitjai a jegyekben
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

A Plútónak körülbelül 248 évre van szüksége ahhoz, hogy teljes kört leírjon. Ennek az égitestnek a tranzitjai rendkívül hosszan tartóak, és szinte csak generációkra hat. 1-1 jegyben eltöltött ideje akár 20 év is lehet. Személyes tranzit esetén csak a Plútóra fényszöget vető égitestet vizsgáljuk.

Bármelyik részét érinti is a Plútó életünknek, az egy olyan terület, amelyet a Plútó arra kényszerít, hogy mélyebben merüljünk el benne. (A mély lélek bolygójának is nevezzük.) A felületesség nem elfogadható a Plútó számára. A Plútó tranzitjai ragaszkodnak ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljünk alapvető célunkkal és annak mély érzésével. Az intimitás új szintjeit fedezzük fel és tárjuk fel, nemcsak másokkal, hanem önmagunkkal is.

Az áthaladó Plútó intenzitást és fókuszt hoz életünkbe. A Plútó áttöri az illúziókat, keresve a teljes igazságot. Ezek nem Szaturnusz-igazságok, ahol a dolgokat olyannak látjuk, amilyenek hétköznapi vagy anyagi értelemben. A Plútó sokkal mélyebbre nyúlik és megvilágítja a dolgokat. Sokszor nagyon radikálisnak érezzük a Plútó általi történéseket. Az áthaladó Plútó lehetőséget kínál a fejlődésre és az újjászületésre. A Plútó úgy cselekszik, hogy megfosztja életünktől azt, ami szükségtelen vagy felszínes. A Plútó mély tapasztalatra vágyik, transzformációs jellegű. Azok a dolgok, amelyek nem működnek nekünk, legyen szó gondolkodási folyamatról vagy életmódról, átalakuláson mennek keresztül. A Plútó tranzitjai különféle újjászületéseket idéznek elő az élet érintett területein. A Plútó tranzitjai arról szólnak, hogy elengedjük el azokat a dolgokat, amelyek visszatartanak bennünket a mély és jelentőségteljes élményektől.

A félelem – olykor heves félelem – felfedheti magát a kihívásokkal teli Plútó tranzit elején. Szembesülünk a „sötét” oldalunkkal – azokkal a részeinkkel, amelyek nyersek, ősiek és ösztönösek. Ennek a folyamatnak az ellenállása arra késztethet bennünket, hogy kihelyezzük vagy kivetítjük önmagunk ezen részeit. Ha ezt tesszük, akkor a Plútó energiájának el kell jutnia valahova, így végül az események és emberek álarcában találkozunk a Plútóval. Ha féltékeny, manipulatív és irányító embereket vagy helyzeteket vonzunk magunkhoz, feltehetjük magunknak a kérdést, hogy miért történik ez. Van-e bennünk valami, ami kiváltja ezt a fajta viselkedést vagy körülményt? Bár a Plútó áthaladását gyakran összefüggésbe hozzák olyan dolgokkal, mint az elválás és a halál, fontos megjegyezni, hogy a Plútó tevékenysége önmagunk egyes részeit forradalmasítja, és az ebben az időben zajló események ugyanolyan könnyen lehetnek új kapcsolatok, születések és új kezdetek. általában.

Felmérést végzünk

Most mi szeretnénk kérni a segítségedet Szaturnusz felmérés Kérjük, segítsd munkánkat egy kérdőív kitöltésével, 15 percnél nem hosszabb időt vesz igénybe. Néhány szignifikáns mutatót keresünk, a képlet és az életesemények, magatartásformák között.  folytatjuk Általában az asztrológus csak a múltban írt, részint idejemúlt könyvek alapján értelmezi az égitesteket a horoszkópban. Nagy része természetesen ma is így […]

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Plútó a Halakban (tranzit)

Amikor a Plútó a Halak jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Plútó a Vízöntőben (tranzit)

Amikor a Plútó a Vízöntő jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Plútó a Bakban (tranzit)

Amikor a Plútó a Bak jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Plútó a Nyilasban (tranzit)

Amikor a Plútó a Nyilas jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Plútó a Skorpióban (tranzit)

Amikor a Plútó a Skorpió jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Plútó a Mérlegben (tranzit)

Amikor a Plútó a Mérleg jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Plútó a Szűzben (tranzit)

Amikor a Plútó a Szűz jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Plútó az Oroszlánban (tranzit)

Amikor a Plútó az Oroszlán jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Plútó a Rákban (tranzit)

Amikor a Plútó a Rák jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Plútó az Ikrekben (tranzit)

Amikor a Plútó az Ikrek jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Plútó a Bikában (tranzit)

Amikor a Plútó a Bika jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Plútó a Kosban (tranzit)

Amikor a Plútó a Kos jegyen halad keresztül: Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd ki az új cikkeket! Iratkozz fel hírlevelünkre… Keresztneved Email cím * Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat. Ellenőrizd a beérkező leveleket vagy a spam mappát a hírlevél feliratkozás megerősítéséhez.

Felmérést végzünk

Most mi szeretnénk kérni a segítségedet Szaturnusz felmérés Kérjük, segítsd munkánkat egy kérdőív kitöltésével, 15 percnél nem hosszabb időt vesz igénybe. Néhány szignifikáns mutatót keresünk, a képlet és az életesemények, magatartásformák között.  folytatjuk Általában az asztrológus csak a múltban írt, részint idejemúlt könyvek alapján értelmezi az égitesteket a horoszkópban. Nagy része természetesen ma is így […]

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Plútó

Plútó tranzitjai a házakban

Ahol áthalad, azt az életben nem fogod elfelejteni. Ott van egy plusz akkumulátorod. Dimenziót tudsz vele ugrani, ahol tranzitál. Ott tudod a dolgokat átfordítani feketéből fehérbe. Ott kompromisszum mentes, gyökeres változást tudsz véghez vinni. Csak a radikális megoldások segítenek. Minőségi változást tudsz végig vinni. Ami halott, elviszi! Kérjük, hagyja üresen ezt a mezőt Ne hagyd […]

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.