Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Plútó tranzitjai a házakban

Ahol áthalad, azt az életben nem fogod elfelejteni. Ott van egy plusz akkumulátorod. Dimenziót tudsz vele ugrani, ahol tranzitál. Ott tudod a dolgokat átfordítani feketéből fehérbe. Ott kompromisszum mentes, gyökeres változást tudsz véghez vinni. Csak a radikális megoldások segítenek. Minőségi változást tudsz végig vinni. Ami halott, elviszi!

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Plútó az I. házban (tranzit)

Amikor a Plútó a I. házadon keresztülhalad: – (Asc) Akár teljes személyiség béli átalakulás segít beindítani az öngyógyító folyamatokat. – Az a szenvedély, tűz, ami korábban nem mutatkozott benned, nem tudod elrejteni.– Szenvedélyesebb emberré válsz.– Ami a személyiségedben életképtelen, azt leszedi rólad.

Plútó a 2. házban (tranzit)

Amikor a Plútó a 2. házadon keresztülhalad: – Akár radikális változás az anyagi világodban.– Ha megtalálod, amit szenvedéllyel tudsz működtetni, munka, akkor a pénzügyi minőség témában dimenziót ugorhatsz.– Teljes önállóságra vagy önállótlanságra van szükség.

Plútó a 3. házban (tranzit)

Amikor a Plútó a 3. házadon keresztülhalad: – Sokkal szenvedélyesebben kommunikálsz, mint előtte.– Sorsfordító kommunikáció, gyógyító kommunikáció emberévé válsz.

Plútó a IV. házban (tranzit)

Amikor a Plútó a IV. házadon keresztülhalad: – (IC) Olyan, mintha kihúznák a talajt a lábad alól, mert azt üzeni, hogy gyökeres változtatásra van szükséged, mert az egész életedet egy magasabb minőségre akarja emelni. – Szenvedésre vagy szenvedélyre alapozhatsz.– Családi karmát, múltat segít teljesen átminősíteni.– Család, otthon témában gyökeres változásokat hoz.

Plútó az 5. házban (tranzit)

Amikor a Plútó az 5. házadon keresztülhalad: – Az életörömökben való teljes alámerülés.– Kreativitást, vállalkozást hatalmas tűzzel tudod működtetni. Alkoss!

Plútó a 6. házban (tranzit)

Amikor a Plútó a 6. házadon keresztülhalad: – Nagy aratás ideje, előző és jelen életbeli.– Figyelni, hogy ebben az életben mit vetsz el.– A teljes rend megteremtéséhez ad átütő erőt.

Plútó a VII. házban (tranzit)

Amikor a Plútó a VII. házadon keresztülhalad: – (Dsc) Ami benned addig rejtve szunnyadt, az hatalmas erővel jön a felszínre. – Párkapcsolatban a szenvedély ideje.– Aki feltölt, az a társ.– Dimenzióugrás párkapcsolati témában.

Plútó a 8. házban (tranzit)

Amikor a Plútó a 8. házadon keresztülhalad: – Spiritualitásban, titkokban, okkult tudásban, meditációban teljesen elmerülj.– Korszakzáró időszak.– Az igazi töltőerő bent van – meditáció.

Plútó a 9. házban (tranzit)

Amikor a Plútó a 9. házadon keresztülhalad: – Töltőerő az utazás, a magas tudás.– Ebben az időszakban, ha igazán hiszel szenvedélyesen, akkor a hitednek sorsfordító ereje van.

Plútó a X. házban (tranzit)

Amikor a Plútó a X. házadon keresztülhalad: – (MC) Ellentmondást nem tűrően rárak a sorsod útjára. Pályára állít, teljes változás az életvezetésben. – Az legyen a hivatásod, ami neked a szenvedélyed.

Plútó a 11. házban

Plútó a 11. házban (tranzit)

Amikor a Plútó a 11. házadon keresztülhalad: – A teljes felszabadulás ideje.– A baráti kapcsolatokból, a közösség erejéből tudsz töltekezni.– Szívvel, lélekkel segíted a közösségedet.

Plútó a 12. házban (tranzit)

Amikor a Plútó a 12. házadon keresztülhalad: – Okkult tudásban, spiritualitásban való elmélyülés.– A végső titkokhoz olyan erővel visz közelebb, hogy itt dimenziókapuk nyílnak számodra.– Regeneráló, gyógyító erő a belső meditációban, a csendben van.– Okkult, titkok kutatása szenvedélyeddé válnak.– Régi életed teljesen véget ér, abszolút korszakváltás következik be.

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Plútó

Plútó tranzitjai a jegyekben

A Plútónak körülbelül 248 évre van szüksége ahhoz, hogy teljes kört leírjon. Ennek az égitestnek a tranzitjai rendkívül hosszan tartóak, és szinte csak generációkra hat. 1-1 jegyben eltöltött ideje akár 20 év is lehet. Személyes tranzit esetén csak a Plútóra fényszöget vető égitestet vizsgáljuk. Bármelyik részét érinti is a Plútó életünknek, az egy olyan terület, amelyet a […]

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!