Felszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Korábbi inkarnációidban az érzelmi kötöttségek, a családhoz vagy szűkebb környezethez való ragaszkodás dominált. Félénkséged, önbizalomhiányod, a kényelem és a gondoskodás iránti igényed visszahúzódóvá és cselekvőképtelenné tett. Az egyéni fejlődés, az önálló tevékenység, a felelősségteljes hivatástudat nem tudott előtérbe kerülni.

Sok idődet elveszi, hogy családod kívánságainak eleget tegyél. Állandóan akadályoztatva érzed magad az önmegvalósításban. Családodra visszavezethető karmával érkeztél jelen életedbe. Előző életeidben mellőzted azokat az embereket, akik eltartottak, ezért erre az életre azt a feladatot kaptad, hogy te magad legyél az eltartó.

Mindenképpen problémáid lesznek a gyerekekkel, akik igen sok idődet, erőfeszítésedet, energiádat emésztik fel, mert nagyon mély síkon kell megismerned az anyaság felelősségét. Házastársad vagy nincs jelen, vagy ha igen, akkor gyenge karakter, ezért neked kell egyszerre eljátszanod mindkét szülői szerepet.

Érzéseid mindig a család felé irányulnak. Folyton érzed a kitörés és a szabadság igényét, de a múlt emlékei lebéklyóznak. Bizonyos esetekben lehetnek konfliktusok családtagjaiddal ingatlanügyek miatt is.

Mindig tele vagy vágyakkal, melyek önmagadra vonatkoznak, és kötelezettségekkel, amiket viszont kénytelen vagy vállalni szeretteidért. Folyton olyan helyzetbe kerülsz, ahol gyerekesen reagálsz, ahelyett, hogy éretten viselkednél.

Ebben az életedben le kell mondanod a védettségről, és fel kell vállalnod a felelősséget a sorsodért. Szembesülnöd kell azzal, hogy most nem húzódhatsz meg a háttérben, a családi fészek védettségében, másokra hárítva a feladatokat.

Bizonytalanságod és tétovaságod nem segítséget vált ki az emberekből, hanem erejükkel való visszaélést. Ezek a tapasztalatok abban segítenek, hogy felismerd, neked is határozottabbnak és céltudatosabbnak kell lenned, ha nem akarod, hogy elnyomjanak.

Külső segítség nélkül magadnak kell megoldani a problémáidat. Az érzelmi befolyásoltsággal szemben a céltudatos, kitartó, hasznos tevékenységet, a teljesítményt értékelő magatartást kell elsajátítanod. A szorgalommal, hivatástudattal végzett munka nem csupán saját egzisztenciád megteremtése szempontjából fontos, hanem a társadalom számára is előnyökkel kell, hogy járjon. Tapasztalataid rávilágítanak, hogy szívóssággal, kitartással egyre nagyobb eredményeket érhetsz el.

A sikerek erősítik önbizalmadat, és egyre több örömet találsz önállóságodban, munkádban, hivatásodban, egyúttal most te válhatsz környezeted támaszává. Egyre nagyobb határozottsággal és felelősségtudattal viszonyulsz a saját életed irányításához és a társadalomban betöltött szerepedhez.

Amikor hozzátartozóid kívánalmait megértetted, akkor lesz szabad és eredményes a saját életed. Legboldogabb akkor leszel, ha másokat oltalmazhatsz. Idővel szívesen bátorítasz másokat is arra, hogy nyugodtan támaszkodjanak rád. Feladatod, hogy érzelmi éretlenségedet felelősségvállalássá alakítsd.

A leszálló holdcsomópont jegye jelöli azt a módot, ahogyan saját és mások éretlensége gúzsba köti.

A felszálló holdcsomópont jegye pedig azt mutatja, hogyan érlelődhetsz azáltal, hogy életedet a neked megfelelő irányba vezérled.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük X-IV ház

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!