Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a Kosban (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a Kosban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző inkarnációidban élre törő akaratoddal az előmenetelre helyezted a fő hangsúlyt, mindig versenyre készen. Meglehetősen önálló, akaratos, energikus és cselekvő típusú ember voltál. Állandó tettrekészség és bizonyítási vágy hajtott, szerettél mindenben első és legjobb lenni. A nehézségek csak erősítettek, gyors és ösztönös cselekvésre sarkalltak, sok esetben értél el sikereket. Csak a gyorsan elérhető eredmények érdekeltek, a hosszabb, kitartást igénylő feladatok megoldása már nem tartozott erényeid közé. Gyakran megesett, hogy félúton vagy a cél előtt abbahagytál valamit, mert elvesztetted az érdeklődésedet.

Ez a mostani életedben zárkózott és határozott gondolkodáshoz vezet, de megláthatod az érem másik oldalát is, amit korábban soha nem tartottál fontosnak. Fájdalmasan le kell számolnod régi beállítottságoddal, miszerint mindig te jössz elsőnek – most az együttműködést kell megtanulnod, azt, hogy nem vagy egyedül. Nem voltál tekintettel mások érzéseire és érdekeire, a tapintat, türelem, tisztelet és fegyelem többnyire ismeretlen volt számodra. Azt hiszed az ilyesmi akadályozza továbbfejlődésedet.

Szellemileg sarkallod magad körül az embereket, segítesz nekik, hogy óhajuk teljesüljön. Ezzel a világban új helyet érdemelsz ki azáltal, hogy az önzetlenséget tanulod. De múltbeli beidegződéseid miatt makacs törtetésed még sokszor visszavet és gyakran úgy érzed, bárcsak ne kellene megtanulnod ezt a karmikus leckét!

Ez az állás a társkapcsolatban is sok nehézséget okoz, mert küzdőtérnek tekinted azt, ahol egy másik ember iránti szeretet és az ego kívánalmai ütköznek meg egymással. Ha nem akarsz ismét magadra hagyatottá válni (mint előző életeidben gyakran), minden tekintetben meg kell zaboláznod az önzést és hiúságot. Ebben az életben inkább adnod, mint kapnod kell, mégis nagyon nehéz számodra ezt teljes szívvel tenni. Ugyanis akkor tudsz szeretetet érezni mások iránt, ha saját kívánságaid teljesültek.

Életed első felében valószínűleg gondot okoz az alkalmazkodás. Még túl erősen érvényesül a korábbi életből származó függetlenségi halam, az akaratosság és az elhamarkodottság. Fel kell ismerned, hogy a diplomatikus viselkedéssel, a kölcsönös együttműködéssel sokszor több eredményt lehet elérni, mint a puszta akarattal és a magányos erőfeszítésekkel.

Meg kell tanulnod, hogy cselekedeteid következményeit már előre lásd. Meg kell tanulnod, hogy először mérlegelj és csak azután cselekedj.

Csak akkor boldogulsz, ha kényszerítenek kívánságaid átértékelésére, és ha felfedezed, hogy ezekben a vágyakban más emberek igényét is figyelembe kell venned. Az egodat fel kell adnod, hogy a mások igényei iránti fogékonyságod növekedjen. Tudj a másik szemével is ránézni a dolgokra.

A párkapcsolatban is rá fogsz jönni, hogy hatalmas erő rejlik a szeretetben és az összetartozásban. A boldogságodhoz elengedhetetlenül fontos, hogy képes legyél a kölcsönösségen alapuló harmonikus viszony kialakítására.

A leszálló holdcsomópont házhelyzete mutatja azt az életterületet, ahol a korábbi inkarnációk kielégítetlen kívánságai még úrrá akarnak lenni. A felszálló holdcsomópont házhelyzete azt mutatja, hogyan érhető el megnyugvás önfeláldozással, együttműködéssel és az önzetlen szeretet kifejezésével.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük Mérleg-Kos

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

IC a Rákban
Olyan családban nőhettél fel, ahol szoros és erős volt a kötődés, amely túlzottan védelmező volt. Na…

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!