Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Szűz Aszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Uralkodó bolygó: Merkúr

Fizikai tested jellemzői közé tartozik, a szolid, letisztult, egyszerű külső. Hajad, arcszíne fakó, hangod csendes. Vékony ajkak, egyenes orr, sok esetben baba arc, szapora járás jellemez.

Viselkedésed szolid, mintha ott sem lennél. Tisztelettudó, szorgos, munkamániás is lehetsz. Precíz, nagyon jó értelmi képességekkel bírsz, könnyen alkalmazkodsz. Segítőkész, kedves, szervezkedős vagy. Szorgos munkaerő vagy, jól értesz a számokhoz, mindig rendet tartasz maga körül. Segítőkész, szolgálatkész, alázatos, megértő vagy. Precizitás terén kiváló, aprólékos munkákban tudsz jeleskedni.

A Szűz aszcendens vétke, hogy ártatlannak akarsz látszani, pedig benned van a legtöbb megtisztítani való. Életutad sok életen át hazugságokból állt. Életed lényege a pedantéria, a rend, a tisztaság, a pontosság, az ügyesség és a jámborság. Arra törekszel, hogy tiszteletre méltő embernek lássanak, ezért a környezetedre vetíted a sötét oldaladat. Becsvággyal, ügyességgel, megjátszott áldozatkészséggel, rendszeretettel igyekszel fenntartani a hamis egyensúlyt a belső világod és a külvilág véleménye között. Kínosan alkalmazkodsz, óvatos és visszafogott vagy, az hiszed el, amit látsz. Nem hiszel a magasabb hatalomban, és magad sem veszed észre, hogy a tökéletes lelki higiénia miatt már megbetegedtél. Az elővigyázatosságod kiöli belőled az életet. A két legerősebb szövetségesed a félelem és a betegség, melyek nagyon mély értelmet hordoznak, figyelj oda rájuk. Meg kell tanulnod, hogy tőled ered minden.

Feladatod kimenni a világba és élni, kalandozni. A precizitásból és tisztaságmániából felengedni. Spontán cselekedni. Megélni a szélsőségeket és a túlzott racionalitást elengedni. Átadni magadatt az érzelmeknek.

Ideális társad egy Halak jellegű társ lehet, barát, kollega, akivel megélheted az érzelmeket és megtanulhatod, hogy az élet sokkal több dologból áll, mint logika és látható dolgok tárháza.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!