Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

A nyilvános vagy szakmai helyzeteket óvatosan, de szívből, érzelmileg, kedvesen, védelmezően közelíted meg. Szakmai kapcsolataid során haladsz az áramlással, és növekedési és gyengülési fázisokat is tapasztalhatsz, ahogy önkifejezésed fejlődik. Vonzhat egy családi vállalkozás vezetése, vagy az, hogy a gyerekekkel kapcsolatos dolgokra vagy egy örökölt projektre összpontosíts. A Rák MC azt jelenti, hogy munka közben élvezed az otthon érzését; mindig ápolod a befolyási körödben lévők emberségét.

A Rák MC-t a Hold uralja, ezért nézd meg a Hold állását a születési képletedben, hogy meglásd, az élet mely területe tartalmazza a hivatásoddal kapcsolatos önkifejezésed kulcsait.

A legjobb Rák MC karrierek lehetnek: a tanácsadás, a tanítás, az egészségügy, a konyhaművészet és minden olyan terület, ami a kiteljesedés és a biztonság érzését nyújtja, minden segítő vagy anyai jellegű foglalkozás, olyan foglalkozások, amelyekhez fantázia kell és nem minden nap ugyan azt csinálják.

Rák MC-vel az életed célja, hogy szentelj több figyelmet az érzéseidnek és ne zárkózz el annyira a környezetedtől. Fedezd fel valódi belső identitásodat! Nem kell mindent intellektuálisan megvizsgálni és ellenőrizni! Ne tarts távolságot önmagaddal és a környezeteddel! Fordulj befogadóan környezeted élményei felé, miközben megőrzöd a határaidat! Nem kell mindig az általános szabályokhoz alkalmazkodni. Alakítsd ki magadban a másokért való gondoskodás képességét, és vállalj felelősséget azokon a területeken, amelyek felé a szíved húz.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.