Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Skorpió Deszcendens

Szükséged van valakire, akiben van titokzatosság és érzékiség. Az „alkalmi” szó nem szerepel a szerelmi lexikonodban. Ha igazán rajongsz valakiért, akkor a tartásért játszol. A Skorpió deszcendenssel a kapcsolat a főétel, egy lakoma, amely folyamatosan szolgálja a vágyott meghitt kielégülést. De nem lehet unalmas! Lélekegyesítésre, spirituális kötődésre és egy olyan örökkévaló kapcsolatra vágysz, mintha az elmúlt élet leckéiből lett volna megjósolva. Kicsit intenzív, de ez táplálja a folyamatos erotikus kapcsolat iránti igényedet. 

A szex a kapcsolat szerves része a számodra, és ha ez kiszárad, mindent megteszel annak érdekében, hogy visszatérjen, mielőtt tovább lepnél. Amíg odaadó társ vagy, küzdhetsz a féltékenységgel és a kontrollal. A bizalom és a vágy kéz a kézben járnak, meg kell osztanod titkaidat és érzéseidet anélkül, hogy elítélnének.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.