Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a Skorpióban (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a Skorpióban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző életedben a szélsőségek embere voltál, nem szeretted a középutas megoldásokat és nem igazán tudtál kompromisszumot kötni. Nagy intenzitással, teljes erőbedobással végeztél mindent. Saját adottságaidban nem tudtál teljesen meg bízni. Azt hitted, hogy másoknak folyamatosan hátsó gondolatai vannak. Tudattalanul állandóan ellenőrizted saját életkörülményeid nagy részét, de mások előtt rejtetten. Bizalmatlanságod miatt csak kivételes esetben engedtél közel magadhoz másokat, de teljesen soha nem tárulkoztál ki senkinek.

Érzelmi és anyagi biztonságra vágytál, de belül mindig féltél, hogy elveszted ezeket. Kívülről szívélyesnek és nagyvonalúnak látszottál, miközben titokzatos személyiséged hajlamos volt a háttérből irányítani az eseményeket és hatalmat gyakorolni a környezetedben élők felett.

Jó pszichikai érzéked, ösztönös ráérzésed segítségével könnyen bele tudtál látni mások szándékaiba, rá tudtál tapintani gyengeségeikre, manipulálhatóságuk mikéntjére, és ezzel függő helyzetbe is hozhattad őket erősítve a saját uralmi pozíciódat.

Erős szexuális ösztön hajtott, a szenvedélyek felfokozása a szexuális életet is a hatalom egyik eszközévé változtatta számodra. Most pedig kielégülésre törekszel a kapcsolatokban. Ha nem elképzeléseid és rejtett irányításod szerint történnek a dolgok, akkor olyan intenzív indulatok kerítenek hatalmukba, amelyek igencsak hátrányosak nemcsak másokra, hanem magadra nézve is, és végül romboló hatást gyakorolnak személyiségedre.

Az erkölcsi tabukat éppoly áthághatónak tartottad, mint a társadalmi rendet, szabályokat. Belső nyugtalanságod állandó elégedetlenséget szült. Vonzódtál a titokzatos dolgokhoz, nem elégedtél meg a felszínnel, mindig a dolgok gyökerét kerested. A tapasztalatszerzés néha megszállottá is tett, a kihívások ösztönzőleg hatottak rád. Nem riadtál vissza semmitől hatalmas lelkierődnek és erős akaratodnak köszönhetően.

Bizonyos célok érdekében jól tudtál uralkodni magadon, az észérvek általi megfontoltságból néha mindent elsöprő indulatosságba csaphattál át. A sérelmeket nem tudtad megbocsátani, ezek emlékeit hordozod magadban, és a bosszúvágy kiélésére csak a megfelelő alkalomra vártál.

Ebben az életedben a megelégedettség állapotának elérése, az anyagi biztonság, a fizikális javak megszerzése, gyarapítása a környezet számára is, a stabilitás és az állandóság létrehozása a fő feladat. Biztos egzisztenciával kényelmet és jólétet kellene teremteni. A gyakorlatiasságnak, az anyagi világra való hangoltságnak kellene előtérbe kerülni.

Ehhez viszont a túlhajtott energiákat nem szabad értéktelen, értelmetlen feladatokra fecsérelni. Meg kell tanulni különbséget tenni a „szükségem van rá” és az „akarom” között, hiszen életed minden pillanatában azzal, amire valóban szükséged van, körül vagy véve.

Akkor tudsz nagy léptékben fejlődni, ha képes leszel mások cselekedeteit saját tudattalanod reflexiójaként szemlélni. Tehát, ha belátod, hogy a másik ember csupán az te szavaidra, cselekedetedre, indulatodra, kisugárzásodra reagál, s tulajdonképpen te magad okoztad, hívtad elő azt a reakciót, amit majd kifogásolsz.

Célodat elővigyázatossággal, higgadtsággal, céltudatos, kitartó munkával, kézzelfogható eredmények felmutatásával érheted el, elkerülve a felesleges kockázatokat és a szenvedélyek diktálta bizonytalanságot.

A megfontoltság, kiegyensúlyozottság, magabiztosság, türelem meghozza a lelki békét és az élet adta örömök felismerését. Az ezáltal kialakuló biztonságérzet alkalmassá tesz arra, hogy mások számára is támaszul szolgálj, békét, nyugalmat és derűt sugározva magad körül.

A leszálló holdcsomópont házhelyzete mutatja azt az életterületet, ahol a Skorpió harcainak utolsó részét meg kell vívnia. A felszálló holdcsomópont házhelyzete pedig azt, ahol a bizalom és biztonság új tudata lép a korábbi harcok helyébe.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük Bika-Skorpió

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!