Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Skorpió IC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Sok magányos időre van szüksége, hogy feldolgozd érzelmeidet és lazíts. Az otthon az a hely, ahol mentesülhetsz minden nyomástól, hogy teljesítened kellene vagy másokért tenni. Akár egyedül, akár pároddal vagy családoddal élsz, jobban szereted az intim tereket.

Igényed van arra, hogy mindent a lehető legjobban és legtökéletesebben végezz el. A lelked mélyén meg vagy győződve arról, hogy csak akkor fogadnak el, ha különleges teljesítményt nyújtasz. Szilárd elvek szerint éled az életedet és erős belső cenzúrával rendelkezel. Szereted a világos döntéseket, az egyértelmű véleményeket és a következetes magatartást. Időnként nagyon szigorúan bánsz önmagaddal és másokkal is. Olyan emberek társaságára vágysz, akiknek a körében valóban otthon érzed magad.

Lehet, hogy a gyermekkorod nehéz vagy különösen intenzív volt, mivel a Skorpió IC pszichikus szivaccsá változtat. Ha a körülötted lévő felnőttek instabilak vagy éretlenek voltak, akkor kialakulhatott egy olyan hitrendszered, hogy soha senki nem lesz melletted, és ez a tulajdonság frusztráló felnőttkori létet teremthet. Lehet, hogy a vártnál fiatalabb életkorban akartad felfedezni a szexualitást, vagy ki voltál téve a felnőttkori dolgoknak, mielőtt eljött volna az ideje.

Érzéseidet hajlamos vagy eltitkolni a család elől attól való félelem miatt, hogy túl intenzívnek vagy érzékenynek tűnnek. Így egy mozdulatlan, makacs, logikus és kiegyensúlyozott személyiséget fogadhattál el, amelyet a külvilág nem tud megrázni vagy áthatolni. Biztonságban érzed magad, ha elrejted érzelmeid és szándékaidat.

Előfordulhat, hogy a családi körülmények hirtelen átalakultak egy öröklés, vagy akár egy veszteség miatt. Felnőttként mindent megteszel a biztonság megteremtése érdekében, és bölcsen fektetsz be. Mindazonáltal érzelmileg meg kell küzdened a beszűkült gondolkodásmódoddal, és kapcsolatot kell kialakítanod a felsőbb éneddel, hogy megtaláld azt a belső békét, aminek semmi köze a banki egyenlegedhez.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.