Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Skorpió IC

Sok magányos időre van szüksége, hogy feldolgozd érzelmeidet és lazíts. Az otthon az a hely, ahol mentesülhetsz minden nyomástól, hogy teljesítened kellene vagy másokért tenni. Akár egyedül, akár pároddal vagy családoddal élsz, jobban szereted az intim tereket.

Igényed van arra, hogy mindent a lehető legjobban és legtökéletesebben végezz el. A lelked mélyén meg vagy győződve arról, hogy csak akkor fogadnak el, ha különleges teljesítményt nyújtasz. Szilárd elvek szerint éled az életedet és erős belső cenzúrával rendelkezel. Szereted a világos döntéseket, az egyértelmű véleményeket és a következetes magatartást. Időnként nagyon szigorúan bánsz önmagaddal és másokkal is. Olyan emberek társaságára vágysz, akiknek a körében valóban otthon érzed magad.

Lehet, hogy a gyermekkorod nehéz vagy különösen intenzív volt, mivel a Skorpió IC pszichikus szivaccsá változtat. Ha a körülötted lévő felnőttek instabilak vagy éretlenek voltak, akkor kialakulhatott egy olyan hitrendszered, hogy soha senki nem lesz melletted, és ez a tulajdonság frusztráló felnőttkori létet teremthet. Lehet, hogy a vártnál fiatalabb életkorban akartad felfedezni a szexualitást, vagy ki voltál téve a felnőttkori dolgoknak, mielőtt eljött volna az ideje.

Érzéseidet hajlamos vagy eltitkolni a család elől attól való félelem miatt, hogy túl intenzívnek vagy érzékenynek tűnnek. Így egy mozdulatlan, makacs, logikus és kiegyensúlyozott személyiséget fogadhattál el, amelyet a külvilág nem tud megrázni vagy áthatolni. Biztonságban érzed magad, ha elrejted érzelmeid és szándékaidat.

Előfordulhat, hogy a családi körülmények hirtelen átalakultak egy öröklés, vagy akár egy veszteség miatt. Felnőttként mindent megteszel a biztonság megteremtése érdekében, és bölcsen fektetsz be. Mindazonáltal érzelmileg meg kell küzdened a beszűkült gondolkodásmódoddal, és kapcsolatot kell kialakítanod a felsőbb éneddel, hogy megtaláld azt a belső békét, aminek semmi köze a banki egyenlegedhez.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!