Felszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző inkarnációidban egyéniség kibontakoztatása és kreativitásod kiteljesítése volt hangsúlyos. Határozottságod, magabiztosságod, nagyra törő vágyaid, bátorságod többnyire sikeressé tettek, ami még jobban erősítette önbizalmad, öntudatos viselkedésedet. Természetes volt, hogy kiemelkedsz a többiek közül, elvártad, hogy elismerjék vezetői képességedet és felnézzenek rád. Fontos volt számodra a jólét, a kényelem, az élet örömeinek élvezete.

Az énközpontúság következtében nagyzoló, önző vonások alakultak ki. A szociális érzékenység, a másokkal való együttműködés, a közösség érdekeinek figyelembevétele háttérbe szorult.

Most is igyekszel úgy élni, mint amihez hozzászoktál. Szívesen belemész szerelmi kalandokba, melyek egyre csak gyengítenek, mert ahelyett, hogy erősödnél, egyre több dicséretre vágysz, így függőségbe kerülsz. Végül annyira gyámoltalanná teszed magad, hogy magatartásod gyerekessé válik. Kétségbeesetten szeretnéd, hogy szeressenek. Nehezen fogod fel a realitásokat, mert életed egy színpad, álmaid romantikusak. A külsőségek könnyen tévútra vezetnek és nem tudod elfogadni, hogy néző legyél a közönség soraiban.

Ott van benned a gyerekek iránti kreatív tehetség, mivel lelkedben te is gyerek vagy. Elképzelhető, hogy lesz olyan szakasza az életednek, amikor egy nálad erősebbnél szeretnél támaszra találni.

Ebben az életedben az a feladat, hogy adottságaidat a korábban kialakult jó vezetői, szervezői készségedet társadalmi célok, és a közösség érdekeinek szolgálatába állítsd. Így csökkenni fog az az érzésed, hogy nem csak a saját céljaid elérése okozhat örömöket és megelégedettséget. Ezt nem biztos, hogy az életed első felében felismered, vagy, ha igen, akkor nem biztos, hogy rögtön tudsz azonosulni vele. Nehezen tudod a többieket egyenlő félként elfogadni, és magaddal egyenrangúnak kezelni.

Meg kell ismerned a barátság értékét, túl kell jutnod a testi, birtoklásra irányuló kapcsolatokon és azokat az új, személytelen kapcsolatokat kell tartós igyekezettel ápolni, amelyeket most építesz ki.

Több figyelmet kellene fordítanod álmaid jelentésének, mivel felsőbb éned üzeneteit hordozzák, segítségükkel megértheted tetteid okát.

Amiről le kell mondanod, az az erős önfejűséged. Egód büszkeségével blokkolod mindazt, amit kétségbeesetten keresel. Ezért te vagy saját magad legnagyobb ellensége.

Belső nyugtalanságtól szenvedsz, mert minden, amit megteremtettél, csak újabb alkalom arra, hogy a meg nem valósultakról álmodozz. Elsősorban éneddel kell harcba szállnod, melyet akkorára növesztettél, hogy saját magadat megsemmisítő eszközzé hatalmasodott. Meg kell tanulnod életedet személytelenebbül szemlélni és megérteni, hogy életed olyan, mint egy folyó és a hídról figyelhetsz. Akkor leszel a legboldogabb, amikor a folyó szépségében gyönyörködsz és nem akarod megszabni a folyó folyását.

Valószínűleg lesz olyan, mikor személyes énedet méltányosságból egy másik ember számára adod fel. Ugyanis, amig van benned egy kicsi büszkeség is, addig nem juthat neked abból az erőből, amit ide hoztál ebbe az életbe. Még a házasságod sem lesz addig boldog, amig ez így működik. Annyi energiád elmegy az önimádat miatt, hogy csak igen nehezen tudod megteremteni azt az erőt, amivel házastársadnak teljes megelégedettséget nyújthatsz.

A túlzott énközpontúság miatt nem látod azt a sok jót, amiben részesülsz. A megoldás itt is ugyan az, életedet személytelen szolgálatra kell áldoznod ahelyett, hogy másoktól várnád el, hogy neked szolgáljanak.

Ha megtanulsz engedni a romantikusságból és racionálisabb leszel, akkor kezded majd az igazságot olyannak látni, amilyen. Ne vakítson el a szenvedély, mert csak akkor leszel boldog, ha az életet szenvedélymentesen tudod szemlélni.

Állj mások rendelkezésére, ha szükséges. Akkor leszel a legeredményesebb, ha az előző inkarnációban megszerzett tapasztalatokat kombinálod jelenlegi életfeladatoddal, a vezetői ambícióidat a közös célok kitűzésével, a közösség érdekében végzett munkával hasznosítod. Egyszer sokat fogsz tenni azért, hogy valaki más előmenetelét egyengesd.

Fontosak a baráti kapcsolatok, klubok, egyesületek, közösségek, mert csak ezeken keresztül tudod megismerni önmagadat. Mások értékein keresztül találsz rá a sajátodra. Csak így leszel képes arra, hogy önmagadat egy magasabb ügy részeként tekintsd.

A leszálló holdcsomópont jegye azt jelzi, hogy hol hagyod magát túlontúl leterhelni a szenvedély és a vágy régi maradványaitól.

A felszálló holdcsomópont jegye pedig azt jelzi, hogyan válhatsz kellően objektívvá, hogy személyes éned felszabaduljon, és energiáidat fokozott mértékben fordíthasd univerzális célokra.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük 11-5 ház

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!