Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Rák Deszcendens

Ha magadra nézel, láthatod a Bak aszcendens tulajdonságait: felelősségteljes, keményen dolgozó, ambiciózus és karrierorientált. A Rák deszcendens tulajdonságai viszont sehol sem találhatóak meg. Nem tekinted magad ragaszkodónak, érzékenynek, vagy a különféle hangulati ingadozások áldozatának. Szigorú és független vagy, teljesen magadba zárva, immunis a téged körülvevő energiákra. Inkább apai, mint anyai, férfiasabb, mint nőies, közelebb állsz apádhoz, mint anyádhoz. Fegyelmezett vagy, nem sírsz és nem sajnálod magad, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan szeretnéd, csak keményebben dolgozol.

Ami a kapcsolatokat illeti, egy erős, de mégis érzékeny lélekre vágysz, aki le tud venni a lábadról, aki érzelmi biztonságot, vigasztalást és gondoskodást ad.  Gyengéd szíved van, és kezdetben nem feded fel a lágyabb oldaladat. Mielőtt megnyílnál, biztosnak kell lenned abban, hogy érzelmeidet meghallják és tiszteletben tartják. A megfelelő kapcsolat biztonságos kikötővé válik számodra a kikapcsolódásra. Családcentrikus és gondoskodó vagy, időnként a partnered gondozói szerepét is betöltöd. Kétélű fegyver, ha függővé teszed a partneredet. Szívesen fogadod rokonait, barátait és korábbi kapcsolataiból származó gyerekeit.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!