Felszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző inkarnációidban a társadalmi téren elérhető eredményekre, hivatásbeli teljesítményekre, az anyagi biztonság megteremtésére és fenntartására irányult figyelmed. Ahhoz szoktál, hogy másoknak parancsolj, tekintélyes pozíciót foglalj el.

A cél érdekében szigorú feltételeket szabtál saját magad és mások számára is, ami háttérbe szorította az érzelmi motiváltságot. Szívós munkával, megfontolt előrelátással haladtál céljaid felé.

Megbízhatóságod, munkabírásod, a rend és a szabályok betartása és tisztelete, a hasznosságra irányultság meghozta számodra a sikereket és az elismerést. A nagyobb felelősség még inkább a hivatásbeli teljesítmény fokozására ösztönzött.

A szereteten, önzetlenségen alapuló kötődések, a családi teendők csak hátráltattak volna, elvonva energiáidat a céljaidtól, ezért erre az életterületre nem fordítottál kellő figyelmet.

Ebben az inkarnációban is ezt a mintát kívánod gyakorolni, úgy, hogy a nálad gyengébbeket veszed védőszárnyad alá és gondoskodsz róluk. De magányos vagy, mert annyira el vagy foglalva öncélú küldetéseddel, hogy nem engedsz közel magadhoz másokat.

Mindig elégedetlen vagy azzal, amit elértél, és úgy gondolod, magasabbra, többre kell jutnod. Mostani életedben le kell szállnod a piedesztádról és az alapokat kell szemügyre venned. Le kell győznöd azt a vágyadat, ami arra sarkall, hogy mindent megszerezz, aminek még nem vagy a birtokában, ha kell olyan áron is, hogy minden egyébről lemondasz.

Nagyon írtózol annak a gondolatától, hogy alárendelt szerepben lásd magadat és értelmetlennek látod az életet egy nagy rendeltetés betöltése nélkül.

Előző életeidben nyert tapasztalatok arra késztetnek, hogy elmélyülten foglalkozz a karriered és családod igényei között fennálló konfliktussal. Meg kell érned erre, mivel teljesen tehetetlen vagy, ha saját érzelmi problémádat kel megoldanod. A gyökereidet kell megvizsgálnod, le kell raknod a gyakorlati alapokat, amire a jövődet építed.

Megtanulod azt is, hogy azzal, ha mindig mások helyett intézkedsz, a saját életed rendbehozatalától kerülsz egyre messzebbre.

Fiatal korodban a szüleiddel való kapcsolat a legfontosabb. Megkísérelsz a szüleidtől függetlennél és szabaddá válni, bár tisztában vagy vele, mennyire szükséged van rájuk. Bizonyos dacot mutatsz a szüleiddel szemben, ezzel palástolva a szülői szeretet iránti erős vágyadat.

Arra a karmikus pontra jutottál el, hogy úgy érezed, nem méltányolják kellően fáradozásaidat. Mindig közönséget keresel, hogy csodálattal adózzanak erőfeszítéseidnek. Rá kell jönnöd, hogy ha állandóan a közönséget keresed, elveszted önmagad.

Arra kell törekedned, hogy érzelmi magatartásmódodban újjászülethess. Meg kell tanulnod, hogy lábujjhegyen állva nincs állóképességed. Amin legyőzted régi vágyad, hogy személyedet közszemlére tedd, éretté válhatsz. Ekkor rádöbbenhetsz arra, hogy valójában az érettség volt az, ami után kétségbeesetten kutattál.

Ebben az inkarnációban a családról való gondoskodás, a meghitt, biztonságot adó otthon megteremtése, a saját és a hozzád közel állók érzelmi biztonságának elsődlegessége kap fontos szerepet. Fel kell szabadítanod az érzelmek áramlásának gátjait, ki kell fejlesztened a szeretet adásának és elfogadásának képességét.

Meg kell tartanod a karrier és a család közötti egyensúlyt. Ha választás elé kerülsz, a hangsúlyt mindig a családi oldalra kell tenni. Rá kell jönnöd, hogy semmilyen rang, pozíció és anyagi megalapozottság nem hasonlítható össze a szereteten alapuló biztonságérzettel, érzelmi gazdagsággal.

A leszálló holdcsomópont jegye azt mutatja, hogy még mindig túlhangsúlyozod saját magadat. A felszálló holdcsomópont jegye pedig azt mutatja, hogy mennyire vagy képes érzelmileg gyarapodni, amíg a boldogságot már nem a tekintéllyel azonosítod.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük IV-X ház

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!