Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Házak » Jupiter a házakban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

A Jupiter jegyben elfoglalt helyzete azt jelzi, hogy a jegy általános vonásai bizonyos fokú melegséggel és vagy növekedéssel vannak felruházva. Ezenkívül a Jupiter házon belüli helyzete az élet azon területére mutat, amely a legvalószínűbb, hogy előnyben részesül.

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Jupiter az I. házban (radix)

A természet a megfelelő irányba ösztökél. Lelkes, nagylelkű, jókedélyű, igazságos és emberszerető természeted hozzájárul vonzerődhöz és dinamizmusodhoz. Jó egészségnek örvendhetsz és az életben nagyon sikeres lehetsz. Vonzó vagy, és uralkodsz a csoportok fölött.  Fizikai megjelenésed egy vidám és karizmatikus személyiség. A hízásra hajlamos lehetsz. Vigyázz, ne válj rabjává az ételnek vagy az italnak!

Jupiter a 2. házban (radix)

Jó kereseti viszonyaid lehetnek, sikereket és anyagi függetlenséget érhetsz el. Eredményes üzleti vállalkozást is működtethetsz. Kitartó vagy, de makacs és kapzsi emberré is változhatsz.  Egyszerre lehetsz érzelgős és hűséges is. Tehát néha az anyagi szerencse és a szerelem együtt működik.

Jupiter a 3. házban (radix)

Széles körű szellemi érdeklődésed van, gondolkodásod kiegyensúlyozott. A Jupiter jelen helyzete könnyű interperszonális kapcsolatokat, testvéreid szeretetét, nagyszerű kommunikációs képességeket a szomszédságon belül és kellemes rövid utazásokat eredményez egész életedben.

Jupiter a IV. házban (radix)

Rendkívül fontos számodra a család, és ott boldog vagy. Minden eszköz rendelkezésedre áll, amire szükséged van egy harmonikus, biztonságos és kényelmes otthon sikeres felépítéséhez. A magánéleted előnyben részesül.  Természetesen vonzódsz a földdel, kövekkel és ingatlanokkal kapcsolatos ügyek iránt. Szerencsés öregkort élhetsz meg.

Jupiter az 5. házban (radix)

Siker, pénz, sok életöröm, gyermekek, sporttal, játékokkal kapcsolatban szerencsés vagy. Tölts ki egy lottószelvényt! Nagy megelégedéssel jár a szabadidő, a szórakozás, az alkotás és a szerelem területe. Minden előnyben részesül, amiben egy csipetnyi öröm is van. Egy csodálatos világ, amely mentes a kötöttségektől és kötelezettségektől, megvilágítja az életedet.  Szerencséd van a gyerekekkel való kommunikációdban is, utódaid […]

Jupiter a 6. házban (radix)

Jó egészség és életerő. Védett vagy a betegségekkel szemben, vagy gyorsan gyógyulsz. Mindennapi munkád életörömökkel teli. Ezért egészséged és munkahelyi környezeted az elégedettség állandó forrása.  Értékedet kellőképpen megbecsülik, népszerű és segítőkész vagy.

Jupiter a VII. házban (radix)

Természetes jóindulatodat nagy előnyben részesíted a másokkal való kapcsolattartásban. Nagyon valószínű a sikeres házasság. Társad nagylelkű, megértő, szellemileg is magasrendű, aki általában gazdag is. Társas viszonyaid is szerencsések.  Érzelmeidet nagyvonalúan fejezed ki, társaságod kellemes.

Jupiter a 8. házban (radix)

Anyagi előnyökhöz juthatsz örökség vagy társulások révén. Szexualitásod intenzív és kiteljesítő, valamint az erős intuícióval rendelkezel. Az érzéseid is felnagyítottak és mélyek. 

Jupiter a 9. házban (radix)

Intelligens, okos egyéniség vagy. Ahogy érsz, úgy sugárzik a bölcsesség belőled. Érdeklődésed a tudományos és világnézeti területek, esetleg a politika felé orientálódik.  A hosszú távú utazásokat nagyon kedveled egész életedben. Részt vehetsz tanulmányokkal egybekötött hosszabb külföldi utakon.

Jupiter a X. házban (radix)

Hivatásodban emelkedést és sikert, valamint társaid elismerését tapasztalhatod. Nem félsz a felelősségtől, és megfelelően nézel szembe velük. Hírnév, szerencse, karrier, kitüntetések, magas állás lehetősége.

Jupiter a 11. házban (radix)

Megvédenek téged a tekintélyes, magas rangú személyek, hasznos és megbízható barátok, akik segítségével terveidet, reményeidet meg tudod valósítani. A baráti társaságodban elfoglalt pozíciód előnyös.  A barátságok, a védelem és a kollektív projektek a három kulcsszó, amelyet észben kell tartanod, mivel ezek alkotják az igazi értékeket egész életedben.

Jupiter a 12. házban (radix)

Elhivatottságod, nagylelkűséged és együttérzésed olyan mértékben fejlődött, hogy gyakran lehetővé válik, hogy boldogan megtaláld a beteljesülést a nyilvánosságtól elzárt hivatásokban, mint például a humanitárius munka, jótékonysági szervezetek, magányos munkálkodásban, félrevonuló tudományos munkában. Emberi tulajdonságaid erősen előnyben részesülnek, ha visszavonultságban, diszkrécióban és csendben dolgozol.  A jutalmad egy gazdag élet, amely nem korlátozódik az anyagi lehetőségekre.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!