Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Halak Aszcendens

Uralkodó bolygó: Neptunusz

Fizikai tested jellemzői a húsos, telt, puha arc. Idősebb korban hízásra hajlamos lehetsz. Szemed titokzatosan csillog, kissé dülledtek.

Érzékeny, együttérző, segítőkész, intuitív és álmodozó vagy. Alkalmazkodsz és könnyen kihasználnak a jóságod miatt. Nem szívesen szembesülsz a valósággal, hajlamos vagy a függőségekre és az áldozati szerepre. A szenvedőknek mindig segítséget nyújtasz. Művészi vénával és spirituális képességekkel bírsz, kiváló gyógyító válhat belőled. Romantikus, odaadó vagy és nagyon tudsz szeretni.

A Halak aszcendens árnyéka, hogy áldozat vagy. Mindent magadba fogadsz és így olyan hozzáállás alakul ki benned, amelyet a szenvedés útjának lehet nevezni. Valójában egy álomvilágban élsz. Egy boldogabb világról álmodsz, békéről, szeretetről, barátságról, nevetésről. A valódi világot fátyol takarja el tőled. De mi történne, ha felébrednél? Igazából olyan, mintha az édesanyád méhében lennél még, de az élet jelen van, és követelményeket támaszt veled szemben. De te az elillanás mestere vagy, tökéletesre fejlesztetted azt a képességet, hogy láthatatlanná válj, és eltűnj az álmaidban. Sohasem vállaltad a felelősséget sem az áldozati létedért, sem a betegségeidért, viszont figyelmet, toleranciát és együttérzést követelsz. Csak az segíthet, ha kijózanodsz és tudatosítod, hogy te magad vagy a felelős az életedért.

Fogadd el, hogy a világ nem tökéletes és a valóságban kell megtalálnod a harmóniát vagy neked kell olyan emberré válnod. Gyakorlati érzékedet erősíteni kellene és letenni az áldozati szerepkört.

Ideális társ egy Szűz érdekeltségű társ, barát, kollega, aki lehúz a realitás talajára és segít neked beletanulni a hétköznapi rutintevékenységekbe is. Aki mellett megtalálhatod a biztonságot a fizikai világban és aki segít neked a belső káoszod felszámolásában.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!