Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Halak Aszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Uralkodó bolygó: Neptunusz

Fizikai tested jellemzői a húsos, telt, puha arc. Idősebb korban hízásra hajlamos lehetsz. Szemed titokzatosan csillog, kissé dülledtek.

Érzékeny, együttérző, segítőkész, intuitív és álmodozó vagy. Alkalmazkodsz és könnyen kihasználnak a jóságod miatt. Nem szívesen szembesülsz a valósággal, hajlamos vagy a függőségekre és az áldozati szerepre. A szenvedőknek mindig segítséget nyújtasz. Művészi vénával és spirituális képességekkel bírsz, kiváló gyógyító válhat belőled. Romantikus, odaadó vagy és nagyon tudsz szeretni.

A Halak aszcendens árnyéka, hogy áldozat vagy. Mindent magadba fogadsz és így olyan hozzáállás alakul ki benned, amelyet a szenvedés útjának lehet nevezni. Valójában egy álomvilágban élsz. Egy boldogabb világról álmodsz, békéről, szeretetről, barátságról, nevetésről. A valódi világot fátyol takarja el tőled. De mi történne, ha felébrednél? Igazából olyan, mintha az édesanyád méhében lennél még, de az élet jelen van, és követelményeket támaszt veled szemben. De te az elillanás mestere vagy, tökéletesre fejlesztetted azt a képességet, hogy láthatatlanná válj, és eltűnj az álmaidban. Sohasem vállaltad a felelősséget sem az áldozati létedért, sem a betegségeidért, viszont figyelmet, toleranciát és együttérzést követelsz. Csak az segíthet, ha kijózanodsz és tudatosítod, hogy te magad vagy a felelős az életedért.

Fogadd el, hogy a világ nem tökéletes és a valóságban kell megtalálnod a harmóniát vagy neked kell olyan emberré válnod. Gyakorlati érzékedet erősíteni kellene és letenni az áldozati szerepkört.

Ideális társ egy Szűz érdekeltségű társ, barát, kollega, aki lehúz a realitás talajára és segít neked beletanulni a hétköznapi rutintevékenységekbe is. Aki mellett megtalálhatod a biztonságot a fizikai világban és aki segít neked a belső káoszod felszámolásában.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.