Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Mars tranzitjai a házakban
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Energetizálja azt az életterületet, amin átvonul. Ahol jár, oda fekteted a legtöbb energiádat. Ezzel a sok energiával tudsz változtatni. Ő a lendület, indító. Gyors változásokat tudsz véghez vinni. Azon életterületen leszel kezdeményezőbb, bátrabb, tudsz kockáztatni. Az igényed is jobban meg lesz arra, hogy ott irányítani akarsz. Azon az életterületen több lehet a konfliktus, ha benned a bolygóminőség alacsony szinten működik.

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Mars az I. házban (tranzit)

– (Asc) 3-4 nap a tranzit ideje. Biztos, hogy nagyon erős öntudatra ébredés.– (Asc) Érezheted, hogy erősebb vagy, tele vagy energiával.– (Asc) Segít önmagaddal kapcsolatban tudatosítani sok mindent. – Amíg végigvonul az I. házon, addig az akaratodat sokkal erősebben tudod kinyilvánítani.– Akaratosabbá, kezdeményezővé, lendületesebbé válsz.– Kiváló időszak új dolgokat elindítani.

Mars a 2. házban (tranzit)

Amikor a Mars a 2. házadon keresztülhalad: – Erőt ad, hogy a saját lábadra állj anyagilag.– Anyagi biztonság, bőség megteremtésébe plusz energiákat tudsz befektetni.– Könnyelművé, kevésbé megfontoltabbá is válhatsz az anyagiak tekintetében.

Mars a 3. házban (tranzit)

Amikor a Mars a 3. házadon keresztülhalad: – Kommunikációhoz hoz egy plusz erőt, hogy nyíltan kimondj dolgokat.– Tudatosodásban fontos időszak, tudsz róla beszélni.– Elkezdeni valamit megírni.– Erőteljesebb kommunikáció időszaka.

Mars a IV. házban (tranzit)

Amikor a Mars a IV. házadon keresztülhalad: – (IC) Tudatosodnak előző életbeli képességek.– (IC) Milyen varázserőt, képességet, erőt hozol a múltból.– (IC) Erőt ad alapokat építeni. – Figyelj oda, hogy családon belül ne konfliktusok szintjén éld meg.– Az önlegyőzés témáját gyakorold a családi szituációkban.– Otthon változás, költözés: ebben ad erőt.

Mars az 5. házban (tranzit)

Amikor a Mars az 5. házadon keresztülhalad: – Erőt ad, hogy elkezdj egy vállalkozást, a meglévő vállalkozáson belül változtass.– Kreatív teremtő erőd csúcsán jár.– Jobban tudod erősíteni a gyermekeidet.– Jó időszak nagyobb baráti társaságban szórakozni.– Erőt ad ahhoz, hogy feltöltekezz az élet naposabbik oldalából.– Új vagy meglévő szerelem megújulásának időszaka.

Mars a 6. házban (tranzit)

Amikor a Mars a 6. házadon keresztülhalad: – Erőt ad, hogy helyre tedd a dolgokat.– Erőt ad munka terén a változtatáshoz.– Amit a 6. házas tranzitnál elvetsz (gondolati, érzelmi mag), nagyon gyorsan le tudod aratni.– Mindent, amit itt elvetsz, az sokkal nagyobb erővel jön vissza hozzád.– Tudatosítja a rendezetlen dolgokat az életedben.

Mars a VII. házban (tranzit)

Amikor a Mars a VII. házadon keresztülhalad: – (Dsc) Segít azt tudatosítani, hogy milyen a rejtett éned, vagy azt, hogy milyen társra van szükséged. – Párkapcsolati témát gyorsítja fel, gyorsítja a változtatásokat.– Ebben az időszakban neked kell emelned a társadat.– Figyelni, hogy ne párkapcsolati háborús övezetet hozzon.

Mars a 8. házban (tranzit)

Amikor a Mars a 8. házadon keresztülhalad: – Gyors előrehaladás spirituális téren.– Elmélyülés, elindulás spirituális téren.– Segít tudatosítani a lelked mélységeit.– Feljöhet pl. harag, vágyak.– Szexuális energiákat is felpörgeti, a szerelem témáját.

Mars a 9. házban (tranzit)

Amikor a Mars a 9. házadon keresztülhalad: – Mikor a 8. házból kijön a 9. házba: valami a mélyből a felszínre jön és megmutatja magát az igazság.– Kiváló időszak új tudás felé indulni, gyorsan haladni.– Abba fektetni az erőidet, hogy tanulsz vagy az imádságba, erőt ad neked hinni.– Utazási indíttatás.

Mars a X. házban (tranzit)

Amikor a Mars a X. házadon keresztülhalad: – (MC) Tudatosodik benned az életfeladatod.– (MC) Közelebb visz a megoldáshoz.– (MC) Erőt ad elindulni az életutadon. – Bizonyos szinten karrierista időszak.– Abba fektetni a marsikus energiát, hogy haladsz a sorsfeladatod ösvényén.– Hatalmas fejlődés, amit évek alatt nem tudtál megfejlődni.

Mars a 11. házban (tranzit)

Amikor a Mars a 11. házadon keresztülhalad: – Gyors változások baráti kapcsolatokban, régik mennek, újak jönnek.– Erőt adok a közösségemnek.– A közösség motorjává válsz.– Emeled a barátaidat, irányt mutatsz nekik.

Mars a 12. házban (tranzit)

Amikor a Mars a 12. házadon keresztülhalad: – Külső segítség nélkül a tudatalatti blokkokat tudatosítja.– Meditációban hatalmas előrelépési lehetőségek vannak.– Egóddal vívott küzdelem legerősebb időszaka.– Hatékonyabb lehet a tudatalattiból kivenni, vagy betenni dolgokat. Gyors sikereket tudsz elérni.– Tudatosítja, mit kell lezárni. Amikor a Mars a 12. házból kijön, rámegy az Asc-re, feljön a tudatalattiból, amivel […]

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Mars

Mars tranzitjai a jegyekben

A Mars átlagos haladása 1 év 322 nap, egy jegyben kb 2-2,5 hónapig tartózkodik.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!