Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a Nyilasban (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a Nyilasban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző életedben valószínűleg szerencsés életkörülmények között élhettél, lehetőséged volt a szellemi irányú érdeklődést előtérbe helyezni. Ismereteidet a magas szintű tanulmányok, hosszabb, távolabbi országokban tett látogatásaid révén szerezted és mélyítetted el.

Határozott életfilozófiát alakítottál ki, optimista hited, magabiztos fellépésed, filozófikus alkatod másokat is magával ragadott és nézeteidet társadalmi szinten is érvényesíteni tudtad (vallási, jogi, politikusi vagy tanítói pályán).

Magas szintű tudásod erősítette önbizalmadat, mely lelkes, idealisztikus gondolkodásmóddal párosult. Saját elképzeléseidet, elveidet meggyőződéses hittel képviselted, ami megakadályozott abban, hogy méltányold mások jogait és eltérő álláspontját. Az emberekkel szerzett korábbi tapasztalataidból hiányzott az együttműködés, a társaságkedvelés és a tapintat. Öntelt beállítottságod most megnehezíti számodra, hogy igazságosan tudj ítélkezni saját cselekedeteid fölött.

A mások befolyásától való függetlenedés kapcsolti problémákat is okozott, és annak ellenére, hogy szerettél a középpontban lenni, a saját ideáid, megingathatatlan igazságérzeted elefántcsonttoronyba zárt és bizonyos fokig elszigetelődtél a környezetedtől.

Ezek a hatások a jelenlegi életedbe is elkísérnek. Saját igazságod, szabadságod és függetlenséged megőrzése miatt előfordulhat, hogy nem akarod elmélyíteni kapcsolataidat. Sokszor érezheted úgy, hogy nem értékelnek kellőképpen, megbántva ezáltal önérzetedet és méltóságtudatodat. Még most sem tudod elfogadni mások véleményét, ha az eltér a tiédtől.

Szembesülnöd kell azzal, hogy meggyőződéses nézeteid csak bizonyos szemszögből állják meg a helyüket, az igazságnak pedig ezer arca van. Ezen kívül jobban kell ügyelned magatartásodra és főként a beszéd közben használt kifejezéseidre.

Ebben az életedben az a feladatod, hogy széles látókört alakíts ki és válj sokoldalúvá. Az eddigi inkarnációidban öncélúan megszerzett tudásodat add át számtalan embernek, mert olyan információkat közvetítesz, amelyek adott pillanatban rendkívüli aktualitással bírnak a másik ember számára. Nem szabad összekeverned az információtovábbítást annak ellenőrzésével, hogy mit kezd vele a fogadó fél. Mindössze az a feladat, hogy leadd az információt, az ahhoz mért cselekvés már a másiknak a felelőssége! Ahhoz, hogy ezt a küldetését jól tudd teljesíteni, meg kell tanulnod, hogy a jelenségeket más szemén keresztül is tudd látni.

Kíváncsiságod újabb és újabb ismeretek megszerzése felé hajt, ami fokozatosan alakítja a látásmódodat és lehetőséget ad arra, hogy megismerd az érem másik oldalát is. A többféle nézet megismerésével megértőbbé válsz, könnyebben fogsz tudni alkalmazkodni másokhoz, és nem utolsó sorban ki tudsz lépni a dogmatizmus kereteiből.

A leszálló házpozíciója mutatja azt az életterületet, ahol az előző inkarnációk maradványai felkeltik benned a vágyat, hogy szabad szellem legyél. A felszálló holdcsomópont házhelyzete pedig azt az életterületet mutatja, ami olyan, mint egy ajtó és át kell lépned ahhoz, hogy a civilizált emberi kultúra előnyeit megtapasztald.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük Ikrek-Nyilas

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!