Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Skorpió MC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Mély és önmotivált vagy, katalizátora az átalakulásnak. A nyilvános vagy szakmai helyzeteket találékonyan, teljes szívvel, szenvedélyesen, elszántan, fürkészve, titkoltan vagy szkeptikusan közelíted meg.

A Mars és a Plútó uralja a Skorpió MC-t, ezért nézd meg, melyik ház ad otthont a Marsnak és a Plútónak a születési képletedben, hogy megtudd, az élet mely területén fejeződik ki a legjobban a hivatásod.

A felületességnek kevés helye van, ha a szakmádról van szó. Bármilyen messzire is elmész, hogy rányomd bélyegedet a világra. Azt szolgálja, hogy előnyben részesítsd azt, hogy legyen hol visszavonulni a mélységeidbe, és kihasználni intuitív útmutatásaidat.

A legjobb Skorpió MC karrierek lehetnek: kutatás, pszichológia, magánnyomozás, jogi terület vagy az extrém sportok, a kaszkadőr vagy a versenyautó-vezetés. Minden olyan foglalkozás, amely nagy feladatot és vonzást jelent a személyes teljesítmény szempontjából, amelyek nyomozói készséget, mélyre ásást, kutatói tehetséget és megvalósítási készséget igényelnek, amelyek felettes eszmét szolgálnak, kriminalisztikus és analitikus képességet igénylő foglalkozások, de ide tartoznak az okkult témákat érintő foglalkozások is.

A Skorpióban lévő MC-vel az életed célja az, hogy ismerd meg személyiséged spirituális természetét, tárj fel mély igazságokat. Hagyd, hogy számtalan változáson és átalakuláson menj keresztül. Éld meg belső utadat, élj szenvedélyesen. Foglalkozz az élet és a halál témakörével. Tudj, elszakadni attól a biztonságérzettől, amit az anyagiak és a környezetedben élő emberek jelentenek. Hozz létre olyat, ami még nem létezett, valami örök életűt és emelj fel másokat a folyamat során.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!