Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Vízöntő Deszcendens

Ha deszcendensed a rendhagyó és nyitott Vízöntő, a személyiségtípusok széles skálája iránt érdeklődhetsz. A kapcsolatok a legnagyobb kísérlet, amelyre valaha is vállalkozhatsz. Előnyben részesítheted azt a partnert, aki egy kicsit különc, egyedi, lázadó és spirituális. Ha a szerelem túlságosan kiszámíthatóvá válik, unatkozol, és ok nélküli romantikus lázadóvá változtat. Figyelj arra, hogy ez a zavar megölheti a bizalmat, és akár rombolóvá is teheti a hosszú távú partnerségeket. Ezért olyan fontos, hogy csapatépítő élményeket hozz létre. Vonzódhatsz azokhoz az emberekhez, akiknek „helyre van szükségük”, vagy akár el is tolnak téged.

Mivel szeretsz szocializálódni a partnereddel, egy közös baráti csoport segíthet abban, hogy hosszú távon elköteleződj. Mivel neked is szükséged van mozgástérre, előnyben részesíthetsz egy nem hagyományos kapcsolati struktúrát: külön lakóhelyet, házasságkötés nélküli kapcsolatot, akár nem monogám megállapodást is.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.