Felszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző inkarnációid titkait hordozod magadban, és mindent megteszel, hogy megőrizd őket. A lélek rejtelmeit és mozgatórugóit kerested. Pszichikai érzékenységed folytán rá tudtál hangolódni mások gyengeségeire, ezt kihasználva tudtad pozíciódat erősíteni.

Ebben az életedben is hajlamos vagy arra, hogy titokzatosságot vigyél cselekedeteidbe. Igazán senki sem képes megismerni téged. Mindig nagy feszültség uralkodik benned. Attól félsz, hogy valaki megtudhatja titkaid, mert nagyon jól tudod, hogy csaknem mindent szétrombolsz, amivel kapcsolatba kerülsz. Ettől függetlenül biztos vagy benne, hogy bármit teszel, annak pozitív lesz a végkifejlettje.

Saját értékrendszeredet még nem alakítottad ki. De képes vagy még ha nem is szándékosan másokat útjukról letéríteni, azzal, hogy megkérdőjelezed értékrendjük helytálló voltát. Ezzel veszélyezteted mindazt, ami a másiknak a szívéhez nőtt.

Előző életedben értékrended nagy részét elpusztítottad, ezért is esik nehezedre megérteni a másik által fontosnak tartott dolgokat és cselekedeteket. Képes vagy semmibe venni mások érdekeltségét, és ezt óvatosan kifejezésre juttatni.

Az anyagi javak előteremtését, a megélhetés biztonságának kialakítását másoktól vártad. Partnered vagy házastársad feladatának tekintetted a rólad való gondoskodást, esetleg örökség útján jutottál anyagi fedezethez.

Rengeteg szexuális visszaélést hozol előző életedből magaddal. Azt tanultad, hogy a szexualitást eszközként használd fel a másik feletti uralom megkaparintásához. Ha nő vagy, akkor szexuális erőddel el tudod téríteni a férfit a szándékától. Ha férfi vagy, akkor a szexualitás egy ellenbiztosíték, hogy egóddal minden rendben van, csak fizetőeszköz a másik értékeiért.

Korábbi inkarnációid révén a társadalomból kivetettnek érzed magad, egy apró gyermeknek, aki arra vár, hogy valaki megmenti. Nagyon vágysz arra, hogy megszabadulj pillanatnyi fájdalmadtól, így egyik tévedésből a másikba eshetsz. Odafordulsz bárkihez, akitől vígaszt remélhetsz, mert saját belső tartásodra még nem hagyatkozhatsz.

Az előző életek emlékeire fényt kell deríteni, és a halál házában (8. ház) meg kell ezeket semmisíteni, hogy a lelked ki tudja dolgozni az új értékrendszerét.

Meg kell tanulnod felismerni és felépíteni mindazt, ami számodra valóban fontos. Be kell látnod, hogy azok a dolgok, amiket tisztességtelen módon nyertél el, nem tartósak. Nem élhetsz mások rovására. Amint eljutsz erre a felismerésre, megnyílik előtted minden ajtó.

Most az a feladatod, hogy saját tehetséged és képességed kibontakoztatásával alakíts ki önállóságodat és anyagi függetlenségedet. Neked kell a megélhetéshez szükséges javak megteremtésével nyugodt, kényelmes, kiegyensúlyozott légkört, megbízható, stabil anyagi bázist biztosítani saját magad és környezeted számára.

A leszálló holdcsomópont jegye mutatja, miképpen jutottál oda korábbi inkarnációidban, hogy kizárólag mások dolgával foglalkozz. A felszálló holdcsomópont jegye pedig megmutatja, miképpen építhetsz ki magadnak új alapokon új és értelmes életet, amelyben saját értékrendszeredet kialakítod és megerősíted.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük 2-8 ház

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!