Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Oroszlán Aszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Uralkodó égitest: Nap

Fizikai tested jellemzői a széles váll, markáns arcvonások, mindig körülleng valami erőtér. Nagy macskás szemek, vastagabb száj, szépen ívelt orr. Vonzó, igényes külső. Lassabb, kecses, kimért mozgás, beszéd, gesztikuláció. Általában barna szem és haj, de ez nem minden esetben érvényesül. Sokszor az orrod felemeled és mindig egyenes háttal, tartással közlekedsz.. Életerős vagy, ritkán betegszel le.

Domináns, aktív, büszke, bátor, tekintélyelvű, de mindig adakozó és segítőkész vagy. Türelmes, kitartó, szeretetteljes. Ha felidegesíted magad, akkor duzzogásra hajlamos vagy. Nem szeretsz elvegyülni az emberek között, ezért távolságtartó vagy és csak, akit megkedveltél, azt engeded magad mellé. Van benned valami fejedelmi. Lustaságra hajlamos lehetsz. Szereted a függetlenséget, szabad mozgásteret. Kreatív és vezetői adottságokkal bírsz.

Az Oroszlán aszcendens árnyéka a szívtelenség és az egoizmus. Állandóan az életedben fellelhető élvezeteket keresed. A kisugárzásoddal, a magabiztos akaraterőddel értél el mindent. Szíveket törtél össze és nem foglalkoztál a következményeivel. Igazából sohasem érdekeltek az emberek, a szeretetük, a vonzódásuk. Mindig az volt a legfontosabb számodra, hogy bebizonyítsd, mennyire egyedi vagy. A dicsekvéssel csak a szívtelenségedet akarod leplezni. Képzeld bele azoknak a helyébe, akik a szívedben vannak. Ez olyan, mintha lenne egy házad, amelynek te vagy a tulajdonosa, és tele van idegenekkel. Nem tudsz vele mit kezdeni. Próbáld meg meghódítani ezeket a szíveket, hátha megbocsátanak neked.

Feladatod engedni a kontrollból, másokkal összedolgozni, büszkeségeden lazítani. Nem attól leszel erős, hogy minden szerepet, feladatot viszel, hanem ha megtanulsz másokkal is együttműködni hatékonyan és elismeri mások teljesítményét is. Az irányítási vágyadból felengedni és néha csak hagyni a történéseket áramlani. A hatalmi törekvéseket és a nagyravágyást félretenni, hogy legyen helye a szeretetnek. Így az egod is veszít érinthetetlenségéből és hatalmából.

Ideális társ egy Vízöntő típusú társ, barát, kollega, aki kellőképp lázadó és reformer ahhoz, hogy ráébresszen, hogy nem lehet mindig mindent és mindenkit irányítani. A váratlan helyzetekhez való alkalmazkodást is tanulhatod tőle, illetve a szellemi szabadságot. Elsajátíthatod, hogy ne akarj mindig mások elvárásai szerint cselekedni, hogy elismerjék teljesítményedet.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.