Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Oroszlán Aszcendens

Uralkodó égitest: Nap

Fizikai tested jellemzői a széles váll, markáns arcvonások, mindig körülleng valami erőtér. Nagy macskás szemek, vastagabb száj, szépen ívelt orr. Vonzó, igényes külső. Lassabb, kecses, kimért mozgás, beszéd, gesztikuláció. Általában barna szem és haj, de ez nem minden esetben érvényesül. Sokszor az orrod felemeled és mindig egyenes háttal, tartással közlekedsz.. Életerős vagy, ritkán betegszel le.

Domináns, aktív, büszke, bátor, tekintélyelvű, de mindig adakozó és segítőkész vagy. Türelmes, kitartó, szeretetteljes. Ha felidegesíted magad, akkor duzzogásra hajlamos vagy. Nem szeretsz elvegyülni az emberek között, ezért távolságtartó vagy és csak, akit megkedveltél, azt engeded magad mellé. Van benned valami fejedelmi. Lustaságra hajlamos lehetsz. Szereted a függetlenséget, szabad mozgásteret. Kreatív és vezetői adottságokkal bírsz.

Az Oroszlán aszcendens árnyéka a szívtelenség és az egoizmus. Állandóan az életedben fellelhető élvezeteket keresed. A kisugárzásoddal, a magabiztos akaraterőddel értél el mindent. Szíveket törtél össze és nem foglalkoztál a következményeivel. Igazából sohasem érdekeltek az emberek, a szeretetük, a vonzódásuk. Mindig az volt a legfontosabb számodra, hogy bebizonyítsd, mennyire egyedi vagy. A dicsekvéssel csak a szívtelenségedet akarod leplezni. Képzeld bele azoknak a helyébe, akik a szívedben vannak. Ez olyan, mintha lenne egy házad, amelynek te vagy a tulajdonosa, és tele van idegenekkel. Nem tudsz vele mit kezdeni. Próbáld meg meghódítani ezeket a szíveket, hátha megbocsátanak neked.

Feladatod engedni a kontrollból, másokkal összedolgozni, büszkeségeden lazítani. Nem attól leszel erős, hogy minden szerepet, feladatot viszel, hanem ha megtanulsz másokkal is együttműködni hatékonyan és elismeri mások teljesítményét is. Az irányítási vágyadból felengedni és néha csak hagyni a történéseket áramlani. A hatalmi törekvéseket és a nagyravágyást félretenni, hogy legyen helye a szeretetnek. Így az egod is veszít érinthetetlenségéből és hatalmából.

Ideális társ egy Vízöntő típusú társ, barát, kollega, aki kellőképp lázadó és reformer ahhoz, hogy ráébresszen, hogy nem lehet mindig mindent és mindenkit irányítani. A váratlan helyzetekhez való alkalmazkodást is tanulhatod tőle, illetve a szellemi szabadságot. Elsajátíthatod, hogy ne akarj mindig mások elvárásai szerint cselekedni, hogy elismerjék teljesítményedet.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!