Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Nyilas Aszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Uralkodó bolygó: Jupiter

Fizikai tested jellemzői az izmos, erős csípő, hosszú comb, kicsi fenék. Magas homlok, fiatalos megjelenés, ezért mindig letagadhatsz a korodból.

Jóságos erőtér leng körül, adakozó, joviális, optimista, aktív és jókedélyű vagy. Társaságkedvelő és önbizalomtól duzzadó. Igazságos, szenvedélyes, nagy terveket szövögető. A részletek nem érdekelnek. Szeretsz utazni, mozogni, kalandozni. Mindig új kihívások után nézel. Jó barát vagy, aki kiáll a másik mellett. Hited és igazságérzeted, humánus mentalitásod sosem hagy el.

A Nyilas aszcendens valódi bűne az elbizakodottság. Amikor azt hiszed, hogy mások számára erkölcsi parancsokat kell megfogalmazni. Prédikációddal tévútra vezeted a többieket, akik megbíztak benned, de te csak a saját nagyszerűségedre figyeltél. Így a többi ember fölé helyezted magad, felfuvalkodottá váltál. Minél magasabbra emelkedsz, annál nagyobbat fogsz esni. Csak az segít, ha kudarcot vallasz.

Töltsd meg valódi tartalommal mondandódat, terveidet, a magadról alkotott képet. Letelepedni, nem mindig kalandozni, vándorolni. Tanulni az adakozást és lemondani a luxusról, márkás tárgyak felhalmozásáról. Meglátni, hogy önmagad értékei a lelkedben nyugszanak. Terveid mellett kitartani és elfogadni, hogy nem kell mindent előre beharangozni. Merev vallási és erkölcsi nézeteiden lazítani. Önmagadat objektív mércével mérni. A spirituális tudását és nézetét átültetni a mindennapi életbe is.

Ideális társ egy Ikrek jellegű társ, barát, kollega aki segít neked a racionális és objektív gondolkodás elsajátításában. Ő az, aki megértetheti veled, hogy a tervekhez aprólékos lépések szükségesek és a jelenben élés is nagyon fontos. Önkritikát és nyitott gondolkodást is tanulhatsz tőle.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!