Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Szűz MC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Precíz, analitikus, tiszta és céltudatos vagy. A nyilvános vagy szakmai helyzeteket analitikusan, aggódva, rendezetten, tartózkodóan vagy lelkiismeretesen közelíted meg.

A Merkúr uralja a Szűz MC-t, ezért nézd meg, hol áll a Merkúr a születési képletedben, hogy megtaláld azt az életterületet, ahol a vezetésed érvényesül. A részletekre való ilyen nagy odafigyeléssel gyakran felbukkanhat önmagad és mások megítélése, ezért bocsáss meg az észlelt hiányosságokért.

A legjobb Szűz MC karrierek lehetnek: köztisztviselő, adatelemző, könyvelő, rendszergazda, gondozó, házvezető, pedagógus, orvos, vegyész. Minden olyan foglalkozás, ami lehetőséget nyújt a tiszta gondolatokra, a megkülönböztető képességre és a rendezett struktúrák iránti érzékre, ahová jó megfigyelőképesség és a gyenge pontok felfedezésének képessége és gyakorlati érzék kell. Olyan foglalkozások, amelyek azt az érzést keltik, hogy szükség van rád és fontos a munkád.

Szűz MC-vel az életed célja, hogy megtaláld saját helyed a világban, és anélkül alkalmazkodj, hogy lemondanál személyes szabadságodról! Ahol szükséges, húzódj vissza, ahol lehet, terjeszd ki a határaidat. Hozz létre egy saját pályát, ahol virágozhatsz!

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!