Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Szűz MC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Precíz, analitikus, tiszta és céltudatos vagy. A nyilvános vagy szakmai helyzeteket analitikusan, aggódva, rendezetten, tartózkodóan vagy lelkiismeretesen közelíted meg.

A Merkúr uralja a Szűz MC-t, ezért nézd meg, hol áll a Merkúr a születési képletedben, hogy megtaláld azt az életterületet, ahol a vezetésed érvényesül. A részletekre való ilyen nagy odafigyeléssel gyakran felbukkanhat önmagad és mások megítélése, ezért bocsáss meg az észlelt hiányosságokért.

A legjobb Szűz MC karrierek lehetnek: köztisztviselő, adatelemző, könyvelő, rendszergazda, gondozó, házvezető, pedagógus, orvos, vegyész. Minden olyan foglalkozás, ami lehetőséget nyújt a tiszta gondolatokra, a megkülönböztető képességre és a rendezett struktúrák iránti érzékre, ahová jó megfigyelőképesség és a gyenge pontok felfedezésének képessége és gyakorlati érzék kell. Olyan foglalkozások, amelyek azt az érzést keltik, hogy szükség van rád és fontos a munkád.

Szűz MC-vel az életed célja, hogy megtaláld saját helyed a világban, és anélkül alkalmazkodj, hogy lemondanál személyes szabadságodról! Ahol szükséges, húzódj vissza, ahol lehet, terjeszd ki a határaidat. Hozz létre egy saját pályát, ahol virágozhatsz!

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.