Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az Oroszlánban (radix)

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az Oroszlánban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Előző életedben magabiztos, határozott személyiség voltál. Bátorságot, önbizalmat, erőt sugárzó fellépésed tiszteletet váltott ki az emberekből. Tekintélyed és jó szervező képességed segítségével vezető szerepbe kerültél. Optimista szemléletmóddal álltál a dolgokhoz. Az önmagadba vetett hit, a határozottság, a gyakorlatiasság, a jó helyzetfelismerő képességed kiemelkedő teljesítményekre tett alkalmassá.

Kimagasló képességeid, erőteljes személyiséged és az elért sikereid által önérzetessé és eléggé hiúvá váltál. Nagyon fontos volt számodra, hogy elismerjenek. A dicséretek, hízelgések, csodálat fontos volt számodra. Akik elismerték képességeidet és vezetői ambícióidat, azokkal nagyvonalú és bőkezű voltál. A gyengéket szívesen vetted védelembe kihangsúlyozva ezzel is saját erődet.

Valószínűleg jómódban, kényelemben éltél, szeretted a luxust, a csillogást, az előkelő társaságot. Saját elképzeléseidhez ragaszkodtál, elhatárolódtál mások befolyásától. Felsőbbrendűnek érezted magad másoknál.

Még most is hajlamos vagy másokat lenézni, leereszkedően viszonyulni mások gondolataihoz, ötleteihez. Életedet úgy rendezed be, hogy különleges emberek társaságában láttasd magad, ilyenekkel legyen kapcsolatod. A világ közepén látod magad és erős akaratodat eszköznek tekinted céljaid eléréséhez, ahelyett, hogy az életet igyekeznél objektíven szemlélni és értékelni.

Ebben az inkarnációban a közösségi szemléletmódot, a közösségi szellemet kell elsajátítanod. Az az uralkodó vagy, akinek le kell mondania a trónról. Képességeidet, erődet, bátorságodat nem csak saját, hanem mások érdekében is kell használnod. Meg kell teremtened az egyensúlyt a saját és mások érdekeiben kifejtett tevékenységek során. Ez egy belső küzdelem a személyes és a személytelen, az emberiségnek szóló odaadás között.

A korábban kialakult képességeid most is alkalmassá tesznek a vezetői szerepre. Az élet első felében valószínűleg nehezen illeszkedsz be a közösségbe, egy kicsit mindig különbnek, felettük állónak érzed magad.

Hiúságod miatt a nálad gyengébb akaratúak csodálatában fürdőzől, az erősebbeket pedig riválisnak tekinted. Nehezen fogadod el mások véleményét, személyes támadásnak tekinted, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy szeretnéd.

A házasságban is adódhatnak nehézségek, mivel hajlamos vagy uralkodni a hozzád közelállókon. Ha ezt nem teheted meg, félrevonulsz és felszabadítod magad minden felelősség alól.

A legnagyobb konfliktus a valódiság és mesterkéltség körül keletkeznek. A sok mártírromantika miatt könnyedén eljátszod a Don Quijote szerepét. Meg kell tanulnod levetni a maszkokat. Ezt akkor tudod megtenni, amikor rájössz, hogy nem szükséges a boldogsághoz az egódat méltóságteljesen közszemlére tenni.

Életed egy részét egyedül töltöd, mert egyedülállónak vélt jellemed túlságosan uralomvágyó és fennhéjazó ahhoz, hogy azt a másik ember elfogadhassa. Ezenkívül bár élvezed, hogy csodálnak és dicsérnek, mégsem ereszkedhetsz le odáig, hogy akár ennek érdekében is alkalmazkodj. Lelked büszkesége még tiltja, hogy méltóságodból egy szemernyit is engedj.

Ebben az életedben megtanulod régi hatalmi törekvéseidet legyőzni és kifejleszteni az egyetemes testvéri koncepciót. Ha látsz rá kellő indítékot, képes vagy egész életedet egy dolognak szentelni.

Engedj nagyobb teret a kívülről érkező befolyásnak, vedd figyelembe a többség érdekeit is. Elképzeléseidet, tetteidet az emberszeretet kell, hogy vezérelje. Lelki békédet akkor éred el, ha nem a saját kiválóságod, hanem kisebb-nagyobb közösségek érdekében kifejtett nemes cselekedeteid vezérelnek.

A leszálló holdcsomópont házhelyzete megmutatja azt az életterületet, amit a személyes élet utáni vágy erősen megterhel. A felszálló holdcsomópont házhelyzete pedig azt az életterületet mutatja meg, hogy miként szabadulhatsz meg saját régi énedtől, amennyiben felismered küldetésedet, amire rendeltettél.

A felszálló és leszálló holdcsomókat tengelyben értelmezzük Vízöntő-Oroszlán

Érdekelhet még:

Holdcsomópontok a jegyekben (radix)Holdcsomópontok a házakban (radix)
Felszálló holdcsomópont a Kosban, leszálló a MérlegbenFelszálló holdcsomópont az I. házban, leszálló a VII. házban
Felszálló holdcsomópont a Bikában, leszálló a SkorpióbanFelszálló holdcsomópont a 2. házban, leszálló a 8. házban
Felszálló holdcsomópont az Ikrekben, leszálló a NyilasbanFelszálló holdcsomópont a 3. házban, leszálló a 9. házban
Felszálló holdcsomópont a Rákban, leszálló a BakbanFelszálló holdcsomópont a IV. házban, leszálló a X. házban
Felszálló holdcsomópont az Oroszlánban, leszálló a VízöntőbenFelszálló holdcsomópont az 5. házban, leszálló a 11. házban
Felszálló holdcsomópont a Szűzben, leszálló a HalakbanFelszálló holdcsomópont a 6. házban, leszálló a 12. házban
Felszálló holdcsomópont a Mérlegben, leszálló a KosbanFelszálló holdcsomópont a VII. házban, leszálló az I. házban
Felszálló holdcsomópont a Skorpióban, leszálló a BikábanFelszálló holdcsomópont a 8. házban, leszálló a 2. házban
Felszálló holdcsomópont a Nyilasban, leszálló az IkrekbenFelszálló holdcsomópont a 9. házban, leszálló a 3. házban
Felszálló holdcsomópont a Bakban, leszálló a RákbanFelszálló holdcsomópont a X. házban, leszálló a IV. házban
Felszálló holdcsomópont a Vízöntőben, leszálló az OroszlánbanFelszálló holdcsomópont a 11. házban, leszálló az 5. házban
Felszálló holdcsomópont a Halakban, leszálló a SzűzbenFelszálló holdcsomópont a 12. házban, leszálló a 6. házban

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!