Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Ikrek Aszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Uralkodó bolygó: Merkúr

Fizikai tested jellemzői a hosszú végtagok, állon lehet Merkúr gödör, gyermeki kinézet, csillogó, érdeklődő szemek. A nők lehetnek fiúsak, a férfiak pedig femininek is egyszerre, mivel a Merkúr a gyermek archetípusa az asztrológiában. Könnyed, gyors mozgású.

Érdeklődő, cseverészős, nyitott vagy, figyelmed mindig kifelé irányul. Könnyen alkalmazkodsz és mozogsz. Társaságban érzed igazán jól magad, nem szeretsz egyedül lenni. A dolgokban nem szívesen mélyedsz el. Kettős természetű vagy.

Erősségeid közé tartozik a kiváló kommunikáció, gyors tanulás, improvizálás képessége, színészi hajlamok, talpraesettség, emberközpontúság, logikus gondolkodás, érzék a kereskedelemhez. Kommunikációs, nyelvi területeken jeleskedhetsz.

Mivel az Ikreknek két lelke van, nehezen hozol döntést. Ezért nem vállalsz szerepet és nem kötelezed el magad a színpadon. Így jársz-kelsz a világban és azzal próbálod leplezni ürességedet, hogy beleásod magad a világ leglényegtelenebb dolgaiba, csak azért, hogy mindenhez hozzá tudj szólni. Mindennel foglalkozol, azaz valójában semmivel. Sohasem adod át magad semminek és ezáltal sohasem kapd vissza önmagad.

Feladatod felnőni és megindulni az életben, elmélyedni a dolgokban. Nemi jellegeknek megfelelően viselkedni. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz családod, de valószínűleg később állapodsz meg és ez feladat is számodra.

Ideális társ egy Nyilas érdekeltségű társ, kolléga, barát, akitől elsajátíthatod a szellemi egységben látás és jóság képességét. Mellette felengedhet a túlzott analizáló gondolkodásod és együtt nagy tervezésekbe foghattok. Az őszinteséget is tanulhatod partneredtől.

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.