Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Ikrek Aszcendens
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Uralkodó bolygó: Merkúr

Fizikai tested jellemzői a hosszú végtagok, állon lehet Merkúr gödör, gyermeki kinézet, csillogó, érdeklődő szemek. A nők lehetnek fiúsak, a férfiak pedig femininek is egyszerre, mivel a Merkúr a gyermek archetípusa az asztrológiában. Könnyed, gyors mozgású.

Érdeklődő, cseverészős, nyitott vagy, figyelmed mindig kifelé irányul. Könnyen alkalmazkodsz és mozogsz. Társaságban érzed igazán jól magad, nem szeretsz egyedül lenni. A dolgokban nem szívesen mélyedsz el. Kettős természetű vagy.

Erősségeid közé tartozik a kiváló kommunikáció, gyors tanulás, improvizálás képessége, színészi hajlamok, talpraesettség, emberközpontúság, logikus gondolkodás, érzék a kereskedelemhez. Kommunikációs, nyelvi területeken jeleskedhetsz.

Mivel az Ikreknek két lelke van, nehezen hozol döntést. Ezért nem vállalsz szerepet és nem kötelezed el magad a színpadon. Így jársz-kelsz a világban és azzal próbálod leplezni ürességedet, hogy beleásod magad a világ leglényegtelenebb dolgaiba, csak azért, hogy mindenhez hozzá tudj szólni. Mindennel foglalkozol, azaz valójában semmivel. Sohasem adod át magad semminek és ezáltal sohasem kapd vissza önmagad.

Feladatod felnőni és megindulni az életben, elmélyedni a dolgokban. Nemi jellegeknek megfelelően viselkedni. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz családod, de valószínűleg később állapodsz meg és ez feladat is számodra.

Ideális társ egy Nyilas érdekeltségű társ, kolléga, barát, akitől elsajátíthatod a szellemi egységben látás és jóság képességét. Mellette felengedhet a túlzott analizáló gondolkodásod és együtt nagy tervezésekbe foghattok. Az őszinteséget is tanulhatod partneredtől.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!