Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Jupiter tranzitjai a házakban

Azon életterülettel kapcsolatban sokkal megbocsátóbb, elnézőbb leszel. Abban az időszakban azon dolgokban nagyon tudsz hinni. A hited ereje arra az életterületre összpontosul. Azon életterülettel kapcsolatban jutsz el leginkább a teremtőhöz.

Ha pl. a Jupiter poláris, akkor pont nem ezt fogod elsőre megélni. Hanem a hitetlenség az első stációja vagy a megbocsátási képtelenség. A bolygót magas szinten működtetni plusz energia lesz.

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Jupiter az I. házban (tranzit)

Amikor a Jupiter az I. házadon keresztülhalad: – (Asc) Az önmagaddal kapcsolatos igazságokra segít rálátni, amikor nem hazudhatsz magadnak.– (Asc) Segít, hogy jobban higgy magadban. – A hit vagy az isten felé fordulás tud változtatni rajtad.– Te magad válsz bölcsebbé.

Jupiter a 2. házban (tranzit)

Amikor a Jupiter a 2. házadon keresztülhalad: – Hit kérdésében válj önállóvá, ne azt hidd el, amit mások mondanak.– Anyagi bevétel.

Jupiter a 3. házban (tranzit)

Amikor a Jupiter a 3. házadon keresztülhalad: – Bölcsebb gondolkodásmód időszaka, elhozhatja annak az időszaknak az idejét, hogy megértsed, kinek, minek kell megbocsátanod, akár önmagadnak és erről tudj beszélni.– Az addigi gondolkodásodban változásokat tud hozni.– Magas szinten jó irányba.– Szeretetteljesebb gondolkodás.

Jupiter a IV. házban (tranzit)

Amikor a Jupiter a IV. házadon keresztülhalad: – (IC) A múlt igazságai felszínre jönnek, akár az előző életben megélt események.– (IC) Mi az igazság a múltammal kapcsolatban.– Jó időszak megbocsátani a múltat vagy a gyerekkorral kapcsolatosan.– A családi körön belül a megbocsátás vagy a bocsánatkérés ideje.

Jupiter az 5. házban (tranzit)

Amikor a Jupiter az 5, házadon keresztülhalad: – Akár hozhat gyermekáldást.– Gyermekek körében a bővülés.– Kreativitás időszaka.– Bővülhet a vállalkozás.– Új szerelem is érkezhet.

Jupiter a 6. házban (tranzit)

Amikor a Jupiter a 6. házadon keresztülhalad: – Hozhat rendezni valót a hiteddel vagy az istennel kapcsolatban.– Tedd a helyére ezt a dolgot.– Munkahelyen előléptetés, kinevezés elképzelhető.

Jupiter a VII. házban (tranzit)

– (Dsc) Jó pillanat arra, hogy az önmagaddal kapcsolattal a rejtett éneddel kapcsolatban az igazság a felszínre jöjjön.– (Dsc) Mi az igazság valójában?– (Dsc) Mit közvetítek kifelé?– Párkapcsolati téren is mi az igazság, bármi legyen is az jó vagy fájdalmas.– Illetve házasságkötést, a kapcsolat törvényesítést vagy felvállalást is jelezhet.– Bölcsebbé, elfogadóbbá, megbocsátóbbá válsz a párod […]

Jupiter a 8. házban (tranzit)

Amikor a Jupiter a 8. házadon keresztülhalad: – A hit dolgában és a teremtőhöz való viszonyodban az elmélyülés időszaka.– Az addig elrejtett érzéseiddel, érzelmeiddel vagy vágyaiddal kapcsolatban az igazság időszaka.

Jupiter a 9. házban (tranzit)

Amikor a Jupiter a 9. házadon keresztülhalad: – A tanítás időszaka az életedben, a társaid tanítójává válsz.– Ami tudást megszereztél, azt továbbadod.– Megnyílsz a magas tudás felé.– Jobban érdekelnek a szélesebb összefüggések, távlati tervek időszaka, akár új terveket alkotni.– Kiváló időszak utazni, mert minden nagy utazás itt bölcsebbé tesz.– Akár plusz tudáshoz visz közelebb.

Jupiter a X. házban (tranzit)

Amikor a Jupiter a X. házadon keresztülhalad: – (MC) Kiváló pillanat, hogy ráérezz sorsfeladatodra, hogy mi az irány számodra, mi a cél.– (MC) Vagy az istenhez fűződő viszonyodban, vagy a hit kérdésében egy komoly fejlődési időszak. – Itt tudsz ebben a témában -hivatás- előre lépni.– Már nem kívül keresed az istent, hanem megtalálod magadban.– Sorsod […]

Jupiter a 11. házban (tranzit)

Amikor a Jupiter a 11. házadon keresztülhalad: – Baráti kapcsolatokban lehet bővülés.– Tudásodat a barátaid felé közvetíted.– Letisztul a hited, életed nagy igazságai.

Jupiter a 12. házban (tranzit)

Amikor a Jupiter a 12. házadon keresztülhalad: – Átlagnál elmélyültebb időszak.– Fogékonyabbá válsz a titkok, a láthatatlan világ felé.– Mindaz, ami benned a tudatalattiban még nem volt megbocsátva, ez segíti.– Akár, hogy önmagadnak is megbocsáts valamiben.– Nagyon erősen hozza azt, hogy azok a titkaid, érzéseid, félelmeid, vagy fájdalmaid, amiket eltemettél magadba addig, azzal kapcsolatban az […]

Már nyomtatott formában is

Már elérhető nyomtatott formában is az asztrológiai elemzésed (Sorskönyved) Futárszolgálattal (ingyenes szállítással) könyvben, kapod meg a rendelést követő 4-5 munkanapon belül. Színes nyomtatásban. Bármikor leveheted a könyvespolcról, ha újra beleolvasnál. Fogsz is, mert minden alkalommal további összefüggéseket szeretnél találni az életed aktuális részéhez. Ajándéknak is kiváló, ha ismered az ajándékozott születési adatait. De természetesen megmaradt […]

Jupiter

Jupiter tranzitjai a jegyekben

A Jupiternek körülbelül 12 évre van szüksége, hogy a teljes körtét megtegye. Ezért körülbelül 3 évente a Jupiter kvadrátba kerül önmagával vagy egy születési égitesttel. Fél évente szemben áll, 4 évente pedig trigont alkot. Ha ez a születési radixban egy erősen személyes bolygó vagy pont (például a Nap, a Hold, az Aszcendens, a Merkúr, a Vénusz vagy […]

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!