Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Mérleg IC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Lényed legmélyén békére, szeretetre, harmóniára, kapcsolatokra, gondolatcserére és együttműködésre vágysz. A kapcsolatok hálóját alakítod ki. Életed fontos kérdése, hogyan teremthetsz összhangot a kapcsolatok utáni vágyad és az egyéni kívánságaid és szükségleteid között. Félsz a diszharmóniától és a visszautasítástól. Született tehetséged van a stratégiai viselkedésre, melynek révén diplomatikusan és konfliktusok nélkül is eléred célodat.

Ha a béke, szeretet és harmónia ideális hármasságában nőttél fel, akkor az a sorsod, megőrizd ezt az örökséget. Elegáns vacsorapartiknak és estélyeknek adhatsz otthont, és mindig készen állsz arra, hogy valami széppel szórakoztasd a látogatókat. Jó esztétikai érzékednek köszönhetően kiváló vagy a dekoráció készítésben. Még ha gyerekkorodban nem is voltál kitéve a szépségnek és a művészetnek, gyorsan kibontakozhatod ezt az érzékenységet.

Sokszor kerülted a konflikutoskat, azonban ezt a hajlamot felnőttként súlyos teher lehet megoldani. Ha megosztod a teret másokkal, megtanulsz tárgyalni és egészséges határokat szabni magadnak, ez lesz a kulcsa saját boldog otthonod megteremtésének. 

Ne hagyd ki az új cikkeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre...

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2023. 23. hét

2023. június 5-11. Hétfő 06.05. Hold a Bakban Reggel a lelkiségünket és legmélyebb személyes szükségleteinket

Tovább olvasom »

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.