Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Sorskereszt » Mérleg IC
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Lényed legmélyén békére, szeretetre, harmóniára, kapcsolatokra, gondolatcserére és együttműködésre vágysz. A kapcsolatok hálóját alakítod ki. Életed fontos kérdése, hogyan teremthetsz összhangot a kapcsolatok utáni vágyad és az egyéni kívánságaid és szükségleteid között. Félsz a diszharmóniától és a visszautasítástól. Született tehetséged van a stratégiai viselkedésre, melynek révén diplomatikusan és konfliktusok nélkül is eléred célodat.

Ha a béke, szeretet és harmónia ideális hármasságában nőttél fel, akkor az a sorsod, megőrizd ezt az örökséget. Elegáns vacsorapartiknak és estélyeknek adhatsz otthont, és mindig készen állsz arra, hogy valami széppel szórakoztasd a látogatókat. Jó esztétikai érzékednek köszönhetően kiváló vagy a dekoráció készítésben. Még ha gyerekkorodban nem is voltál kitéve a szépségnek és a művészetnek, gyorsan kibontakozhatod ezt az érzékenységet.

Sokszor kerülted a konflikutoskat, azonban ezt a hajlamot felnőttként súlyos teher lehet megoldani. Ha megosztod a teret másokkal, megtanulsz tárgyalni és egészséges határokat szabni magadnak, ez lesz a kulcsa saját boldog otthonod megteremtésének. 

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!